Günümüzde artık oyun oynamayan kalmadı, çevremizdeki herkes en azından bir oyun sever tanıyordur. Bu kadar seçenek içerisinde oyuncular için en iyi hediyeleri bulmak çok zor olabiliyor, bu yüzden sizler için bazı alternatif hediyeler seçtik. Oyun oynayan arkadaşınız, sevgiliniz, anneniz veya babanız her kimse bu hediye önerilerini çok seveceğine şüphe yok. İşte size bir oyun sever için alabileceğiniz 10 hediye fikri:

Oyunsever için 10 İlginç Hediye Fikri:

1 – Dağınıklıktan nefret eden oyuncular için – Numskull Official Destiny Oyun Dolabı

Yiyecekler, içecekler, oyunlar, şarj kabloları, kulaklıklar ve kumandalar… Tüm bunlar yüzünden masanızın dağınık görünmesi çok doğaldır. Bu oyun dolabı, karmaşayı ortadan kaldırmaya yardımcı olarak; bir oyun sever için her şeyin düzenli olmasını sağlayacaktır.

2 –  Koltuğunuzda oturup rahat bir oyun oynamak isteyenlere – Nintendo Switch

Nintendo Switch, sosyal olmayanlar için canları istediğinde başka oyuncularla bağlantı kurma şansı veren bir konsol. The Legend Of Zelda gibi oyunları kendi başınıza oynayabilir veya Smash Bros Ultimate’de saatlerce çevrimiçi olarak bir arkadaşınızla oynayabilirsiniz.

3 – Yayın yapanlar ve izleyenler için – Stream Deck

Stream Deck, yayın ve oyun dünyası için özel olarak üretilmiş bir “Akıllı Klavye”dir. Stream Deck’in özelliği tuşlarının özelleştirilebilir olmasıdır. Stream Deck, oyuncular için çevrimiçi akışları üzerinde en üst düzeyde kontrol sahibi olmalarını sağlar.

14 veya 33 özelleştirilebilir düğmeli bir model seçebilirsiniz. Her düğme; medyayı, sesi ayarlamak, başlatmak, bir uygulamayı açmak, bir geçişi etkinleştirmek veya ışıkları yakmak gibi her şeyi yapacak şekilde yapılandırılabilir. Kullanıcılar ayrıca düğmelere özel simgeler ekleyebilir, böylelikle onları karıştırmazlar.

4 – Oynanacak oyunlar listesi tablosu

“Ölmeden Önce Ziyaret Edilmesi Gereken En Güzel 100 Yer” listesini duymuşsunuzdur. Bunu benzer bir listede oyuncu sevdikleriniz için oynamak istediğiniz oyunlar listesi olarak hediyesini alabilirsiniz.

5 – Led Mini Buzdolabı

PC oyuncuları oynayanlar saatlerce odada kalmaya alışkınlar, bu yüzden de kalkmadan bir içeceğe ulaşabilmek onlar için olmazsa olmazdır. Mini buzdolabı, daha uzun süre orada kalmalarına yardımcı olur ve bir şeyler yiyip içmek için kalkmak zorunda olmadan ihtiyaçlarını gidermelerine yardımcı olur. Sevdiğiniz bir oyuncuya bu hediyeyi almak onu çok mutlu edebilir.

Bir düğmeyle içecekleri sıcak veya soğuk tutabilir, bu da onu değişen mevsimler için daha kullanışlı bir hale getiebilir. Kapısında ayrıca kuru silinebilir kalemler için yazılabilir bir yüzey vardır, böylece başkalarına notlar ve hatta gerektiğinde oda arkadaşlarınıza mesajlar yazabilirsiniz.

6 – iPhone İçin Beckbone One (1800₺)

Backbone One, iPhone’u saran ve onu herhangi bir PlayStation veya Xbox kumandası kadar rahat taşınabilir bir oyun konsoluna dönüştüren bir kumandadır. Her zaman telefonunda oyun oynayan herkes için bir konsoldur. Herhangi bir modern kontrol cihazında bulabileceğiniz tüm tipik düğmelerin yanı sıra oyunu kaydetmeye ve tüm mobil oyunlarınızı açmanız için birleşik bir yol sunan ücretsiz Backbone uygulamasını başlatmaya yönelik düğmeleri içerir. Backbone denetleyici, Lightning bağlantı noktası üzerinden iPhone’lara bağlanır, bu nedenle Bluetooth’a bağlanmaya gerek yoktur, ancak iPhone 13 Pro ve iPhone 13 Pro Max, sipariş ettiğinizde (veya 3D’niz varsa) ücretsiz olarak gönderilen özel bir adaptör gerektirir.

bir oyun severe alabileceginiz on hediye teknosa

7 – ‘Süper Mario’ Boru Kupa

Süper Mario, çocukluğumuzda defalarca oynadığımız, heyecan verici ve herkese güzel şeyler hatırlatan bir oyun. Üzerinde anlamsız yazıları veya resimleri bulunan kupa hediye etmek yerine onlara orijinal Super Mario oyunundan fırlamış gibi görünen bir kupa alabilirsiniz. Oyun sever arkadaşlarınıza onları çok mutlu edecek ekonomik bir hediye gönderebilirsiniz.

8 – Tetris Lambası

Tetris, otuz yıl önce oyunun ilk piyasaya sürüldüğü zamanki kadar iyi olan, saatlerce süren, bağımlılık yaratan ve zorlu bir oyun deneyimi sunan bir oyun.

Bunu kutlamak için sevdiğiniz kişiye bir Tetris Lambası almayı düşünebilirsiniz. Karıştırabileceğiniz ve herhangi bir kombinasyonda stoklayabileceğiniz yedi parçaya sahiptir. Bir oyuncuyu mutlu edecek hediyeler arasında bu nostaljik ürünü de tercih edebilirsiniz.

9 – Ailenizde 80’lerden beri sürekli oyun oynayanlar için Street Fighter anahtarlık

Herkesin favori bir Street Fighter karakteri vardır! Belki de tanıdığınız oyun aşığı, Vega veya Ken’in hayranı olabilir. Bu hediye tam bir koleksiyon olacak kapasitede. Hediye alacağınız kişiye bunu alıp, koleksiyonunun geri kalanını tamamlamasına yardımcı olabilirsiniz.

10 – El Retro Oyun Konsolu Telefon Kılıfı

Muhtemelen, hediye aldığınız oyuncunun hayatının bir döneminde bir Game Boy’u olmuştur.  Anılarınızı canlandıran, Game Boy’dan esinlenen kılıf, aslında işlevsel düğmelere ve üzerinde video oyunları oynamak için küçük bir ekrana sahiptir. Hediye vereceğiniz arkadaşınız, üzerinde Tetris, Pac-Man ve Super Mario Bros oynayabilme fırsatına sahip olacaktır. Satın alma işlemini gerçekleştirirken, doğru boyuttaki kılıfı seçmeyi unutmayın.

Bonus Fikirler:

1- Mantar Oyun LED Neon Burcu

Mario oyununu sevmeyen var mı? Super Mario serisinden tanınan Super Mushroom, oyuncular için bir hediye alternatifi olabilir. Bu 12 inç uzunluğundaki Neon tabelanın, üzerinde ışığı ayarlayabileceğiniz bir anahtar da bulunuyor.

2- My Arcade Retro Makinesi

Bu My Arcade Retro Makinesi, retro esintili bir hediye arayanlar için iyi bir alternatif olabilir. Özellikleri arasında hızlı manevra kabiliyeti için bir joystick, oyun içi eylemler için standart A ve B düğmeleri ve duraklatmak için bir başlat düğmesi bulunur. Oyun içi ses için bir hoparlör bile içeren cihaz, dört adet AA pil veya bir Micro USB kablosu ile çalıştırılabilir.

3- Nintendo Eğlence Sistemi

Lego ve Nintendo, NES konsolunda birleşen bu 2.646 parçalık ikonik seti yaratmak için bir araya gelmiş gibi görünüyor. Oyuncular, 80’ler görünümlü bir TV seti ve konsola sığan bir oyun kartuşu bile üretebilirler.
Bu ürün piyasaya sunulduğundan beri birçok kez tükendi. Eğer istiyorsanız tükenmeden önce satın almanız için biraz hızlı davranmanız gerekebilir.

4- Playstation Simge Işığı

Sony, yaklaşık otuz yıldır ana düğmesi X işareti olan PlayStation için oyun kolları üretti. Bu şık ışık, her oyuncunun masasında oldukça şık görünebilir. Playstation simge ışığının müziğe ve oyun seslerine tepki verme özelliğine sahip olduğunu da hemen belirtelim.

5- Metal D100 Zar

“Oyuncu” teriminin yalnızca video oyunları oynayan insanları kastettiğini söyleyemeyiz. Catan ve Dungeons & Dragons gibi masa oyunları hayranı olan bir oyuncuysanız, bu ağır 100 kenarlı zarı hediye etmeyi düşünebilirsiniz.

6- Xbox Logosu Işığı

Bu küresel Xbox logo ışığı, Xbox kumandasından parlayan ışığın aynısı; sadece çok daha büyük olduğu söylenebilir. 8 inç boyutunda olup, bir oyun odasında oldukça iyi görünebilir. Sözkonusu ışık, üç adet AAA pil veya birlikte verilen USB kablosuyla çalıştırılabilir. Ayrılabilir bir taban ve duvara montaj için aletlerle birlikte geldiğini de belirtelim.

7- Razer Death Adder Elit Oyun Faresi

E-Sporlar’a ve PC oyunlarına takıntılı oyuncu arkadaşlarınız veya tanıdıklarınız varsa, oyuncular için hediye listenizde Razer Death Adder mouse’u tutabilirsiniz. Fare, oldukça hızlı ve hassas optik sensörlere sahip. Ayrıca ergonomik bir tasarıma ve özelleştirilebilir düğmelere ve aydınlatmaya sahip olan fare, rahat ve isabetli. Hem hızlı hem de yavaş tempolu oyun sırasında çalışabilir.

Siz de sevdiklerinize birbirinden kullanışlı teknolojik hediyeler vermek isterseniz buraya tıklayın

0 Shares:
Diğer Yazılarımızı İnceleyin
xbox game pass nedir teknosa
Devamını Oku

Xbox Game Pass Nedir?

Xbox Game Pass, Microsoft’un Windows 10, Windows 11, Xbox Series X, Series S ve One konsollarında; ayrıca Xbox…
telefon oyun konsolu nedir teknosa
Devamını Oku

Telefon Oyun Konsolu Nedir?

Akıllı telefonu olan birçok kişi, telefonunu oyun oynamak için de sıklıkla kullanıyor. Özellikle son yıllarda mobil oyun dünyasında…
PS5 vs PS4 teknosa
Devamını Oku

PS5 vs PS4 Özellikleri

Evde kendi başımıza kaldığımızda ya da arkadaşlarımızla bir araya geldiğimizde yaptığımız en eğlenceli aktivite konsol oyunları oynamak oluyor.…