Dyson V15 Detect, 60 dakikalık çalışma, 230 watt emiş gücü ve üç emiş seviyesi ile kablosuz bir elektrikli süpürge olarak dikkatleri çekiyor. Motorun arkasında çalışma süresini, bakım uyarılarını ve temizlik raporlarını gösteren gelişmiş bir dijital ekrana sahip bulunuyor. Temizleme raporları, kaç tane ve hangi boyutta partiküllerin emildiğini gösteren dahili bir partikül sensörüne dayalı çalışıyor. V15, Yüksek Tork başlığının yükseltilmiş bir versiyonuna ek olarak Fluffy yumuşak silindirli temizleme başlığını geri getiriyor. Kullanımı kolay olan bu makine, dünyadaki tüm kablosuz elektrikli süpürgeler arasında en fazla emiş gücünü ve 1 saatlik çalışma süresini sağlıyor.

İşte Dyson V15 Detect kablosuz süpürge hakkında bilmeniz gerekenler…

Dyson V15 Detect Özellikleri:

  • Maksimum Güç: 230 AW
  • Toz Kapasitesi: 0,75 L
  • Kablosuz
  • Çalışma Süresi: 60 Dakika
  • Şarj Süresi: 270 Dakika
  • Gürültü: 80 dbA
  • Boyutlar: 250 x 1150 x 260 mm
  • Ağırlık: 3 Kg
  • Filtre: Siklon, Metal, HEPA Filtreleme
  • Garanti: 2 Yıl
  • Ataşmanlar: Dar Aralık Ucu, Fırça Başlık, Laser Slim Fluffy, Mini Turbo/Motorlu Başlık, Rulo Başlık, Toz Alma Başlığı, Turbo/Türbin Başlık, Kombinasyon Aleti, Çubuk Klipsi, Yerleştirme İstasyonu, Şarj Cihazı

dyson v15 detect kablosuz supurge hakkinda bilmeniz gereken 5 sey teknosa

Dyson V15 Detect Kablosuz Süpürgede Bilmeniz Gereken 5 İşlev

1- Lazer Toz Algılama

Çoğu elektrikli süpürgelerde önünüzdeki yolu aydınlatmak için LED zemin lambaları bulunuyor ancak V15 Detect, sert zeminlerde gizli tozu görünür kılan Fluffy temizleyici kafasına yeşil bir lazer ekliyor. Bu fikir, bir Dyson mühendisinin evindeyken havadaki parçacıkların güneşte parıldadığını fark etmesiyle ortaya çıktı. Bu fikri alıp evimizde göremediğimiz ince toza nasıl uygulayabileceklerini araştırmaya başladılar. Yeşil rengin çıplak gözün göremediği noktalara en iyi kontrastı sağladığı ve yerden 7,2 mm yukarıda 1,5 derecelik açıyla tam olarak konumlandırıldığı belirlendi. Parlak güneş ışığı lazeri yıkayabileceğinden, parçacıklar en çok az aydınlatılmış alanlarda ve hatta karanlıkta görünüyor.

2- PIEZO Sensörü

Zeminlerindeki kire ilişkin gerçek zamanlı kanıt ve içgörü isteyenler için Dyson, toz parçacıklarını sürekli olarak boyutlandıran ve sayan ve ne kadarının toplandığını LCD ekranda bir grafikte gösteren akustik bir Piezo sensörünü tasarıma entegre etti. Sayıların yavaşlamaya başladığını fark ettiğinizde, Dyson’ın alınacak her şeyi emdiğini varsayabilirsiniz. Ayrıca, yüzeyde bulunan toz ve diğer parçacıkların miktarına bağlı olarak farklı zemin tiplerinde emiş gücünü otomatik olarak artırır. Süpürge başlığındaki karbon fiber lifler, saniyede 15.000 defaya kadar boyutlandırılan ve sayılan mikroskobik parçacıkları topluyor. Toz vakuma girip akustik piezo sensöre çarptığında, küçük titreşimler elektrik sinyallerine dönüştürülüyor. Piezo sensör, alerjenler ve polenler gibi küçük parçaları, mikroskobik toz ve deri pulları boyutunda partikülleri, toz akarları ve ince kum büyüklüğünde partikülleri yakalıyor.

3- Dolaşma Önleyici Teknoloji

Evcil hayvanları ve uzun saçlı kullanıcıları düşünen Dyson, saçın fırça çubuğuna dolanmasını önlemek için saçı sarmal bir şekilde savurarak çöp kutusuna atan, dolaşmayan konik bir fırça çubuğu geliştirdi. Bu teknoloji, tarak gibi görünen ve temizlik yaparken kılların birbirine dolanmasını önleyen ve fırça çubuğundaki tüyleri otomatik olarak temizleyen polikarbonat dişlere sahip daha küçük ve tam boyutlu yüksek torklu temizleyici kafada mevcut bulunuyor.

4- LCD Ekran

LCD ekran, PIEZO sensöründen toplanan parçacıkların gerçek zamanlı sayısını, çalışma zamanı geri sayım saatini, kullanımdaki güç modunu ve bir hava kanalının veya çöp kutusunun tıkanması gibi bakım uyarılarını gösteriyor.

5- Filtreleme

V15 Detect, daha temiz havayı dışarı atmak için 0,1 mikron kadar küçük parçacıkların yüzde 99,97’sini yakalayan Dyson’ın 5 aşamalı gelişmiş filtreleme teknolojilerini sunuyor.

dyson v15 detect kablosuz supurge hakkinda bilmen gereken 5 sey teknosa

Dyson V15 Detect Tasarımı:

Dyson V15 Detect, önceden var olan Dyson elektrikli süpürgelerin benzer gövde tasarımlarını takip ediyor. Motor, 0,75 L’lik çöp kutusu ve pil, elektrikli süpürgenin üst kısmında bulunuyor. Her bir aksesuar parçası kolaylıkla takılıp çıkarılabiliyor. Bu model, Fluffy yer başlığına eklenen diyot lazer ile PIEZO sensörü gibi büyük değişikliklerle öne çıkıyor. Dyson V15’in Dyson Hyperdymium motoru dakikada 125.000 devire kadar dönüyor ve V11 serisinden yüzde 24 daha fazla emiş gücü olan 230 watt emiş üretiyor. 5 aşamalı filtreleme, güçlü bir derinlemesine temizlik için 0,3 mikrona kadar toz parçacıklarının yüzde 99,99’unu yakalıyor. Dyson V15 Detect, aralarında karar vermeniz gereken çok az modu ile aslında otomatik olarak çalışıyor. Vakumun daha fazla çalışmasını istiyorsanız, Boost moduna geçme seçeneğiniz bulunuyor ancak bu mod pil süresini kısaltıyor. Eco ve Auto modları fazlasıyla yeterli oluyor.

Dyson V15 Detect Kullanımı:

  • Kurulum

Her parça ve aksesuar, tamamen geri dönüştürülebilir kartonda düzgün bir şekilde paketlenmiş olarak geliyor. Başlamak için, küçük bir broşür her bir parçanın nasıl bir araya getirileceğini gösteriyor. Bakımla ilgili daha ayrıntılı talimatlar ve ayrıntılar, bir QR kodu ile kurulum sayfasına ve indirebileceğiniz bir kılavuza yönlendiriyor.

  • Sert Zeminler

Dyson V15 Detect’in yerleşik lazerli Fluffy zemin başlığı, çıplak gözle görülemeyen kiri ve birikintileri etkili bir şekilde yakalıyor. Yumuşak fırçalı rulo tasarımı da zemini çizmiyor.

  • Halılar

Halılarda kullanıldığında önemli ölçüde daha fazla pil gücü tüketiyor ancak emiş gücü kesinlikle müthiş oluyor.

  • Diğer Yüzeyler

Diğer parçalar; döşemeler, süpürgelikler, panjurlar ve köşeler gibi çeşitli yüzeyleri temizlemek için kolayca takılıp çıkarılıyor.

  • Toz Haznesini Boşaltma

Dyson V15 Detect, boşaltılması en kolay haznelerden birine sahip bulunuyor. Sadece çubuktan ayırın, çöpün üzerine açı verin ve kırmızı gidonu aşağı kaydırın.

  • Temizlik ve Bakım

Temizlik nispeten basit oluyor. En fazla dikkati, mor kapağı çevirerek erişilen filtreye vermek gerekiyor. Ilık su altında durulamadan önce fazla birikintileri silkeleyin ve tekrar vakuma takmadan önce 24 saat bekleyin. Laser Slim Fluffy fırça çubuğu da temizlemek için biraz su gerektiriyor. Toz kutusu da temizlenmek üzere çıkarılabiliyor.

Siz de en iyi şarjlı süpürge çeşitlerini incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

0 Shares:
Diğer Yazılarımızı İnceleyin
5G Nedir? Avantajları Nelerdir?
Devamını Oku

5G Nedir? Avantajları Nelerdir?

Tüm dünyanın birbirine internet üzerinden bağlandığı bir dünyada 5G bu bağlantıyı bir üst noktaya taşımak amacıyla geliştirilmiştir. 5G…
En Hafif Gaming Mouse Önerileri
Devamını Oku

En Hafif Gaming Mouse Önerileri

Gaming dünyasında zafer, saniyelerin ve milimetlerin arasındaki farklarla belirlenir. Oyun sırasında hızlı tepki vermek, doğru nişan almak ve…
akilli priz ne ise yarar teknosa
Devamını Oku

Akıllı Priz Ne İşe Yarar?

Hayalinizdeki akıllı evi inşa etmeye başlamak istiyorsanız ve başlamak için kolay bir yer arıyorsanız, akıllı prizler sizin için…
xiaomi mi note 10 ozellikleri neler teknosa
Devamını Oku

Xiaomi Mi Note 10 Özellikleri Neler?

Xiaomi Mi Note 10, üst segment özellikleri içerisinde barındıran orta segmentteki bir akıllı telefon olarak dikkatleri üzerine çekiyor.…
Type C Nedir? Ne İçin Kullanılır?
Devamını Oku

Type C Nedir? Ne İçin Kullanılır?

Günümüzde teknoloji hızla ilerlerken, cihazlar arası bağlantılar da bu gelişmelere ayak uyduruyor. USB Type-C kablosu, son yıllarda popülerliğini…