Okula geri dönmek, bir çırpıda hazırlanacak günlük bir rutine geri dönmek demek oluyor. Kitapları, defterleri ve kalemleri çantaya koymanın yanı sıra, saç şekillendirmek de sabah rutininin bir parçası. Okul için farklı saç modelleri bulmak, her günü bir başka hale getirmenin harika bir yolu. Bu okul dönemi de yeni saç stilleri denemek için iyi bir fırsat olabilir.

Sevimli örgülü saç modelleri, topuzlar ve atkuyruğu dahil olmak üzere kolay birçok saç modeli bulunuyor. Böylece hazırlanmak için fazla zaman harcamadan şık olunabiliyor. Basit saç modelleri ile sınıfta zahmetsiz bir şekilde şık görünmek mümkün hale geliyor.

Okul için Güzel ve Kolay Saç Modelleri

İki Örgü

Bu örgü türü, karmaşık örgü gerektirmediğinden en kolaylardan birisi. Sadece şakaklarınızdan tepenize kadar bir tutam saç alıp bunu iki bölüme ayırmanız; ardından bir bükülme ile birbirinin üzerinden geçirmeniz gerekiyor. İlerledikçe daha fazla saç ekleyip saçınızın uçlarına ulaşana kadar bu iki bölümü sürdürmeye devam edin. Saçınızı bir lastik veya saç tokası ile bağlayın.

Düşük At Kuyruğu

Bu alçak at kuyruğu, okul için favori olan basit ve kolay saç modellerinden birisi. Saçınızı ortadan düzgünce ayırarak ve saç fırçanızı kullanarak saçınızı ensenizde toplamanız yeterli. Bu modeli sevimli bir saç tokası ile tamamlayarak şık hale getirebilirsiniz.

Gevşek Örgü

Daha dağınık ve rahat bir görünüm için gevşek ve düşük örgüyü deneyebilirsiniz. Basit bir fiyonk, kulak manşeti, saç bantları veya güzel bir saç aksesuarı modeli oluşturmak için harika oluyor. Saçınızı ensede toplayın ve üçlü basit bir örgü oluşturun. Daha gevşek bir his yaratmak için örgüyü hafifçe çekin.

İğneli At Kuyruğu

Metalik tokalarla saçlarınızı süsleyerek atkuyruğunuzu hareketlendirebilirsiniz. Saçınızı bağlamadan önce düzgün bir yan kısım oluşturun. Ardından metal tokaları saçınızın bir tarafına yerleştirin. İğneli tokanız ile X şekli yapabilir veya bunları rastgele saçınıza konumlandırabilirsiniz.

Kafa Bantlı Bob

Bob kısa saç modeli ile şıklığı yakalamak oldukça kolay hale geliyor. Okula bu kolay saç modeli ile gidebilirsiniz. Saçınızı çabucak fırçalayın, ardından kafanıza bir saç bandı veya fular bağlayın.

Saç Tokaları ile Kısa Saç

Saç tokalarını karıştırıp eşleştirerek okul için eğlenceli saç modelleri oluşturabilirsiniz. Burada istediğiniz kadar yaratıcı olmak mümkün. Birkaç parlak saç tokası ile görünümünüze hızlı bir ışıltı katın. Saçınızı bir tarakla yandan ayırın, doğal dalgalar oluşturmak için saçınıza sprey sıkın ve ardından saç tokalarını yaklaşık 4 cm aralıklarla yanlara sabitleyin.

At Kuyruğu ile Saç Bandı Örgü

Uzun, kıvırcık saçlarda saç bandı örgüsü oluşturulabilir. Bunu yapmak için saçınızı bir taraftan ayırın ve saçınızın daha fazla olduğu kısımdan yana doğru örmeye başlayın. Örgü kulak hizanıza gelene kadar daha fazla saç ekleyin ve basit bir üçlü örgü ile devam edin. Örgünüzün uçlarını tel toka veya bir klipsle sabitleyin. Saçınızın geri kalanını, örgülü kısım da dahil olmak üzere alçak bir at kuyruğuna bağlayın. Klipsi örgünüzün uçlarından çıkarın, bu kısmı açın ve saçınızın geri kalanıyla karışmasını sağlayın.

Fransız Örgüsü

Mükemmel yan kısım ve kusursuz örgüler; çocuksu saç örgülerini daha yetişkin bir görünüme yaklaştırıyor. Oluşturmak için nemli veya kuru saça hafif bir sprey uygulayın. Spreydeki tutuş, hacmi korurken pürüzsüz bir görünüm elde etmenize yardımcı olacaktır. Ardından, saçınızı ortadan ayırmanız ve bir lastikle sabitlemeden önce iki Fransız örgüsü oluşturmanız yeterli.

Şık At Kuyruğuna Fransız Örgüsü

Örgü ve at kuyruğu arasında karar veremiyorsanız bu basit saç modelini deneyebilirsiniz. Yapmak için, tepenizden ensenize kadar bir Fransız örgüsü oluşturun, ardından saçınızın geri kalanını lastik veya saç tokası kullanarak at kuyruğu yapın. Küçük bir tutam saçı atkuyruğunuzun etrafına sarın ve bunu bir tel tokayla yerinde tutun. Okula yönelik bu çok yönlü saç modeli günlük bir model olabilir, birkaç küpe ve doğru makyajla süsleyebilirsiniz.

okul icin pratik sac modelleri teknosa

Uzun Saçlar için Yarım Üst Düğüm

Sevimli bir üst düğümle saçları yüzünüzden uzak tutarken uzun, güzel saçlarınızı sergileyin. Yarım üst düğüm, dağınık bir şekilde yapıldığında bile şık görünüyor. Bu nedenle düğümün mükemmel görünmesi için endişelenmeye gerek kalmıyor.

Bob Örgüler

Kısa saçlar bile örülebiliyor. Sadece Bob kesim saçınızın bir tarafında iki küçük örgü oluşturun ve bunları tel tokalarla sabitleyin.

Kaküllü Yarım Topuz

Kısa saçlar için bu okul saç modeli, taç üzerinde küçük bir saç topuzu ve rahat, ince bir şekilde şekillendirilmiş kaküllerden oluşuyor.

Kısa Saçlar İçin Yarım Üst Düğüm

Saç topuzu havasında değilseniz, saç tokası ile sabitlenmiş basit bir yarım bir düğüm aynı derecede şık bir seçenek oluyor. Ayrıca bu model kaküllü kısa saçlarda harika görünüyor.

Yan At Kuyruğu

Yan taraftan toplayarak basit bir at kuyruğunun zarif görünmesini sağlayabilirsiniz. Ardından, yan atkuyruğunuzun şık görünmesi için saç tokanızın etrafına küçük bir tutam saç sarabilirsiniz.

Bebek Topuzu

Bu düşük topuz, orta uzunlukta saçlar için harika bir seçenek. Saçınızın ensenize gelmesini önleyen bu model sıcak ve nemli bir gün için ideal hale geliyor.

Çift Topuz

90’ların çift topuz görünümü hem şık hem de eğlenceli oluyor. Görünümü elde etmek için bir orta kısım oluşturmak, ardından saçı iki alçak at kuyruğu şeklinde taramak gerekiyor. Topuzları mükemmel tutmak için kıvırmak yardımcı olabilir.

70’lerin Dalgaları

70’lerin tadını çıkarmak dalgalı saç stili ile mümkün. Gevşek dalgalar, okul için en iyi saç stillerinden birisi. Bu çok yönlü stil tüm saç uzunluklarına uyacaktır. Oluşturmak için, bir orta parça ile başlayın ve saçınızı geriye doğru kıvırın. Bunu yaparken bir saç maşası kullanın.

Çocuklar için Okul Saç Modelleri

Sabahları hem kahvaltı hazırlamak hem de okul hazırlığı yapmak ebeveynler için zor olabiliyor. Aynı anda küçük çocukların saçını yapmak karmaşık hale gelebiliyor. Çocuklar için de birçok pratik ve sevimli okul saç modelleri bulunuyor.

Örgülü At Kuyruğu

Düzgün ama yine de çok sevimli olan örgülü at kuyruğu, çocukların bayılacağı eğlenceli bir okul saç modeli. Örgü yapıldıktan sonra, bu görünümün şekillendirilmesi ve bağlanması fazlasıyla kolay hale gelecektir. Aynı zamanda gün boyunca herhangi bir dağılma oluşmasının da önüne geçecektir.

Yüksek Topuz

Hem anneler hem de çocuklar için en sevilen okul saç modeli, balerinlerden ilham alınan yüksek topuz saç modeli. Düzgün, yüksek bir topuz oluşturmak için küçük çocuğunuzun saçını geriye doğru tarayın. Bu görünümü yapmak son derece basit ve fazla zaman da almıyor.

Çift Örgüler

Örgüler, okuldayken çocukların saçlarını yüzlerinden uzak tutmak için harika bir model. Bu modeli daha da iyi yapan şey, örgüleri küçük çocuğunuzun rahat ettiği şekilde özelleştirebilmeniz. İki balık sırtı örgüsü, Fransız örgüsü veya bazı basit üçlü örgü oluşturabilirsiniz.

Siz de en iyi saç bakım ürünlerini incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

0 Shares:
Diğer Yazılarımızı İnceleyin
camasir makineleri nasil sokulur teknosa
Devamını Oku

Çamaşır Makinesi Nasıl Sökülür?

Ev işleri arasında belki de en zahmetli olanların başında çamaşır yıkamak bulunuyor. Kıyafetlerimizin temiz görünmesi ve mikroplardan arınarak…
enstruman cesitleri teknosa
Devamını Oku

Enstrüman Çeşitleri Hangileri?

Müzik, en eski sanat türlerinin başında geliyor ve dünyanın neresine giderseniz gidin hep aynı dili konuşuyor. Eğlenceli, rahatlatıcı,…
Kombi Verimliliği Nasıl Arttırılır?
Devamını Oku

Kombi Verimliliği Nasıl Arttırılır?

Kombiler bireysel ya da toplumsal alanları ısıtmak için kullanılan yüksek performanslı ürünlerdir. Evimizi ya da ofisimizi ısıtmak için…