Havaların ısınması ve yaz aylarının gelmesiyle birlikte aklımızın bir tarafında tatil fikirleri oluşmaya başlıyor. Tatil planlarına ailesini ya da arkadaşlarını dahil ederek daha eğlenceli vakit geçirmek isteyenler tatil seyahatlerinde de uçak yerine arabaları tercih ederek bu anları daha eğlenceli hale getirebiliyor. Siz de aracınızla uzun yolculuklara çıkmayı sevenlerdenseniz yazımızı inceleyerek seyahatlerinizi daha konforlu ve eğlenceli hale getirebilirsiniz. İşte sizin için hazırladığımız ve tatile giderken aracınızda bulunması gereken elektronik cihazlar listesi.

Araç İçi Şarj Cihazı

Tatile giderken aracınızda bulunması gerekenlerin başında araç içi şarj cihazları geliyor. Günümüzde akıllı telefonların şarjları bir gün boyunca dayansa bile yolculuklarda navigasyon uygulamaları, videolar, fotoğraflar ve müzik uygulamaları daha fazla kullanıldığı için şarjın daha çabuk bitmesine sebep olabiliyor. Uzun tatil yolculuklarında telefon, tablet ya da şarj edilebilir elektronik cihazlarınızda şarj sorunu yaşamamak için araç içi şarj cihazı modellerinden birini her zaman arabanızda bulundurmak faydalı olacaktır.

Aksiyon Kamerası

Tatillerde ve yolculuklarda geçen eğlenceli anları kaydedip tekrar tekrar izlemek her seferinde ayrı güzel oluyor. Seyahatlerinizdeki yolları, yolda geçirdiğiniz anları, yaptığınız aktiviteleri ve gezdiğiniz yerleri kaydedip tekrar izleyenlerdenseniz aksiyon kameraları aracınızda bulunması gereken cihazların başında geliyor.

Aksiyon kameraları genellikle ekstrem sporlar için kullanılıyor olsa bile görüntü kalitesi, taşıma kolaylığı, aracınızda şarj edilebilmesi ve kolay kullanımı sayesinde aracınızda bulunmasını isteyeceğiniz ve seyahatlerinizde kullanabileceğiniz elektronik cihazlardan birisi oluyor. Bu özelliklerinin yanında tutucu aparatı sayesinde yolculuk esnasında araç içi güvenlik kamerası olarak da kullanabilirsiniz.

Bluetooth Kulaklık

Kablosuz bluetooth kulaklıklar her zaman yanımızda taşıdığımız telefon aksesuarlarından birisi haline geldi. Kabloyla uğraşma derdini ortadan kaldıran, yürüyüşlerde, sporda müzik dinlerken veya diğer aktivitelerimizde rahatlıkla kullandığımız bluetooth kulaklıklar telefon görüşmeleri için de konforlu ve kaliteli iletişim imkanı sunuyor.

Araç kullanırken dikkatinizin dağılmaması için tercih edebileceğiniz bluetooth kulaklıkları pil ömürleri sayesinde uzun süre şarj sorunu yaşamadan kullanabilirsiniz. Konuşma için tercih edeceğiniz kablosuz kulaklık modellerinde ses kalitesine ve çevredeki gürültüyü azaltma özelliğine dikkat edebilirsiniz.

Powerbank (Taşınabilir Şarj Cihazları)

Akıllı telefonların batarya kapasitesi her ne kadar artmış olsa bile bazen yetersiz kalabiliyor ve günlük hayatın kargaşasında veya tatil yolculuklarında telefonlarımızı istediğimiz zaman şarj edemeyebiliyoruz. Bu gibi durumlarda taşınabilir şarj cihazları sorunumuza çözüm oluyor.

Cep telefonları, akıllı saatler veya bileklikler ya da kameralar için istediğiniz zaman kullanabileceğiniz powerbank modelleri hem aracınızda hem de yanınızda bulundurmanız gereken elektronik cihazlardan birisidir. Herhangi bir priz veya kablo arama derdini ortadan kaldıran powerbank modelleri sayesinde şarj sorununu ortadan kaldırabiliyoruz. Powerbank seçerken dikkat etmeniz gereken önemli kriterler ise kapasitesinin yüksek olmasına ve hızlı şarj özelliği olup olmadığıdır.

Araç İçi Telefon Tutucu

Araç içi telefon tutucular uzun seyahat severlerin olmazsa olmaz araç içi aksesuarlarından birisi oluyor. Araba kullanırken telefonla ilgilenmek riskli olduğu için araç içi telefon tutucular yardımımıza yetişiyor. Araç konsoluna veya cama konumlandırılan telefon tutucular sayesinde navigasyonu rahatlıkla takip edebiliyor veya aramalara kolaylıkla cevap verebiliyoruz.

Çoklu cihazlarla entegrasyonu olan ve telefonunuzdan ya da tabletinizden aynı anda kontrol sağlayabildiğiniz telefon tutucu modelleri sayesinde hem seyahatlerinizi daha konforlu hale getirebilir hem de telefon kullanırken oluşabilecek riskleri azaltabilirsiniz.

Araç İçi Buzdolabı

Araç içi buzdolapları yaz aylarında yapacağınız seyahatlerde aracınızdan eksik etmeyeceğiniz parçalardan birisi olabilir. Yiyecek ve içeceklerinizi seyahatiniz boyunca soğuk tutacak olan araç içi buzdolaplarının kullanımı da oldukça kolay. Araç çakmaklık girişine takılarak çalıştırılan buzdolapları sayesinde soğuk içecekler almak için mola vermenize gerek kalmadan yolculuğunuza devam edebilirsiniz.

Bluetooth Hoparlör

Taşınabilir bluetooth hoparlörler müziği her an yüksek kalitede duymak isteyenlerin tercihlerinden. Arkadaşlarınızla yapacağınız yolculuklarda, sahilde, piknik alanlarında ya da başka bir yerde size eşlik edecek parçaların daha kaliteli ve yüksek sesli olması için kullanacağınız bluetooth hoparlörler aracınızda bulunması gereken cihazlardan.

Dış malzemesini, darbelere ve suya dayanıklılığınıkontrol ederek seçeceğiniz bluetooth hoparlör sayesinde hem yolculuklarınızda hem de tatillerinizde müzik keyfinizi doyasıya yaşayabilirsiniz.

tatile giderken aracinizda bulunmasi gereken elektronik cihazlar teknosa

USB Kablo Dönüştürücü

Kablo fazlalığı olmadan hem araç içi şarj cihazlarında hem de diğer işlerinizde kullanabileceğiniz dönüştürücü adaptörler işlerimizi büyük ölçüde kolaylaştırıyor. Aksiyon kameranızla çektiğiniz videoları bilgisayarınıza veya başka bir cihaza aktarmak için ya da telefonunuzdan sonra hoparlör veya kulaklığınızı şarj etmek için kullanabileceğiniz dönüştürücü adaptörler aracınızda olması gereken aksesuarlar listesine giriyor.

Yukarıda tatile giderken aracınızda bulunması gereken elektronik cihazlar neler detaylı olarak anlattık.

Siz de tüm teknolojik ihtiyaçlarınız için buraya ziyaret edebilirsiniz.

0 Shares:
Diğer Yazılarımızı İnceleyin
Aspiratör Temizliği Nasıl Yapılmalı?
Devamını Oku

Aspiratör Temizliği Nasıl Yapılmalı?

Her mutfağın olmazsa olmaz parçalarından biri olan aspiratörler, pişirme işlemi sırasında yemek kokularının ortamdan uzaklaşmasını sağlar. Fakat mutfakların…