Teknolojinin öncü markalarından Teknosa’nın kendisine ait öz markası Preo, ürettiği gelişmiş ürünlerle teknoloji meraklıları için vazgeçilmez markalardan biri oluyor. Bilgisayarların yardımcı malzemelerinden teknolojik cihazlara kadar geniş bir ürün yelpazesi olan Preo, sadece Türkiye’de değil dünyanın birçok ülkesinde de yerini alıyor.

Oyuncular İçin Preo Gaming Kulaklık

Günümüzde gelişen teknolojiyle birlikte bilgisayarları sadece iş için değil eğlence amacıyla da kullanıyoruz. Özellikle oyun teknolojisinin de gelişmesi, bilgisayarda oynanan oyunların keyfini gittiçe artırıyor. Ayrıca sosyal medyadaki bireysel yayın platformlarının gelişmesi ve çok fazla kullanılmasıyla bilgisayar oyunu tutkunlarını birer yayıncı haline getiriyor. Hem yayıncılık yapıyor, hem de çevrimiçi arkadaşlarınızla oyun oynamayı seviyorsanız bir Gaming kulaklığa ihtiyacınız oluyor.

Yayıncılık dışında bilgisayarınızı iş için kullanıyorsanız yine kulaklık kullanmak çok fazla işinize yarıyor. Online toplantılarda ve görüşmelerde ses kaybınız olmuyor ve daha verimli görüşmeler yapabiliyorsunuz. Ayrıca eğer ofiste çalışıyorsanız, gün içerisinde çalışırken çevrenize hiçbir şekilde rahatsızlık vermeden müzik dinleyebiliyorsunuz.

Preo markalı gaming kulaklıklar çok geniş aralıklı ses frekansına sahip olduğu için bir kulaklıktan beklentinizi fazlasıyla karşılıyor.

Oyuncular, özellikle de yayın yapan oyuncular için kulaklık dendiğinde sadece ses frekans aralığı önemli olmuyor. Aynı zamanda mikrofonun da önemi büyük oluyor. Hem çevrimiçi oyunlarda takım arkadaşlarıyla haberleşebilmek hem de yaptığı yayınlarda izleyicileriyle iletişim halinde olabilmek için iyi bir mikrofona ihtiyaç duyuluyor. Preo marka gaming kulaklıklar, 55 dB ile 3 dB hassaslığında mikrofona sahip olarak üretiliyor. Bu da sesinizin karşı tarafa daha net gitmesini sağlayan bir özellik oluyor.

Teknoloji tutkunları için ayrı bir yere sahip olan Preo markalı ürünler arasında gaming kulaklık, pek çok özelliğiyle diğer kulaklıklar arasından sıyrılıyor. Gelişmiş teknik özelliklerinin yanı sıra kaliteli malzemeden üretilmiş olması, uzun süre kullanılabilir hale getiriyor.

Şık Tasarımlı Preo Mouse

Teknolojik cihazlarımızla birlikte kullandığımız yardımcı ürünler daha çok işimizi kolaylaştırmasıyla öne çıkıyor. Özellikle bilgisayarımızla yaptığımız işlerde daha hızlı olmak için mouse kullanmamız gerekiyor. Kullandığımız mouse’lardan çoğunlukla işlevsel olmasını ve yüksek performans sunmasını bekliyoruz.

Preo marka mouse’lar bütün bu özelliklerin yanı sıra kompakt ve şık tasarımıyla öne çıkan ürünler arasında yer alıyor. Yüksek performansı ulaşılabilir fiyatlara sunduğu için teknoloji meraklılarının ilk tercihleri arasında bulunuyor.

Günümüz teknolojisinde mobil olmak ve hareket özgürlüğüne sahip olmak büyük önem taşıyor. Preo kablosuz mouse’lar geniş kapsama alanı ve diğer özellikleriyle kendi sınıfının çok üzerinde bir performans sergiliyor.

Preo marka mouse’ları diğerlerinden ayıran bir diğer özellik olarak simetrik tasarıma sahip olması söylenebiliyor. Piyasada bulunan neredeyse tüm mouse’lar sağ elle kullanıma göre tasarlanıyor. Bu durum sol eliyle mouse kullananları oldukça zorluyor. Mouse’u sadece sağ elinizle değil sol elinizle de kullanıyorsanız Preo mouse’ları sizin için tasarlanmış gibi hissediyorsunuz. Ayrıca mouse’un tıklama sesi çalışırken sizi rahatsız ediyorsa tamamen sessiz Preo mouse’lar da bulunuyor. Kullanıcıların her türlü ihtiyaçlarını düşünerek tasarlanan mouse’lar bilgisayar kullanırken vazgeçemeyeceğiniz yardımcınız oluyor.

Preo mouse’ların bir diğer gelişmiş özelliği de DPI ayarı yapılabiliyor. Özellikle birden fazla ekranla çalışanların en çok zorlandıkları konuların başında bu geliyor. Ekranların çözünürlükleri birbirinden farklı olduğunda mouse ile diğer ekrana geçiş yapıldığında kullanımı zorlaşabiliyor, mouse hareketleri akıcılığını kaybedebiliyor. Preo mouse’lar 800, 1200 ve 1600 DPI optik çözünürlüğe sahip olarak üretiliyor. Bu da her türlü çözünürlükte size avantaj sağlıyor. Ayrıca çözünürlük geçişlerini mouse üzerinde bulunan tuşla yapabildiğiniz için ayrı bir yazılıma ya da programa ihtiyaç duymuyorsunuz.

preo marka urun tavsiyeler teknosa

Preo Kablosuz Speaker

Preo, sadece bilgisayar kullanıcıları için ürünler geliştirmiyor. Tüm teknolojik cihaz tutkunlarına hitap etmeyi amaçlayan marka, diğer ürünleriyle de dikkatleri üzerine çekiyor.

Müzik dinlemek günün her saatinde en çok sevdiğimiz şeylerin başında geliyor. Yoğun bir günün ardından dinlenmek için, eğlenceli anlarımızda daha fazla keyiflenmek için ya da çalışırken konsantrasyonumuzu artırmak için ilk düşündüğümüz şeylerin başında müzik geliyor. Gelişen teknolojiyle birlikte müziğimizi de gittiğimiz her yere götürebilmek istiyoruz. Bunun için geliştirilen kablosuz hoparlörler en çok kullandığımız cihazlar arasında yer alıyor.

Preo markalı kablosuz speaker’lar gelişmiş özellikleriyle ihtiyaç duyacağınız birçok şeye cevap verebiliyor. Bir Bluetooth hoparlörden en büyük beklentimiz bağlantı hızının ve çekim alanının genişliği oluyor. Preo kablosuz hoparlörler, Bluetooth 4.2 teknolojisini kullanıyor ve 10 metreye kadar mesafede çalışabiliyor. Bu da mobil cihazlarınızla bağlandığınızda size geniş bir hareket alanı sağlıyor.

Yüksek ses çıkışıyla eğlenceli anlarınızda keyfinizi artıracak olan Preo kablosuz speaker, aynı zamanda çağrı cevaplama, saati gösterme ve alarm saati özelliklerine de sahip olarak üretiliyor. Yani telefonunuz hoparlöre bağlıyken gelen aramaları cevaplayabildiğiniz için görüşme sonrası yeniden bağlanmak zorunda kalmıyorsunuz. Ayrıca saat olarak da kullanabildiğiniz için tek bir cihazda birçok şeyi yapabiliyorsunuz.

Preo Çift Fanlı NoteBook Soğutucu

Gelişen teknoloji sayesinde artık daha fazla mobil cihazlar hayatımıza giriyor. Özellikle bilgisayarların mobil hale gelmesi ve dizüstü bilgisayar teknolojisinin gelişmesi birçok anlamda işimize yarıyor. Eskiden performans gerektiren işlerde masaüstü bilgisayar kullanılıyordu. Dizüstü bilgisayarlarda her iş yapılamıyordu. Ancak günümüze gelindiğinde artık dizüstü bilgisayarlarla yüksek performanslı hemen her işi yapabilir hale geliyoruz.

Dizüstü bilgisayar kullanırken yaşadığımız en büyük problem ısınma konusunda oluyor. Sahip olduğu donanım bakımından daha hassas olan bu cihazlar, performansları zorlandığında kolay ısınıyor. Her ne kadar içerisinde soğutucu olsa da bir süre sonra yeterli gelmeyebiliyor. Bu tarz sorunlar yaşamamak için Preo çift fanlı soğutucuyla dizüstü bilgisayarınızı destekleyebiliyorsunuz. Özel tasarımı sayesinde bilgisayarınızın her zaman soğuk kalmasını sağlayabiliyor. Isınmayan bilgisayarınız da her zaman yüksek performans sergiliyor. Her boyuttaki bilgisayarınıza uyumlu yapısı, çalışırken çıkardığı düşük ses seviyesiyle bilgisayarınızı daha uzun ömürlü kullanmanızı sağlıyor.

Yukarıda Preo markalı ürün tavsiyeleri vermeye çalıştık.

Siz de teknolojik donanımlara sahip en iyi Preo marka ürünleri bir arada incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

0 Shares:
Diğer Yazılarımızı İnceleyin
nofrost derin dondurucu nedir teknosa
Devamını Oku

No Frost Derin Dondurucu Nedir?

Buzdolaplarında ve derin dondurucularda otomatik buz çözme veya kendi kendine buz çözme işlemi, evaporatör isimli buharlaştırıcı aletle gerçekleşiyor.…
katlanabilir macbook gelecek mi teknosa
Devamını Oku

Katlanabilir Macbook Gelecek Mi?

Teknoloji dünyasına yön veren markaların başında gelen Apple’ın birçok yenilik üzerinde çalıştığı konusunda söylentiler hızla yayılıyor. Daha önce…