Kolay kullanıma sahip kapsül kahve makinesi çeşitleri farklı özellikleri sayesinde evlerde sıklıkla tercih edilen elektrikli ürünler arasında yer alır. Leziz kahveler yapmanızı sağlayan modeller, birden fazla farklı modu sayesinde her zevke kolaylıkla hitap eder. Kapsül kahve çeşitleri sayesinde; espresso, cappuccino, filtre kahve ve latte gibi içecekleri yapabilmek mümkündür. Isıtma süresi, modları, hazne kapasitesi, tasarımı ve rengine göre farklı çeşitlere ayrılan kapsüllü kahve modelleri, birçok marka tarafından piyasaya sürülür. Bu onlarca model arasından mutfağınıza ve zevkinize en uygun olanını seçerek, eşsiz bir kahve deneyimi yaşayabilirsiniz.

Kapsül Kahve Makinesi Avantajları

Birbirinden lezzetli kahveler hazırlayabileceğiniz kapsül kahve makineleri, gelişmiş özellikleri sayesinde kullanıcılarına pek çok avantaj sağlar. Birden fazla kahve modu bulunan makineler, her seferinde değişik lezzetler hazırlamanıza olanak tanır. Aynı zamanda, mini boy olarak tasarlanan modeller, mutfağınızda yer kaplamaz ve renkli modelleri ile ortamın dekoruna uyum sağlar. Dışarıda tüketilen kahvelerden daha ucuza mal olduğundan dolayı kapsül kahve makineleri ekonomik açıdan da kullanıcılarına kolaylık sağlar. Kapsül kahve makinelerinin bu avantajlı özelliklerinden yararlanmak için size uygun modelleri inceleyebilirsiniz.

Nespresso Creatista Pro J620 Kahve Makinesi

En iyi kapsül kahve makinesi önerileri arasında sayılan Nespresso Creatista Pro J620, çift termo jete sahip olmasından dolayı, kahve ve süt köpüğünü aynı zamanda hazırlayabilir. Bunun yanı sıra dokunmatik ekrana sahip olan model, kişiselleştirilebilir tarifleri ile sizlere farklı lezzetler sunar. Makine, 9 kahve, 8 süt kıvamı ve 11 farklı sıcaklık seçeneği ile her zevkten kişiye hitap eder. Aynı zamanda modelin hem beyaz hem de siyah renk seçenekleri mevcuttur.

Espressomm Latte Kapsül Kahve Makinesi

Espressomm latte kapsül kahve makinesi içerisinde, entegre bir süt köpürücüsü yer alır. Bu sayede latte, cappuccino, cortado ve flat white gibi sütlü kahveler kolaylıkla yapılabilir. Aynı zamanda süt isteğe göre sıcak ya da soğuk şekilde kahveye eklenebilir. Böylelikle hem kış hem de yaz aylarında leziz kahveler yapma imkanını sizlere sunar. Ayrıca kırmızı renk tasarımına sahip olan Espressomm latte kapsül kahve makinesi, eşsiz tasarımı ile her mutfağa uyum sağlar.

Nespresso S85 Atelier Kahve Makinesi

Nespresso S85 Atelier, kahve tutkunlarının vazgeçilmez modellerinden biridir. Bir litrelik su haznesine sahip olan model, süt köpürtme özelliği sayesinde hem sütlü hem de sütsüz kahveleri yapabilir. Aynı zamanda makinede isteğe göre sıcak ve soğuk kahveler de yapılabilir. Makine ile iced frappe, latte macchiato, mocha, cappuccino ve flat white gibi birbirinden farklı kahveleri yapabilmek olanaklıdır. Son olarak 19 bar güce sahip olan makine, her kahvenin aromasını en iyi şekilde verir. Model sadece siyah renk seçeneğine sahiptir.

Nespresso Pixie C61 Kapsüllü Kahve Makinesi

Kapsül kahve makinesi tavsiye yazılarında en çok karşılaşılan modellerden biri, Nespresso Pixie C61’dir. Şık tasarımı ve kolay kullanımı ile dikkat çeken model, 25 farklı kahveyi yapabilir. 0.7 litrelik su haznesi bulunan model, 19 bar basınç gücü sayesinde tüm kahvelerin aromasını en iyi şekilde sizlere sunar. Modelin siyah ve kırmızı renk seçenekleri mevcuttur. Bunun yanı sıra 111 cm genişliği ile her mutfağa uyum sağlar.

Tchibo Caffisimo Compact Kahve Makinesi

1,2 litre su haznesi bulunan Tchibo Caffisimo Compact, özellikle geniş aileler için vazgeçilmez modellerden biridir. 15 bar basıncına sahip olan modelin kapsül bölmesine birden fazla ürün yerleştirildiğinden sürekli kapsül yenileme derdi olmaz. Aynı zamanda art arda birden fazla kahve yapabilir. Modelde süt haznesi yer almadığından dolayı; espresso, filtre kahve ya da caffè crema gibi içecekler yapılabilir. Modelin beyaz, kırmızı ve siyah renk seçenekleri mevcuttur.

Krups Dolce Gusto Infinissima

Farklı tasarımı ile dikkat çeken Krups Dolce Gusto Infinissima ile hem sıcak hem de soğuk kahve hazırlamak olanaklıdır. Bunların yanı sıra farkı zevklere de hitap edebilen model, çay ya da sıcak çikolata gibi içecekleri de hazırlayabilir. Modelin dijital ekranında istenilen içecek ve sıcaklık ayarı yapılabilir. Aynı zamanda 1,2 litrelik bir haznesi bulunan cihaz, tek seferde 15 fincan içecek yapabilir. Modelin siyah, kırmızı ve beyaz renk seçenekleri mevcuttur.

Nespresso C30 Essenza Mini Kapsüllü Kahve Makinesi

Nespresso markasının basit ve kullanışlı modellerinden biri olan Nespresso C30 Essenza, zarif tasarımı ile mutfaklarda fazla yer kaplamaz. Programlanabilir ve fincan seçme özelliğine sahip olan model, sütsüz olan tüm kahveleri yapabilir. Aynı zamanda model, 30 saniyeden kısa bir sürede istediğiniz kahveyi yapabildiğinden dolayı da kolay bir kullanıma sahiptir. Son olarak 2 dakika boyunca işlem yapılmadığında cihaz kendini enerji tasarrufuna alarak, 9 dakikadan sonra da direkt kapatarak tasarruf sağlar. Modelin sadece siyah renk seçeneği mevcuttur.

Tchibo Cafissimo Easy Kapsül Kahve Makinesi

Tchibo Cafissimo Easy kapsül kahve makinesi, üç basınçlı demleme sistemi sayesinde leziz kahveler yapar. Aynı zamanda aroma sızdırmaz özelliği sayesinde de hangi kahveyi kullanırsanız kullanın, orijinal lezzeti alabilirsiniz. Süt haznesi bulunmayan model, Espresso ve filtre kahve gibi lezzetleri hazırlayabilir. Birden fazla fincan seçme özelliğine sahip olan model; gri, kırmızı, yeşil, mavi, siyah ve beyaz renk seçeneği ile mutfaklarınızı süsler.

Nespresso Gran Lattissima F531

1,3 litre su kapasitesine sahip olan Nespresso Gran Lattissima F531, 500 ml süt haznesi sayesinde çok çeşitli kahveler hazırlayabilir. Ristretto, espresso, lungo, cappuccino, latte macchiato, flat white ve cafe latte gibi birçok kahve seçeneği mevcuttur. Bunların yanı sıra 19 bar basıncına sahip olan model, çekirdeklerin lezzeti en iyi şekilde sizlere sunar. 203 genişliğe sahip olan makine, beyaz rengi sayesinde her mutfağın dekoruna uyum sağlar.

Dolce Gusto Delonghi Jovia Kahve Makinesi

En iyi kahve makineleri arasında yer alan Dolce Gusto Delonghi Jovia, 1 litrelik su kapasitesi ile geniş aileler rahatlıkla hitap eder. Bunun yanı sıra 8 kapsül kapasitesine sahip olan model, kullanım açısından da kolaylık sağlar. Enerji tasarrufu modu bulunan makine, elektrik tasarrufu açısından da kullanıcılarına faydalıdır. Son olarak süt haznesi bulunan model, tüm kahveleri hem sıcak hem de soğuk bir şekilde yapabilir. Cihaz, kırmızı tasarımı ile mutfaklarınıza renk katar.

Nescafe Gold My Cafe Kapsüllü Kahve Makinesi

Küçük ve şık tasarımı ile her ortama uyum sağlayabilen Nescafe Gold My Cafe, telefonunuza indirebileceğiniz mobil uygulama sayesinde kolaylıkla kontrol edilebilir. Süt haznesi bulunmayan model; lungo, americano, cappuccino gibi farklı kahveler yapabilir. 0.8 litrelik bir kapasitesi bulunan Nescafe Gold My Cafe ile eğer sütlü kahveler yapmak isterseniz; fincanın içerisine eklenen süt, buharlı ısıtma teknolojisi sayesinde ısıtılır. Fakat cihazın kendinden ekstra süt haznesi bulunmaz.

Tchibo Caffisimo Tuttocaffe Kapsüllü Kahve Makinesi

Tchibo’nun popüler kapsül kahve makinelerinden biri olan Caffisimo Tuttocaffe, 0.7 litrelik su kapasitesi ile küçük aileler için ideal ürünlerdendir. Modelin süt haznesi bulunmasa da tüm sütsüz kahveler rahatlıkla yapılabilir. Sesli ikaz özelliği bulunan model, kahve olduğunda bir ses ile size bunu bildirir. Böylelikle makinenin başında beklemeniz gerekmez. Cihaz tasarım açısından incelendiğinde ise küçük ve şık tasarımı sayesinde mutfaklara uyum sağlar. Aynı zamanda çelikten üretilmiş olmasından dolayı da son derece dayanıklıdır. Son olarak ürünün siyah ve kırmızı renk seçenekleri mevcuttur.

Kapsül Kahve Makinesi Seçerken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Piyasada birçok farklı markanın kapsül kahve makinesi modelleri mevcuttur. Bu onlarca model arasında seçim yaparken, öncelikle damak zevkinizi ön planda tutmanız gereklidir. Hangi tür kahveleri içmekten zevk alacaksanız, o modlara sahip makineleri inceleyebilirsiniz. Aynı zamanda süt hazneli ya da haznesiz modeller arasından da yine kahve içme alışkanlığınıza uygun olanları alabilirsiniz. Bunun yanı sıra eğer geniş bir aileye sahipseniz, daha büyük kahve yapma kapasitesi olan modellere yönelebilirsiniz. Seçim yaparken dikkat edilmesi gereken bir diğer nokta ise makinenin tasarımı ve rengidir. Bu bağlamda mutfağınıza uygun büyüklükte ve renkte modelleri göz önünde bulundurabilirsiniz.

Kapsül Kahve Makinesi Kullanımı

Kapsül kahve makineleri kolay kullanımı sayesinde kullanıcı dostu ürünlerden biridir. Kahve makinesi içerisine direkt olarak kapsül yerleştirildiğinden dolayı ekstra öğütücü kullanılmasına gerek yoktur. Öncelikle kişi sayısına uygun olarak cihazın içerisine su ve eğer gerekliyse süt koyulur. Yeteri miktarda su ve süt eklendikten sonra kapsül de uygun yere yerleştirilir. Sonrasında ise makine üzerinde bulunan tuş ya da LCD ekrandan ayarlar yapılarak, kahve yapımı başlatılır. Kullanım sonrasında her parçası sökülebilir olan kapsül kahve makinesi kolaylıkla temizlenir. Makine kapandıktan sonra tüm parçaları nemli bir bezle temizlemek mümkündür.

Kapsül Kahve Makinesi Fiyatları

Kapsül kahve makinesi fiyatları haznenin büyüklüğüne, markaya, modele, renge ve farklı birçok özelliğe göre değişiklik gösterir. Fakat her bütçeye hitap eden marka ve modeller mevcuttur. Bundan dolayı öncelikle bir kapsül kahve makinesinde aradığınız özellikleri göz önüne alarak, modelleri incelemenizde yarar vardır. Aynı zamanda sadece kendiniz için değil, kahve tutkunu sevdiklerinize hediye olarak da bu makinelerden tercih etmeniz mümkündür. Onlarca marka ve model arasından bütçenize uygun, gelişmiş özelliklere sahip kapsül kahve makineleri ile evinizde leziz kahveler yapabilirsiniz.

0 Shares:
Diğer Yazılarımızı İnceleyin
adsl hiz testi nasil yapilir teknosa
Devamını Oku

ADSL Hız Testi Nasıl Yapılır?

Dijital dünyanın hayatımızın tamamen içine girmesiyle birlikte internet bağlantısı vazgeçilmezlerimiz arasında hızla yerini alıyor. Merak ettiğimiz konular olduğunda,…
ekmek yapma makinesi ile tarifler teknosa
Devamını Oku

Ekmek Yapma Makinesi ile Tarifler

Evde geçirdiğimiz zamanlarda kendimiz için sağlıklı yiyecekler yapma fikri son dönemde gittikçe yaygınlaşıyor. Bu konuda geliştirilen küçük ev…