Saçlarınız ister uzun ister kısa olsun, saç kurutma makinesi mutlaka bulunması gereken kişisel bakım ürünlerinden biri oluyor. Evde yaşayan herkes tarafından kullanıldığı için sağlam malzemeden yapılmış olması da önemli. Eğer saçınızı evde kurutuyorsanız ya da sürekli şekil değiştiriyor, fön çekiyorsanız güçlü ve yeni bir saç kurutma makinesi sizi oldukça mutlu edecektir. Yeni tasarım saç kurutma makineleri artık çok yüksek ısı vererek saçınızı kurutmuyor. Çünkü aşırı ısı saçlarınızın parlaklığını yok ediyor. Buradan yola çıkarak tasarlanan akıllı ısı kontrolüne sahip cihazlar ile saçlarınıza zarar vermiyor ve parlaklığını koruyabiliyorsunuz. Saç kurutma makinelerinin modelleri çoğaldıkça karar vermesi de zorlaşıyor. Hangi modeli seçeceğinize karar vermeden önce saç kurutma makinelerinin özelliklerini kontrol etmemiz gerekiyor. Bu yazımızda sizlerle saç kurutma makinesi tavsiyeleri paylaşacağız.

Philips HP8233 2200W Saç Kurutma Makinesi

İyonik saç kurutma makinelerinden biri olan Philips HP8233, düşük sıcaklıkta hızlı bir kurutma sağlıyor. Fön çekmek için 11 mm’lik daraltıcı başlığı ve şekil vermek için masaj yapan difüzör başlığı bulunuyor.

Modern bir tasarıma sahip olan bu saç kurutma makinesi yüksek kaliteli malzemeden yapıldığı için üstün performans sunuyor.

ThermoProtect özelliği ile Philips HP8233 saç kurutma makinesi, saçlarınızı aşırı yakmadan en ideal kurutma sıcaklığında kurutuyor. Sağladığı güçlü hava akımı sayesinde saçlarınızı kuruturken bakımını da yapıyor.

Ayrıca hız ve sıcaklık kontrolü de sizin elinizde. Saçınıza vermek istediğiniz şekle göre hız ve sıcaklığı ayarlayıp özel şekillendirmeler yapabiliyorsunuz.

Hepimizin en büyük problemlerinden biri saçlarımızın elektriklenmesi oluyor. İyonik saç kurutma makineleri bu sorunu ortadan kaldırıyor. Negatif iyonlar statik elektriklenmeyi önlerken, saçlarınıza da bakım yapıyor.

Ultra inceltilmiş daraltılmış başlığı sayesinde saçlarınızın belirli bölgelerine rahatlıkla şekil verebiliyorsunuz.

Philips HP8233 2200W Saç Kurutma Makinesini incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Dyson Supersonic HD01/03 Saç Kurutma Makinesi

Dyson Supersonic saç kurutma makinesi, her saç tipinin aşırı ısı olmadan hızlı kurutulmasını sağlıyor. İçerisindeki güçlü motoru, yüksek basınçlı ve yüksek hızlı hava akımı oluşturuyor. Bu sayede hem hızlı kurutma yapabiliyorsunuz hem de hassas şekillendirmelerde yüksek sıcaklığa ihtiyacınız olmuyor.

Dyson Supersonic saç kurutma makinelerinde farklı saç tipleri için tasarlanmış çeşitli başlıklar bulunuyor. Bu sayede saçlarınızı kuruturken ne yapmak istediğinize karar verdikten sonra uygun başlıkla kısa sürede tamamlayabiliyorsunuz.

Dyson Supersonic HD0103 Sac Kurutma Makinesi teknosa

Saçlarınızı şekillendirmek için tasarlanan şekillendirme başlığı, ince tasarımıyla yüksek hızlı hava akımı üretiyor. Ayrıca tek bir noktaya odaklanıp çevresine hava vermediği için istediğiniz şekli kolayca verebiliyorsunuz.

Doğal kurumadan ilham alınarak geliştirilen difüzör başlığı buklelerin her yerine eşit miktarda hava vermeyi sağlıyor. Böylece kabarıklığı azaltırken saçlarınıza daha kalıcı dalga verebiliyorsunuz.

Dyson Supersonic saç kurutma makinelerinin başlıkları bunlarla kısıtlı kalmıyor. İnce saçlar ve hassas kafa derisine sahip olanlar için tasarlanmış hassas kurutma başlığı bulunuyor. Bu başlıkla hızlı bir şekilde saçlarınızı kuruturken nazik ve soğuk hava akışıyla rahatlayabiliyorsunuz.

Kıvırcık ve sert saçları kurutmak çok zordur. Bu saçlara özel olarak tasarlanan geniş dişli tarak başlık bu sorunu ortadan kaldırıyor. Saçı kuruturken uzatmaya ve hacim vermeye yardımcı olan sağlam dişleri bulunuyor.

Dyson Supersonic HD01/03 Fuşya Saç Kurutma Makinesini incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Arzum AR596 İmaj İyonlu Saç Kurutma Makinesi

Arzum AR596 saç kurutma makinesi yüksek motor gücü sayesinde güçlü bir hava akımı sağlayarak saçlarınızı daha kolay kurutmanızı sağlıyor. Üç kademeli ısı ve iki kademeli hız ayarı sayesinde saçlarınıza istediğiniz şekli kolayca verebiliyorsunuz. Soğuk hava özelliği ile de şekil verdiğiniz saçınızı sabitleyebiliyorsunuz.

Arzum AR596 iyonlu Sac Kurutma Makinesi teknosa

Aynı zamanda iyon teknolojisine sahip Arzum AR596 saç kurutma makinesi ile saçlarınızın elektriklenme problemi tarihe karışıyor. Saçlarınızı artık daha kolay tarayabilir ve daha parlak görünmesini sağlayabilirsiniz.

Şekillendirme başlığı sayesinde saçlarınıza istediğiniz şekli kolayca verebiliyorken, difüzör başlığı sayesinde saçlarınızda doğal dalgalar oluşturabiliyorsunuz.

Arzum AR596 İmaj İyonlu Saç Kurutma Makinesini incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Yukarıda saç kurutma makinesi tavsiyeleri vermeye çalıştık. Farklı marka ve modeldeki çok daha fazla saç kurutma makinesini incelemek için ise buraya tıklayabilirsiniz.

0 Shares:
Diğer Yazılarımızı İnceleyin
utu nasil temizlenir teknosa
Devamını Oku

Ütü Nasıl Temizlenir?

Kıyafetlerimizin şık ve temiz görünmesini sağlamanın en etkili yolu, onları ütülemekten geçiyor. Üzerimizdeki kıyafetler ne kadar temiz ve…
enstruman cesitleri teknosa
Devamını Oku

Enstrüman Çeşitleri Hangileri?

Müzik, en eski sanat türlerinin başında geliyor ve dünyanın neresine giderseniz gidin hep aynı dili konuşuyor. Eğlenceli, rahatlatıcı,…
buhar makinesi ne ise yarar teknosa
Devamını Oku

Buhar Makinesi Ne İşe Yarar?

Bulunduğumuz ortamdaki su buharı miktarı olarak tanımlanan nem oranı, sağlığımızı etkileyen önemli faktörler arasında yer alıyor. Nem oranı,…
cay en iyi nasil demlenir teknosa
Devamını Oku

Çay En İyi Nasıl Demlenir?

Çoğumuz çevreden öğrendiğimiz yöntemlerle çay demleriz. Ancak konu, çay en iyi nasıl demlenir meselesine geldiğinde iyi çay demlemek…
Fotoğraf Çekme Hileleri
Devamını Oku

Fotoğraf Çekme Hileleri

Fotoğraf çekerken çok daha profesyonel görüntüler elde etmek için bazı fotoğraf çekme hileleri kullanabilirsiniz. Bu hileler evde kolay…
koruyucu aile nedir teknosa
Devamını Oku

Koruyucu Aile Nedir?

Türkiye’de, Kahramanmaraş’ta yaşanan depremin ardından koruyucu aile hizmeti konuşulmaya başlandı. İnsanların büyük bir kısmı, depremden önce koruyucu aile…