Bebeğiniz için yaptığınız tüm alışverişlerin en iyisi olmasını isterken bütçenize de uygun seçeneklere göz atıyor olabilirsiniz. Birçok farklı bebek ürünü arasından hangisinin en iyi olduğuna karar vermek sanıldığı kadar kolay olmayabilir. Anne ve babalar için bebek arabası seçimini kolaylaştıracak rehber niteliğindeki yazıyla kararınızı çok daha bilinçli şekilde verebilirsiniz. En iyi bebek arabası modelleri ve seçim sırasında dikkat etmeniz gereken tüm detaylar için okumaya devam edin.

En İyi Bebek Arabası için Seçim Yaparken Dikkat Edin!

Bebek arabası tavsiye ve yorumları seçim yaparken sizin için her zaman yönlendirici olur. Sizden önce aynı ürünü satın alıp deneyimleme şansı bulan kişilerin geri dönüşlerine mutlaka göz atmalısınız. Yine de herkesin ihtiyacının farklı olabileceğini ve beklentinin bu duruma göre değiştiğini unutmayın. Seçim yaparken bazı kriterlere dikkat etmek en iyi modeller arasından size uygun olanı bulmanızı sağlar. Bebek arabası ebeveynlerin dışarıdaki en büyük yardımcılarından biridir. Bu nedenle kendi ihtiyaçlarınızı düşünmeli ve daha sonraki çocuklarınızın da kullanabileceği kaliteli bir model bulmalısınız.

Bebek arabası seçimi yaparken konforlu ve rahat kullanılan bir model işlevsel olur. Çok ağır ürünler taşıma sırasında sizi yorabilir hatta yaşadığınız yerde asansör yoksa canınızı fazlasıyla sıkabilir. Bu nedenle hafif ama dayanıklı tasarımlar tercih etmelisiniz.

Bebeğin rahatı ve güvenliği için iç tasarımda kullanılan yastık ve emniyet kemerlerinin özel olarak geliştirilmesi gerekir. Emniyet kemerlerini bağladığınız zaman çocuğun canını yakmaması için kenarları keskin ve sert olmamalıdır. Unutmayın, kıyafet üzerinden sorun olmasa da yaz aylarında da bebek arabası kullanılır ve çocuklar bu dönemde kısa kollu üstler ve şort gibi yazlık kıyafetler giyer.

Pusetli modellerin yatırılarak yatak şeklinde kullanılması ürüne işlevsellik kazandırır. Çocuk uyku halindeyken sadece puset kısmını gövdeden ayırarak onu taşıyabilirsiniz. Ya da hareket halindeyken rahat bir uyku çekmesini sağlayabilirsiniz.

Tekerlekleri 360 derece dönebilen modeller sürüş sırasında sizi rahatlatır. Sağa, sola ve U dönüşü yapmak, engebeli alanlardan geçmek için tekerleklerin hareket kabiliyetinin yüksek olması gerekir. Tam tur dönebilen tekerlek, arabayı iterken size rahatlık sunar ve titremeyi azaltır. Bu nedenle çocuğunuz için de konforlu bir yolculuk olur. Güvenlik için tekerlek bölümünde ayak freni, fren tuşu gibi mekanizmaların olmasını da önemseyin.

Bebek arabası için kullanılan güvenlik standartlarından biri TS EN 1888’dir. Bu nedenle alacağınız modelde hangi güvenlik sertifikalarının olduğuna, kaç noktalı emniyet kemeri bulunduğuna dikkat etmelisiniz. Avrupa Güvenlik Standartları’na göre test edilmiş ve onay almış tasarımlara TS EN 1888 belgesi verilir.

Otomobiliniz varsa seçtiğiniz modelin taşıma, ayrılma ve bağlanma noktaları çok daha önemli hale gelir. Katlanabilir ya da parçalara ayrılabilir olan modeller araca yükleme sırasında kolaylık sağlar. 150 cm boyundan kısa ve 36 kilogramdan hafif çocukların arkada çocuk koltuğu ile seyahat etmesi zorunludur. Bu nedenle seçtiğiniz modelin oto koltuğuna dönüşebilir olması ekstra ürün ihtiyacını ortadan kaldırır.

En İyi Bebek Arabası Markaları ve En Sevilen Ürünler

Çocuğunuz için en iyisini seçmeye çalışıyorsanız saatlerinizi bebek arabası inceleme içerikleriyle geçirebilirsiniz. Birçok model arasından en iyi olarak tanımlanabilecek tasarımlar bulabilirsiniz. Bu nedenle sizin için en iyi olanın ne olduğuna karar vermeniz önemlidir. Örneğin, bagajı geniş arabaya sahip bir aile için büyük travel sistem bir model konforlu olabilir. Bagajınız küçükse parçalara ayrılan, katlanabilir, küçük ebatlı bir tasarıma ihtiyacınız olur. Ya da aracınız yoksa, saklama alanları ve cepleri bol bir ürün işlevseldir. Bu nedenle modelleri incelerken çocuğunuzun ve sizin ihtiyaçlarınızı göz etmelisiniz.

ESSE Baby Tam Yatar Lüks Altın Gold Baston Bebek Arabası

En kullanışlı bebek arabası modeli olmasının yanı sıra rengiyle hayran bırakan ESSE Baby tam yatar baston bebek arabası sevilen bir üründür. Sırt kısmı yatabilir olduğu için çocuğunuz uyumak istediğinde rahat eder. Dışarıda dolaşırken arabanın sırtını yatırarak ona yatak konforu verebilirsiniz. Açılabilir ön barı sayesinde çocuğu uykusundan uyandırmadan kaldırabilirsiniz. Modelin en büyük özelliği katlandığı zaman baston şeklini alması ve dar alanlara kolayca sığmasıdır. Yatay ve dikey konumda saklama imkanınız olur.

Hafif, taşıması kolay, kaliteli ve gösterişli bir bebek arabası modeli arıyorsanız sizin için uygundur. Ayarlanabilir deri tente sayesinde güneş ve yağmura karşı yüksek koruma sağlar ve dayanıklıdır. Dış mekan koşullarından kolay etkilenmez. 5 noktalı emniyet kemeriyle bebeğiniz güvenli bir şekilde seyahat edebilir. 360 derece dönen tekerlekler de sizin onu kolay itmenizi ve yorulmadan yürümenizi sağlar. Süspansiyonlu ön tekerlek, engebeli yollarda titreşimi azaltarak çocuğunuzun huzursuz olmasını engeller. Arka tekerlek freni yüksek güvenliğiyle eğimli yerlerde içinizi rahat ettirir.

4 Baby Drone Sky Kabin Sistem Siyah Bebek Arabası

Bebeğiniz 15 kilogram olana kadar kullanabileceğiniz bebek arabası önerileri arıyorsanız 4 Baby Drone Sky modelini tercih edebilirsiniz. Kullanımı oldukça kolay olan model tek elle katlanabilmesi sayesinde taşıma rahatlığı sunar. Ayrıca boyutu ve ağırlığı nedeniyle uçak yolculuklarında el bagajı olarak yanınıza alabilirsiniz. Ayarlı çekme kolu taşıma sırasında çekebilmeniz için özel olarak geliştirilmiştir. Estetik tasarım, konfor ve özel boyalı alüminyum gövdenin bir araya geldiği model, işlevselliği ile sevilen ürünler arasındadır.

Bebeğinizi uyutmak istediğiniz zaman sırt kısmını tam olarak yatırabileceğiniz tasarım çıkarılabilir ön barı ile konfor sunar. Ekstra lüks olarak tasarlanan iç pedler sayesinde bebeğiniz uyurken ve oynarken arabanın içinde huzurlu hisseder. Her mevsim en yüksek verim için geliştirilen model, yağmur, güneş ve rüzgara karlı farklı özelliklere sahiptir. Rüzgarlı havalarda ayak rüzgarlığı ile bebeğiniz için koruyucu katman olur. Güneşli havalarda ayarlanabilir tenteyi ışınların geliş açısına göre şekillendirmek mümkündür.

Çıkarılabilir 360 derece dönen tekerlekler ve tek noktalı fren sistemi sürüş sırasında sizi rahatlatır. Ürünü kullanmak istemediğiniz zamanlarda katlayarak bir köşeye kaldırmak isteyebilirsiniz. Daha az yer kaplaması için tekerleklerini çıkarabilir en dar alanlarda yerden tasarruf ederek saklayabilirsiniz.

Robx Katlanabilir Hafif Kabin Boy Açık Gri Bebek Arabası

Bebek arabası yorumları ve önerileri arasında dikkat çeken, kullanıcıların en sevdiği markalardan biri de Robx. Kabin boy hafif, ergonomik tasarımıyla anne ve babalar için yüksek işlevsellik sunar. Bebeği kucağınıza aldığınız zaman hem onu hem arabayı nasıl taşımak zor olabilir. Robx tasarımı mükemmel dengesi ve tek elle katlama özelliği sayesinde çocuğunuz kucağınızda olduğunda dahi işinizi kolaylaştırır.

Yüksek manevra kabiliyetine sahip 360 derece dönebilen tekerlekler sayesinde bebeğinizle birlikte dolaşırken fazla efor sarf etmeniz gerekmez. Ön tekerleklerdeki amortisör sistemi bebek arabasında bozuk zemin dolayısıyla oluşacak titreşimleri en aza indirir. Bu sayede çocuğunuz titreşimi hissetmeden arabanın içinde rahatça uyuyup oynayabilir. Kolay kullanımı ve rahat sürüşü birlikte seyahate çıktığınız zamanlar için idealdir. Uçak yolculuğu yapmak isterseniz de katlanmış haliyle el bagajı olarak yanınıza almanız mümkündür.

Terletmeyen hafif ve kaliteli kumaşı sayesinde yaz aylarında çocuğunuz konforundan ödün vermez. Terleme özellikle rüzgarlı günlerde çocukların üşütmesine neden olabilir. Rüzgarı bol bir şehirde yaşıyorsanız terletmeyen kumaşa sahip bu modeli tercih edebilirsiniz. 5 noktalı bağlantı kemerleri omuz ve bacak arası bölümlerinde ekstra kılıfa sahiptir. Bu sayede kemerler cilde değse dahi tahriş etmez. Bebeğiniz otomatik ayarlanan kemerli sırt dayama ünitesine yaslanarak güvenli ve rahat olur.

Kraft Glow Koyu Gri Travel Sistem Bebek Arabası

Bebeğinizin doğumundan itibaren kullanabileceğiniz EN 1888 Onaylı bir model arıyorsanız size uygundur. Yüksek dolgulu pedleri ve kaliteli kumaşıyla iç tasarımı yüksek konfor için tasarlanır. Oturma ünitesiyle birlikte katlanabilen model gelişmiş travel sistem bebek arabaları arasındadır. Ayarlanabilir tente ve rüzgarlığı ile her mevsim tüm seyahat ve yolculuk ihtiyaçlarınızı karşılar. Üstelik çıkarılabilir ön barı ile çocuğunuz 13 kilograma ulaşana kadar ayarlarını değiştirerek kullanmaya devam edebilirsiniz.

Oto koltuğu, portbebe, ana kucağı ve taşıma koltuğu olarak kullanıma uygun ECE R44/04 Belgesi sahibi model gelişmiş özellikleriyle birçok ihtiyacınızı karşılar. Parçaları birbirinden ayırarak ana kucağı şeklinde değerlendirebilir ya da yolculuk sırasında 5 noktalı emniyet kemerine sahip üniteyi otomobile bağlayabilirsiniz. Oto koltuğu olarak araç içine sabitledikten sonra gövdeyi katlayıp kilitleyebilir, bagajda taşıyabilirsiniz.

Bebeğinizle yolda ilerlerken uykusunun bölünmesini istemiyorsanız aradığınız üründür. Ön tekerlekler ve gövde kısmında kullanılan amortisör titreşimi ortadan kaldırır. Poliüretan malzemeden üretilen tekerlekler sessiz olduğu için rahatsız edici gürültü oluşturmaz. Bebeğiniz dolgulu oturma ünitesi içinde mutlu ve huzurlu yolculuk yapabilir.

Prego 2034 Aria Travel Sistem Bej Bebek Arabası

Bebeğiniz için seçebileceğiniz travel sistem ürünlerden biri de Prego markası 2034 Aria modelidir. Şık tasarım ve işlevsel özelliklerin bir araya geldiği ürünün EN 1888 ve ECE R44/04 belgeleri vardır. Bebeğiniz ilk doğduğu andan itibaren kullanmaya başlayıp yaklaşık 22 kilogram olana kadar devam edebilirsiniz. Ayrılabilir taşıma ünitesi de çocuk 13 kilogram olana kadar kullanılmaya devam edebilir.

Ayarlanabilir özellikleriyle size yüksek işlevsellik sunacak bir tasarıma sahiptir. Ayak dayanağı, sırt bölümü, kemerler, ön bar gibi birçok bölüm ayarlanabilir ya da çıkarılabilir. Bu sayede çocuğunuzun ihtiyacı ve yaşına göre arabayı şekillendirebilirsiniz. 5 noktalı emniyet kemeri, 360 derece dönen tekerlekler, süspansiyon, itme kolu gibi bir bebek arabasında aranması gereken birçok özelliğe sahiptir.

Çocuğunuz için en iyi bebek arabasını arıyorsanız yukarıdaki modellere göz atabilir, bütçe ve özellikler açısından size en uygun olanı sipariş verebilirsiniz.

0 Shares:
Diğer Yazılarımızı İnceleyin
ssl sertifikasi teknosa
Devamını Oku

SSL Sertifikası Nedir?

Dijitalleşen dünyada artık neredeyse tüm işlemlerimizi internet üzerinden yapabiliyor, aradığımız tüm bilgilere ulaşabiliyoruz. İnternet kullanımının bu kadar artmasıyla…
En konforlu mouse pad tavsiyeleri
Devamını Oku

En Konforlu Mouse Pad Tavsiyeleri

Harici bir donanım olan mouse, bilgisayar kullanırken metin, dosya, klasör veya simgeleri hareket ettirmeye yarayan en fonksiyonel bileşenlerden…