Bebeğinizin uyku saatinde ne yaparsanız yapın onu yakından takip etmeniz gerekir. Bu nedenle kaliteli bir bebek monitörü almak çok önemli bir detay. Piyasada gece görüşü, iki yönlü ses gibi çeşitli özelliklere sahip her fiyatta bebek monitörü mevcut. Özellikle isteyebileceğiniz veya istemeyeceğiniz çok fazla özellik varken aileniz için en iyi bebek telsizini bulmak zor olabilir. Peki satın alabileceğiniz en iyi bebek telsizleri neler? Hangi bebek telsizi almalıyım diyorsanız, işte size ipuçları:

Bebek Telsizi Alırken Bunlara Dikkat:

1- Nanit Pro

Nanit Pro, bebek monitörleri alanında en iyilerden birisi oluyor. Yüksek kaliteli ses ve video, çok sayıda ses, eklenti aksesuarlar dahil genel olarak üst düzey bir deneyim arıyorsanız Nanit bebek telsizi iyi bir seçenek oluyor. Şık tasarımı ile Nanit Pro, stile önem veren ebeveynler için mükemmel bir seçim.

Özellikler: Nanit’in özellikleri, tanıdık özelliklerden (iki yönlü ses, yerleşik gece lambası) gelişmiş özelliklere (akıllı çarşaf) kadar değişiyor. Nanit Pro ayrıca, hareket ve ses algılandığında veya sıcaklık ve nem istenen aralığın dışına çıktığında anlık bildirimler gibi özellikler de sağlıyor. Uygulama, geri dönüp herhangi bir etkinliği gözden geçirebilmeniz için her bir uyarıya karşılık gelen video klipleri kaydediyor.

Ses ve Video Kalitesi: Nanit’in video ve ses kalitesi de rakiplerinin bir adım üzerinde oluyor. Ancak çoğu kişi iPhone kalitesinde videolara ihtiyaç duymuyor.

2- Miku Pro

Miku Pro, canlı video akışının üzerinde bir dalga formu olarak görünen gerçek zamanlı solunum izlemesi ve dakika başına canlı solunum okuması nedeniyle mevcut en iyi bebek monitörlerinden birisi oluyor. Miku Pro, bebeğinizin yaşamsal durumunu herhangi bir giyilebilir cihaz olmadan ölçüyor.

Özellikler: Miku Pro bir dizi sahip olunması güzel özellik sunuyor. Çeşitli ninni ve gürültü seçenekleri, iki yönlü ses, uyku izleme ölçümleri, yakınlaştırma gibi. Uygulamanın analitik menüsünde, gece boyunca sıcaklık, nem ve ışık izlemek için bir bölüm bile bulunuyor. Miku olayları (ses, hareket vb.) kaydediyor ve klipler yedi gün boyunca saklanıyor.

Ses ve Video Kalitesi: Miku’nun 1080p HD video kalitesi bulunuyor. Uygulamada düşük, standart ve yüksek video kalitesi arasında geçiş yapılabiliyor.

3- Cubo Ai Plus

Cubo Ai, bebeğinizi video ile izlemekten daha fazlasını sunuyor. Bebeğiniz yuvarlandığında veya yüzü örtüldüğünde sizi uyarmak için yapay zekayı kullanıyor. Bu bebek monitörü, iyi tasarlanmış bir çocuk odasına karışarak çoğu kameranın getirdiği tüm gözetim havasını bozuyor. Öne çıktığı nokta, fotoğraf ve video çekimi oluyor. Fotoğrafları kaydedebiliyor ve 18 saatlik video oynatmayla, gecenin herhangi bir anında ne olduğunu görmeniz için zamanda geriye gidebiliyor.

Özellikler: Cubo Ai Plus ekstra özelliklerle dolu. Standart sıcaklık, nem izleme ve iki yönlü ses özelliğine sahip bulunuyor. Yerleşik gece lambası, ninni özelliği ve beyaz gürültü de mevcut. Uyku izleme tabloları ve grafikleri de bulunuyor. Cubo Ai, evinizde çocuğunuz mutfağa girdiğinde sizi uyaran “tehlikeli bölgeler” oluşturmanıza bile izin veriyor.

Ses ve Video Kalitesi: Cubo’nun video ve ses kalitesi diğer bebek monitörlerine kıyasla iyi görünüyor.

4- Lollipop

Lollipop bebek telsizi harika özelliklerle dolu bir bebek monitörü olarak öne çıkıyor. Wi-Fi ile çalışan bu bebek monitörü birkaç ekstra ürün isteyen, bütçe bilincine sahip kişiler için iyi bir monitör haline geliyor.

Özellikler: Lollipop’un en ilgi çekici özelliklerinden biri, bebeğin ağlamasını diğer seslerden ayıran ve buna göre sizi uyaran gerçek ağlama algılaması oluyor. Lollipop bebek monitörü, ayrıca bir bebeğin beşiğinden çıkmaya çalışması gibi, önceden tanımlanmış bir sınır boyunca hareket algıladığında da bildirim sağlıyor. Olaylar uygulamadan incelenebilen 30 saniyelik kliplerde kaydediliyor. Lollipop’un yerleşik ses özelliği, bir dizi klasik ninni seçeneği içeriyor.

Ses ve Video Kalitesi:  Lollipop’un video ve ses kalitesi de fiyatına göre oldukça iyi görünüyor.

hangi bebek telsizi almaliyim teknosa

5- Infant Optics DXR-8 Pro

Bu bebek monitöründe WiFi özelliği bulunmuyor. Aktif gürültü kontrolü, bebeğinizin çığlıklarını susturmadan fanlardan, nemlendiricilerden vb. gelen arka plan gürültüsünü filtreliyor.

Özellikler: Uyku izleme uygulamalarına sahip akıllı bebek monitörlerinin aksine, Infant Optics DXR-8 Pro, temel video ve ses izlemeyi iyileştirmeye odaklanan özellikleriyle daha sade bir cihaz olarak öne çıkıyor. Gürültü kontrolünün yanı sıra kamerayı uzaktan kaydırma ve eğme özelliği oluyor. Ayrıca 3x dijital yakınlaştırma işlevi ve değiştirebileceğiniz geniş açılı lensleri bulunuyor. Ebeveyn ünitesi ayrıca, sesi kapalı olsa bile gürültü algıladığında yanan bir LED ses göstergesine sahip bulunuyor. Ayrıca bir sıcaklık sensörü ve iki yönlü ses içeriyor.

Ses ve Video Kalitesi: Infant Optics, ebeveyn ünitesinin üstünde özel bir ses kontrol düğmesine sahip bulunuyor. Ses Wi-Fi olmayan tüm monitörler arasında netliğiyle öne çıkıyor. Video 720p çözünürlükte gösteriliyor.

6- Hellobaby HB32

Hellobaby bebek monitörü, bir monitörün yapması gerekeni yapıyor. Wi-Fi olmayan bu bebek monitörünün küçük bir ekranı bulunuyor.

Özellikler: Hellobaby HB32’de sıcaklık okuma, sekiz ninni, iki yönlü ses, alarm, 2x dijital yakınlaştırma ve iki seviyeli VOX modu bulunuyor.

Ses ve Video Kalitesi: Hem ses hem de video kalitesi fiyatına göre yeterince iyi özelliklere sahip bulunuyor.

7- VTech DM221

Yalnızca ses ihtiyacı varsa, VTech DM211 tercih edilen bebek telsizi oluyor.

Özellikler: VTech, özel bir gece lambası ihtiyacını ortadan kaldıran başka bir marka oluyor. VTech’in ebeveyn ünitesi ses devre dışı bırakılmış olsa bile ses algıladığında yanıyor.

Ses Kalitesi: VTech bebek telsizi olarak amacına ulaşıyor.

Hangi Tür Bebek Monitörü En İyisi?

Wi-Fi Bebek Monitörleri

Bebeğini her yerden kontrol etmek isteyen ebeveynler için Wi-Fi monitörleri iyi bir seçim oluyor. Menzil sorun olmuyor, internet bağlantısı olan her yerde telefondan izlenebiliyor.

Wi-Fi Olmayan Bebek Monitörleri

İnternet bağlantısı sorun yarattığında radyo frekansı ile iletim yapan bir bebek telsizi en iyi tercih oluyor.

Bebek Telsizleri

Bütçe kısıtlıysa, yalnızca sesli bir monitör gönül rahatlığı sunuyor.

Siz de en iyi teknolojik donanımlara sahip bebek telsizlerini incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

0 Shares:
Diğer Yazılarımızı İnceleyin
Stanley Termosun Bilinmeyen Özellikleri
Devamını Oku

Stanley Termosun Bilinmeyen Özellikleri

Doğa tutkunlarının zorlu koşullarına elverişli niteliklerde geliştirilen Stanley termos, teknoloji ve tasarım bütünlüğü yönünden beklentileri karşılayan bir performansa…
vdsl modem nasil anlasilir teknosa
Devamını Oku

VDSL Modemler Nasıl Anlaşılır?

Günümüzde internet bağlantısı artık temel ihtiyaçlarımız arasında yer alıyor. Sadece mobil internet değil, evlerimizde de güvenilir ve hızlı…
En iyi ses kayıt cihazı önerileri
Devamını Oku

En İyi Ses Kayıt Cihazı Önerileri

Ses kayıt cihazı, herhangi bir ortamdan gelen sesleri kaydetmek için kullanılan elektroniklerden biridir. Bu tür cihazlar, çeşitli amaçlarla…
En İyi Kablosuz Klavyeler
Devamını Oku

En İyi Kablosuz Klavyeler

Bilgisayarların olmazsa olmaz parçalarından biri olan klavyeler artık yenilikçi teknoloji sayesinde daha fonksiyonel kullanıma sahip. Klavyeler sadece bilgisayar…
Kapsüllü Kahve Makinesi Tavsiyeleri
Devamını Oku

Kapsüllü Kahve Makinesi Tavsiyeleri

Kolay kullanıma sahip kapsül kahve makinesi çeşitleri farklı özellikleri sayesinde evlerde sıklıkla tercih edilen elektrikli ürünler arasında yer…