Yazın gelmesiyle birlikte birçok insan tatillerini deniz kenarlarında ya da havuz kenarlarında geçirebilecekleri yerleri tercih ediyorlar. Hem güneşin hem suyun hem de doğanın tadını çıkarmak bu sayede mümkün oluyor. Bu keyifli zamanları geçirirken yaşadığınız anların bozulan teknolojik ürünlerinizle bozulmasını istemeyebilirsiniz. Neyse ki bu gibi anlarda imdadımıza yetişen çok çeşitli su geçirmez aksesuarlar mevcut. Tatilinizi daha keyifli hale getirecek su geçirmez aksesuarlar neler? Nerede ve nasıl kullanabilirler? İşte ipuçları…

Su Geçirmez Telefon Kılıfı

Telefonlar hepimizin hayatında büyük bir yere sahip oldu. Fotoğraf çekimi yapabildiğimiz, insanlarla iletişimde kalabildiğimiz, sosyalleşebildiğimiz, haritalardan yolları bulabildiğimiz ve sayısız birçok işimize yarayan bu teknolojik aletlerin faydaları saymakla bitmez. Bütün bu işlere yarayan telefonları yanımızdan eksik etmemiz pek pek de mümkün değil. Fakat günlük hayatımızda elimizden düşürmediğimiz bu cihazlar, sık sık su geçirme tehlikesiyle de karşı karşıya geliyorlar. hatta tatilde bu tehlikeye daha da yatkın hale geliyorlar.

Deniz kenarında geçirdiğiniz zamanlarda, tekne ve benzeri gezilerde, havuz kenarlarında ya da bizzat denizin ve havuzun içerisindeyken telefonların su geçirme ihtimali oldukça yüksek. Bu tehlikeleri önleyebilmek için ve kullandığınız telefonun ömrünü uzatabilmek için su geçirmez telefon kılıfları oldukça işinize yarayabilir. Su geçirmez telefon kılıflarının birden çok çeşidi ve kullanım şekli mevcut. Bunlardan birisi poşet benzeri olan bir su geçirmez telefon kılıfı modeli. Telefonunuzu direkt bu kabın içine koyup ağzını kapatarak su geçirmesini engelleyebilirsiniz. Bu poşet benzeri su geçirmez kılıfların bazı modellerinde ayrıca bir tutma yeri de olabiliyor. Bu sayede tutma kısmını boynunuza ya da bileğinize geçirerek denizin veya havuzun içerisinde de telefonunuzu yanınızda bulundurabiliyorsunuz.

Su geçirmez telefon kılıfı modellerinden bir diğeri ise direkt telefon kabı şeklinde olan model. Telefonunuza kap takar gibi takacağınız su geçirmez kılıflar sayesinde, telefonunuza su gelse dahi bozulmadan kullanma imkânı bulunuyor. Bu sayede suyun altında da telefonunuzu kullanmanız mümkün hale geliyor.

tatilinizi keyifli hale getiren su gecirmez aksesuarlar teknosa

Su Geçirmez Cüzdan

Su geçirmez cüzdanların kullanımı da genellikle su geçirmez telefon kılıflarına benziyor. Su geçirmez cüzdan kılıfları, poşet benzeri telefon kılıflarını andırıyor. Aynı şekilde çalışma prensipleri de benzer diyebiliriz. Cüzdanınızı su geçirmez bu kapların içine koyarak ağzını kapatmanız yeterli. Bu sayede suyun altında olsanız dahi cüzdanlarınız güvenle muhafaza edilebiliyor. Su geçirmez cüzdan kılıfları, suyun altına cüzdanla girmeyecek olsanız bile, herhangi olası bir suya düşürme ihtimali olması durumunda cüzdanınızın ıslanmasını engellemiş oluyor.

Su Geçirmez Kulaklık

Birçok insan için müzik keyif verici bir aktivite. Bu keyif verici aktiviteyi diğer eğlenceli aktivitelerle birleştirmek isteyenlerdenseniz su geçirmez kulaklıklar tam da sizlere göre. Su geçirmez kulaklıklar, normal kulaklık formuna sahip olup tek farkları sudan etkilenmiyor oluşları. Bu sayede kulaklıklarınızı takıp suyun altında istediğiniz gibi müzik dinleme imkanına sahip olabiliyorsunuz. Aynı zamanda suyun altında olmadığınız zamanlarda da kulaklığınıza gelebilecek olası bir sıvıya karşı kulaklıklarınız korunaklı bir halde kalabiliyor. Tatile gittiğinizde de kulaklıklarınızın bozulma endişesi olmadan canınızın istediği anda ve yerde müzik dinleme keyfine erişebiliyorsunuz.

Su Geçirmez Çanta

Su geçirmez çantalar tek bir aksesuar olsalar da içlerine koyabileceğiniz birden fazla ürün sayesinde tatilinizi daha güvenli bir hale getiriyor. Su geçirmez çantaların birden fazla boyutu mevcut. Bu sayede istediğiniz boyutta gideceğiniz yere uygun modelleri hatta renkleri seçebilme özgürlüğüne kavuşabiliyorsunuz. İçlerine koyduğunuz herhangi bir eşyanın ıslanma tehlikesi olmadığı için tatil boyunca bütün eşyalarınızı, su geçirmez çantalar sayesinde kuru bir şekilde gezdirme imkanına sahip oluyorsunuz.

Su Geçirmez Kamera Kılıfı

Yanında kamerasını gezdirmeyi seven bir insan olabilirsiniz. Ya da direkt bir fotoğrafçı olabilirsiniz. Her iki halde de tatile giderken yanınızda kameranızı götürmek isteyebilirsiniz. Bu sayede unutulmaz anları ölümsüzleştirebilir, tatilinizi daha da eğleneli hale getirebilirsiniz. Fakat su altı kamerası almadığınız sürece kameranızın ıslanmasından endişe ediyor olabilirsiniz. Eğer böyle bir endişeniz varsa artık korkmanıza gerek kalmamış olabilir çünkü su geçirmez kamera kılıfları mevcut. Su altı kamerası almadan normal kameranızı da su altı kamerası haline getirmeniz de bu sayede mümkün hale gelebilir. Su geçirmez kamera kılıflarını kameranıza takarak hem tatildeyken olası ıslanmalara karşı koruyabilirsiniz; hem de suyun altına indiğinizde muhteşem fotoğraf çekimleri yapmaya devam edebilirsiniz.

Su Geçirmez Saatler

Saatler günlük hayatınızda sıklıkla tercih ettiğiniz aksesuarlardan birisi olabilir. Oldukça şık ama aynı zamanda da minimal olabilen bu aksesuarları takmayı seven bir insansanız zorluklarına da hâkim olabilirsiniz. Birçok saat su geçirmez özelliklere sahip olmadığı için suyla temasları halinde bozulabilir. Bu yüzden su geçirmez bir saat kullananlardansanız ellerinizi yıkarken ya da duş alırken sık sık saatinizi çıkarmak zorunda kalıyor olabilirsiniz. Tatile gittiğinizde ise suyla temasınız normalden daha da fazla hale gelebilir. Denize girmek, havuza girmek gibi aktivitelerin daha sık gerçekleştirilebildiği tatil dönemlerinde saatinizi sık sık çıkarmak istemiyor ya da yanlışlıkla ıslanmaları sonucu bozulmalarından korkuyor olabilirsiniz. Bu noktada korkularınızı giderebilecek bir aksesuar olduğunu söyleyebiliriz. Su geçirmez saatler adları üzerinde sudan etkilenmedikleri için ıslansalar dahi çalışmaya devam edebiliyor. Bu sayede tatilinizin keyfini çıkarırken aynı zamanda saatinizi dert edinmek zorunda kalmayabiliyorsunuz. 

Su Geçirmez Hoparlör

Teknelerde, deniz ya da havuz kenarlarında tatilin keyfini çıkarırken eğlencenize müziğin de eşlik etmesini isteyebilirsiniz. Fakat sahip olduğunuz bazı aksesuarlar buna uygun olmayabiliyor. Telefonlarınız, laptoplarınız ya da hoparlörleriniz sudan etkilenen yapıdalarsa eğlenceniz yarıda kalabiliyor ve bu sayede hayal kırıklığına uğramanız mümkün hale gelebiliyor. Ama üzülmeyin çünkü sizlere vereceğimiz bu haber yüzünüzü güldürebilir. Su geçirmez hoparlörler piyasada bulunabilir durumdalar. Su geçirmez hoparlörler sayesinde istediğiniz yerde, ıslanma ve bozulma endişesi olmadan müziğinizi dinleyebiliyorsunuz. Bu sayede eğlencenize ara vermeniz gerekmeyebiliyor ve sahip olduğunuz cihazlarınızın ıslanma tehlikesi de ortadan kalkmış oluyor.

Tatiliniz süresince su geçirmez hoparlörle ile birlikte arkadaşlarınızla, sevdiklerinizle sesli bir şekilde müzik dinleme imkânı elde edebilirsiniz. Hatta isterseniz su geçirmez hoparlörler sayesinde tatilinizi daha da eğlenceli hale getirmeniz mümkün hale gelebilir. Ayrıca, havuz başlarında, deniz kenarlarında ya da teknelerde müzik sisteminin sıkıntı çıkarmayacağı, eğlenceli ve bir o kadar da enerji dolu partiler verebilmeniz mümkün hale gelebiliyor.

Su Geçirmez Gölgelik

Tatilde deniz kenarlarında, havuz kenarlarında ya da teknelerde zaman geçirmek hoşunuza gidiyor olabilir. Fakat zaman zaman güneşin fazla sıcak olduğu anlarda sıcaktan etkileniyor olabilirsiniz. Bu anlarda keyfinizi yarıda kesip gölgelik yer arama endişesine kapılmanıza artık gerek kalmayabilir. Çünkü su geçirmez gölgelikler mevcut. Bu gölgelikleri istediğiniz yere kurabilirsiniz ve ne dalgalar ne de beklenmeyen yağmurlar keyfinizi bölebilir.

Yukarıda su geçirmez aksesuarlar hakkında fikirler verdik.

Siz de hayatınızı kolaylaştıracak farklı telefon aksesuarları için buraya tıklayabilirsiniz.

0 Shares:
Diğer Yazılarımızı İnceleyin
Fotoğraf Çekme Hileleri
Devamını Oku

Fotoğraf Çekme Hileleri

Fotoğraf çekerken çok daha profesyonel görüntüler elde etmek için bazı fotoğraf çekme hileleri kullanabilirsiniz. Bu hileler evde kolay…
hangi isitici alinmali teknosa
Devamını Oku

Hangi Isıtıcı Alınmalı?

Sıcaklık düştüğünde, ekstra ısıya ihtiyacınız oluyor. Ancak, evinizin termostatını yükseltmek enerji faturanızı önemli ölçüde artırabilir. Bir alan ısıtıcısı…
ceyiz seti icerisinde neler olmali teknosa
Devamını Oku

Çeyiz Seti İçerisinde Neler Olmalı?

Eski zamanlardan günümüze kalan geleneklerden biri de evlenirken gelinin çeyiz getirmesi oluyor. Bu eski gelenek, kadının evine yapacağı…