Hayatımıza anlam katan babalarımız için hediye seçmek dünyanın en zor konularının başında geliyor. Babalarımıza olan sevgimizi her gün göstermeye çalışsak da duygularımızı anlatmak ve babalar gününde onu ne kadar çok düşündüğümüzü ifade etmenin yeri başka oluyor. Hediye seçeneklerinin oldukça fazla olduğu günümüzde onun için ne alacağımıza karar vermek iyice zorlaşıyor. Babalarımıza hediye seçerken onun ilgi alanına özel bir hediye seçmek ya da onun adına özel hazırlanmış bir şey almak hediyenin anlamını artırabiliyor. Çünkü onu ne kadar sevdiğinizin yanında onu ne kadar iyi tanıdığınızı göstermiş oluyorsunuz. Babamıza vereceğimiz hediyelerin en başında ona ayıracağımız zaman geliyor. Babalar günü sabahında onun için hazırlayacağınız güzel bir kahvaltıyla güne başlamak bu günü daha anlamlı kılabilir. Daha sonrasında onun için almış olduğumuz hediyeyi vermek de güzel bir sürpriz olacaktır. Biz de sizlere fikir vermesi için bu yazımızda babalar günü hediye fikirleri paylaşmak istiyoruz.

Bakımlı Babalar İçin Tıraş Makinesi

Babalar gününde ne hediye alınabilir diye düşündüğümüzde ilk aklımıza gelen tıraş makinesi oluyor. Babalarımız bakımlarıyla ve tarzlarıyla her zaman bize örnek olmaya çalışıyor. Kılık kıyafetlerine ve tıraşlarına her zaman dikkat ediyorlar. Bizler de bu özel günde onları düşündüğümüzü göstermek için yeni bir tıraş makinesi hediye edebiliriz.

Tıraş makinesi tercihi yapmak sandığımızdan daha zor olabiliyor. Çok farklı modelleri ve makineye eklenebilen çok çeşitli araçları bulunduğu için kendimizi bir anda bunların arasında kaybolmuş bir halde bulabiliyoruz.

Tıraş makinesini babamıza onu düşündüğümüzü göstermek için almak istiyoruz. Bu nedenle mutlaka cilde zarar vermeyen ve bütçemize göre kaliteli bir tıraş makinesi tercihi yapmalıyız. Ayrıca şarjlı bir makine almamız onun istediği yerde tıraş olmasına da olanak sağlayabilir. Pratik kullanımı ve özel çantası olan modeller oldukça kullanışlı oluyor. Böylece seyahat ederken ya da iş yerine giderken ona zaman kazandırmış oluyoruz. Bu kazandırdığımız zamanı da hep birlikte geçirebilme fırsatı yaratabiliriz.

Eğer babanız her gün işe gitmeden önce jiletle tıraş oluyorsa jiletli traş makinesi modelleri arasından seçim yapabilirsiniz. Farklı başlıklara da sahip olan tıraş makineleriyle hem sinek kaydı tıraşını olabiliyor hem de istediği modelde sakallarına şekil verebiliyor olacaktır.

Farklı tıraş makinelerini incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Hem Teknolojik Hem Sağlığına Dikkat Eden Babalara Akıllı Saat

Teknoloji büyükten küçüğe hepimizin hayatına yoğun bir şekilde girmeye devam ediyor. Babalarımız da yaşları kaç olursa olsun hayatı kolaylaştıran teknolojiye çok kolay uyum sağlayabiliyorlar. Teknolojik cihazları kullanabilmek onları daha farklı mutlu ediyor.

Babalar günü hediyesi dediğimizde, onlara özel olduklarını hissettirebilecek teknolojik hediyelerden biri de akıllı saat oluyor. Günümüzde her türlü akıllı telefonla uyumlu saatler bulabiliyoruz. Babamızın kullandığı telefonun işletim sistemiyle uyumlu olacak ve kullanımı kolay bir akıllı saat onlar için güzel bir hediye seçeneği olacaktır.

Akıllı saat tercihi yaparken telefonla kolay entegre olabilecek bir model seçmemiz gerekiyor. Bu hediyenin amacı onların işlerini kolaylaştırmak ve yaşam kalitelerini artırmak. Bu nedenle akıllı telefonlarıyla kolay eşleşebiliyor ve menülerinin kullanımı da kolay olmalıdır.

Adımlarını sayabilen, harcadığı kaloriyi hesaplayan ve uyku düzenini kontrol eden modeller olması babanızın hayatına farklı bir anlam katıyor olacaktır. Ayrıca artık akıllı saatler farklı tasarımlarda da üretilebiliyor. Babanızın tarzını yansıtacak şık tasarımlı bir akıllı saat ile bu yıl babalar günü hediyesinde bir fark yaratabilirsiniz.

Akıllı saatlerin su geçirmez modelleri arasından seçim yaparsanız uzun süre kullanabilmesini ve hiç kolundan çıkarmamasını sağlıyor olacaksınız.

Farklı modellerdeki akıllı saatleri incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

babalar-gunu-hediye-teknosa

Teknolojiden Geri Kalmayan Babalara Bluetooth Kulaklık

Babalar günü hediye fikirleri olarak bir diğer tavsiyemiz bluetooth kulaklık oluyor.

Gelişen teknolojiyle birçok cihaz küçülmeye ve kullanımı daha kolay olmaya başlıyor. Ancak bu cihazların çevreye yaydığı enerjiden dolayı sağlığımızı tehdit eden durumlar da bulunuyor. Bunun en bilinen ve en çok dikkat çekileni cep telefonları oluyor.

Uzmanların bu konuda en çok verdiği tavsiye ise cep telefonumuzu kulaklıkla kullanmamız yönünde oluyor. Ancak babalarımız eğer alışkanlıkları yoksa kulaklık kullanmıyor olabilir.

Hem babanıza onun sağlığını ne kadar düşündüğünüzü göstermek hem de telefonla konuşurken ya da müzik dinlerken hareket özgürlüğü kazandırmak istiyorsanız bluetooth kulaklık güzel bir hediye seçeneği olabilir.

Özellikle uzun seyahatlere çıkan, şehir içinde ulaşım araçlarında fazla vakit geçirmek zorunda olan ya da hem işi için hem de özel hayatında çok uzun görüşmeler yapan babalarımız için en ideal hediye olabilir.

Yakın bir zamanda hayatımıza giren bluetooth kulaklıklar kulanışlı olmaları ve hayatımızı kolaylaştırmaları nedeniyle oldukça ilgi görüyor. Gösterilen ilginin karşılığında çok fazla model ve çeşit piyasada yer alıyor.

Bluetooth kulaklık seçimi yaparken pil ömrünün ne kadar olduğuna dikkat etmemiz gerekiyor. Çünkü biz bluetooth kulaklığı babalarımızın hayatını kolaylaştırmak ve keyifli vakit geçirmesine yardımcı olmak için tercih ediyoruz. Bu nedenle pili çok çabuk biten bir bluetooth kulaklık keyif yerine can sıkıntısı verebilir. İşe giderken ya da seyahat esnasında pilin bitip kullanılamaz olması istemeyeceğimiz bir durum.

Babanıza bluetooth kulaklık hediye etmek istiyorsanız pil ömründen sonra mutlaka tasarımına dikkat etmeniz iyi olacaktır. Çok farklı çeşitte bluetooth kulaklık üretimi olduğu için babanızın tarzına uygun şık bir tasarım seçebilirsiniz.

Ayrıca bluetooth kulaklıklarda ses kalitesi anlamında son yıllarda büyük gelişme yaşanıyor. Artık eskisine göre çok daha kaliteli ses veren kulaklıklar piyasada bulunuyor. Ses kalitesi yüksek bir model tercih ederseniz babanızın bu işten aldığı keyfi katlıyor olursunuz.

Bluetooth kulaklık alternatiflerini incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Keyfine Düşkün Babalara Soundbar Hoparlör

Babalar günü hediyesi ne alınır diye düşünürken, eğer babanız müzik dinlemeyi ve televizyon izlemeyi seviyorsa bu hediye tam size göre.

Evde kullanabileceğimiz teknolojik cihazların üretilmesiyle evimizin her yerinde mutlaka birbirine dolanmış kablolar bulunuyor.

Büyük ekran bir televizyonunuz varsa ve televizyonda bir şeyler izlemek gibi bir zevki bulunuyorsa babanızın bu aktiviteden daha fazla keyif almasını sağlayabiliyorsunuz. Bunun için salonda çok yer kaplamayan ve dağılacak bir kablosu bulunmayan soundbarlar en büyük alternatif hediye seçeneklerinizden biri oluyor.

Salonunuzun her yerine hoparlör koyup kablolarının düzenli durması ve kimsenin takılmaması için önlemler almak her zaman gerekiyor. Bu tarz düzen ve güvenlik önlemlerini de babalarımız almak zorunda kalıyor.

Bütün bu hoparlör kalabalığından kurtulmak ve babanızın televizyon keyfini artırmak istiyorsanız ona soundbar hoparlör hediye edebilirsiniz. Soundbar, televizyon ünitesinde televizyonun önüne koyabileceğiniz ince ve uzun hoparlör sistemleri oluyor. Küçük bir cihaz olsa da ses kalitesi güçlü bir model aldığınızda sesiyle tüm salonu doldurabiliyor.

Ayrıca soundbarlarda surround ses sistemi denilen ve sesin birkaç farklı noktadan gelip üç boyutlu ses imkanı yaratan sistemi bulunuyor. Normal hoparlörlere sahip ev sinema sistemleri birkaç hoparlörün farklı yerlere yerleştirilmesiyle oluşturuluyor. İzlediğiniz filmdeki üç boyutlu ses ortamını da bu hoparlörleri kullanarak verebiliyor. Ancak soundbarlar tek hoparlörden buna yakın bir atmosfer oluşturabiliyor. Ses tek bir noktadan çıkıyor ama içerisinde birkaç farklı yönde hoparlör bulunduğu için televizyondaki sesten çok daha iyi bir yayılım gerçekleştiriyor.

Soundbarların kurulumları da çok kolay oluyor. Televizyona ya da başka bir ses kaynağına tek bir girişle bağlanıyor. Başka bir şey yapmanıza gerek kalmıyor. En güzel yanlarından biri de televizyon kumandasıyla idare edilebiliyor olması.

Bunların yanı sıra soundbarlarda kablosuz bağlantı özelliği de bulunuyor. Yani farklı cihazlarla eşleştirildiğinde sadece televizyondan değil, cep telefonu ya da tablet gibi başka cihazlardan da ses verme olanağı sağlıyor.

Soundbar hoparlör sistemi babanızın akşamları televizyon ya da bilgisayardan bir şeyler izlerken aldığı keyfi katlamanıza yardımcı olacaktır.

En iyi soundbar ve hoparlör modellerini incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Yukarıda sizler için babalar günü hediye fikirleri paylaştık.

Siz de babalarınıza alınabilecek çok daha fazla hediye alternatifini toplu olarak incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

0 Shares:
Diğer Yazılarımızı İnceleyin
Evde Pofuduk Pankek Yapımı
Devamını Oku

Evde Pofuduk Pankek Yapımı

Pankekler hem kahvaltıların hem de beş çayının mükemmel eşlikçilerinden biridir. Özellikle klasik bir kahvaltıyı zenginleştirmenin en iyi yoludur.…
utu nasil temizlenir teknosa
Devamını Oku

Ütü Nasıl Temizlenir?

Kıyafetlerimizin şık ve temiz görünmesini sağlamanın en etkili yolu, onları ütülemekten geçiyor. Üzerimizdeki kıyafetler ne kadar temiz ve…
Kitaplık Nasıl Monte Edilir?
Devamını Oku

Kitaplık Nasıl Monte Edilir?

Oturma ya da çalışma odalarının vazgeçilmez mobilyası kitaplıklar hem kitaplarınızı hem de dekoratif ürünlerinizi sergilemeniz için ideal ürünlerdir.…
beyaz esyalar nasil temizlenir teknosa
Devamını Oku

Beyaz Eşya Nasıl Temizlenir?

Beyaz eşyalar günlük hayatımızın vazgeçilmez cihazları arasında yer alıyor. Yemek pişirmek, temizlik yapmak ya da eğlenceli vakit geçirme…