Türkiye’de teknoloji perakendeciliği dendiğinde ilk akla gelen markaların başında Teknosa geliyor. Uzun yıllardır teknoloji meraklılarının uğrak noktası olan Teknosa, perakende mağazalarının yanında e-ticaret sitesiyle de hizmet veriyor. Böylece hem bir teknoloji markası olarak yeni döneme ayak uydurmuş oluyor hem de ülkenin dört bir yanındaki insanlara ulaşabiliyor ve herkesin avantajlı hizmetlerinden yararlanmasını sağlıyor. Tüm teknoloji ürünlerinde uygun fiyatları, %100 müşteri memnuniyeti politikası ve hızlı teslimat hizmetiyle kullanıcılarına en iyi müşteri deneyimini yaşatmasının yanı sıra TeknoClub programıyla daimi müşterilerini de ödüllendirmeyi ihmal etmiyor. TeknoClub, Teknosa’nın üyelerine özel indirim ve birçok avantajı bir arada sunan bir müşteri sadakat programı olarak öne çıkıyor. Bu programa dahil olduğunuzda, Teknosa’dan yaptığınız harcamalarınıza daha fazla indirim kazanma imkanına sahip oluyorsunuz. Gelin TeknoClub nedir daha yakından bakalım.

TeknoClub Avantajları Neler?

TeknoClub avantajları üç ayrı kademeye ayrılıyor ve bulunduğunuz her kademenin kendine has özellikleri bulunuyor. Bu üç kademe, TeknoPlus, TeknoPro ve TeknoElit programlarından oluşuyor.

TeknoClub Kademeleri Neye Göre Belirleniyor?

TeknoClub’a üye olduğunuzda, üyelik tarihiniz itibari ile son 1 yıllık harcamalarınız dikkate alınıyor. Hem harcama tutarlarınız hem de harcama adetinize bakılarak kademeniz belirleniyor. Bu harcamalarda son 15 günlük harcamalarınız dışarıda tutuluyor.

Eğer son 1 yıl içerisinde toplam 5.000 TL ve üzerinde alışveriş yaptıysanız ya da 1.000 TL ve üzeri 4 adet alışverişiniz varsa TeknoPlus üyesi oluyorsunuz. Alışveriş toplamınız 10.000 TL ve üzerindeyse ya da 2.000 TL’lik 4 adet alışverişiniz bulunuyorsa bu sefer TeknoPro, 25.000 TL ve üzerinde ya da 6.000 TL’lik 6 adet alışverişiniz varsa da TeknoElit kademesinde yer alıyorsunuz.

Üstelik bu alışverişlerinize sadece teknosa.com web sitesinden değil, Teknosa mağazalarından, mobil uygulamadan ve Teknosa sipariş hattından yaptığınız harcamalar da dahil ediliyor. Böylece Teknosa’ya ulaştığınız her noktadan avantajlı dünyasından yararlanabiliyorsunuz.

Ancak burada dikkat etmeniz gereken en önemli nokta, TeknoClub’a üye olmadan yaptığınız harcamalar üyelik seviyesi belirlemede dikkate alınmıyor. Bu nedenle eğer üye değilseniz ve alışveriş yapmak istiyorsanız öncesinde TeknoClub’a üye olmanız avantajları daha erken yakalamanızı sağlıyor. Üye olduktan sonra, o gece üyelik seviyeniz belirleniyor ve ardından indirimleri kullanmaya başlayabiliyorsunuz.

Belirlenen üyelik kademesini değiştirmek de yine sizin elinizde oluyor. Yine son 1 yıl içerisinde yaptığınız harcamalar bir üst kademenin tutarlarına dahil oluyorsa, gece yarısı yapılacak hesaplamalarla kademe atlayabiliyorsunuz.

Son 15 gün içerisinde yapılan harcamaların dahil edilememesinin nedeni ise, yaptığınız alışverişlerin 14 gün içerisinde kolayca iade edilebilmesinden kaynaklanıyor. Herhangi bir haksızlığa neden olmamak için bu iade süresi dolduktan sonra harcamanız TeknoClub değerlendirmesine dahil oluyor.

teknoclub nedir teknosa

TeknoPlus Üyelik Avantajları Neler?

TeknoClub Plus üyeleri, Teknosa’dan yapacakları alışverişlerde ek olarak %3 indirim imkanına kavuşuyor. Bunun yanında doğum gününüze özel indirimler ve Preo markalı ürünlerde %10 indirim kazanıyorlar.

Alışverişlerdeki %3 indirim bazı kategorilerde %1’e düşüyor. Akıllı telefon, akıllı saat, Notebook, tablet, televizyon ve beyaz eşyalarda yapacağınız harcamalarda %1 indirim fırsatına dahil oluyorsunuz.

TeknoPro Üyelik Avantajları Neler?

TeknoPlus’ın bir üst kademesi olan TeknoPro’ya dahil olduğunuzda alışverişlerinizde kullanacağınız indirim miktarı %5 oluyor. Ancak yine Akıllı telefon, akıllı saat, Notebook, tablet, televizyon ve beyaz eşyalarda yapacağınız harcamalarda bu oran %2 olarak gerçekleşiyor.

TeknoPro üyeleri TeknoPlus’ta yer alan avantajlara ek olarak, ücretsiz kargo ve VIP servis hizmetine sahip oluyor. Teknoloji ürünlerinde VIP servis hizmetine sahip olmak diğer kullanıcılara göre daha konforlu bir alışveriş deneyimi sunuyor.

TeknoElit Üyelik Avantajları Neler?

TeknoElit üyelik, TeknoClub’ın en üst seviye üyelik kademesi oluyor. Bu kademede olan üyeler çok daha fazla avantaja sahip oluyor. TeknoElit üyeleri yaptıkları alışverişlerden %8 gibi teknolojik ürünlere göre ciddi bir indirim kazanmış oluyor. Diğer üyelik kademelerinde olduğu gibi Akıllı telefon, akıllı saat, Notebook, tablet, televizyon ve beyaz eşya kategorilerin bu indirim %3 olarak yansıyor. Ayrıca TeknoElit müşterilerimiz 30 gün iade hakkına sahip oluyor.

Aynı zamanda TeknoPro üyelerinin sahip olduğu avantajların yanında, dönem dönem TeknoElit üyelerine özel sürpriz hediyeler ve çağrı merkezini aradığında ya da servis çağırdığında önceliklendirme ile daha hızlı hizmet alabiliyorlar.

TeknoClub’a Nasıl Üye Olunur?

TeknoClub üyelinizi başlatmanın birden fazla yöntemi bulunuyor. Eğer yakınlarınızda bir Teknosa mağazası varsa ve alternatif kanallardan üyelik başvurusu yapmak istemiyorsanız geleneksel yöntem olan Teknosa mağazalarındaki tecrübeli ekipten destek alabiliyorsunuz.

Teknosa mağazalarının yanı sıra, teknosa.com web sitesinden, Teknosa mobil uygulamasından ya da cep telefonunuzdan SMS göndererek bile TeknoClub üyesi olabiliyorsunuz. Eğer SMS ile üye olmayı tercih ediyorsanız, mesaj yazdığınız alana TEKNOCLUB yazdıktan sonra 7889 kısa numarasına göndermeniz yeterli oluyor.

Müşteri deneyimini her zaman önceliği haline getirmiş bir marka olan Teknosa, TeknoClub üyeliği ile ilgili birçok seçenek sunuyor. Çünkü sistemin avantajlarından yararlandırmak için müşterilerinin üyelik konusunda fazla zahmet çekmesini istemiyor. Bu nedenle kendinize en uygun üyelik seçeneğini kullanarak TeknoClub’a kolayca üye olabiliyorsunuz.

İndirimler İçin TeknoClub Fiziksel Kart Kullanılıyor mu?

Eskiden firmaların yaptığı sadakat programlarında müşterilere fiziksel olarak bir mağaza kartı veriliyor ve kartın avantajlarından yararlanabilmek için kartı göstermek ya da okutmak gerekiyordu. Değişen zamanla ve gelişen teknolojiyle birlikte artık hiçbir yerde fiziksel bir kart kullanımıyor.

Yaşanan dijital dönüşümlerin sonunda artık kredi kartlarımızı bile fiziksel olarak kullanmamaya başlıyoruz. Bu nedenle TeknoClub avantajlarından yararlanabilmek için fiziksel bir karta ihtiyacınız bulunmuyor. Böylece plastik kullanımını da azaltmış ve doğaya zarar vermemiş oluyorsunuz.

İndirimleri Nasıl Alabilirim?

TeknoClub üyeleri, kazandıkları indirimleri Teknosa mağazalarından, mobil uygulamadan ya da web sitesinden yapacakları alışverişlerde kullanabiliyor. Mağazalarda indirimden faydalanmak için üyeliğinizi hangi cep telefonu numarasıyla yaptıysanız o numarayı söylemeniz yeterli oluyor. Böylece kasada otomatik olarak indirim yapılmış oluyor. Mobil uygulamada ya da teknosa.com web sitesinde üye girişinizi yaptıktan sonra alışverişinizi tamamlıyorsunuz ve ödeme adımına geçiyorsunuz. Burada TeknoClub indirimini seçerek kullanabiliyorsunuz.

Doğum Günü Kampanyasından Nasıl Faydalanabilirim?

Teknosa, TeknoClub üyelerini doğum günlerinde de yalnız bırakmıyor. Doğum gününüzün bulunduğu ay tüm Teknosa mağazalarından ve teknosa.com web sitesinden 500 TL ve üzeri alışverişlerinizde kullanabileceğiniz 50 TL indirim veriyor. Üyeliğiniz aktif olduğu ve Teknosa tarafından kampanyayla ilgili bir değişiklik yapılmadığı sürece bu avantajdan yararlanmaya devam edebiliyorsunuz.

Ücretsiz Kargo Avantajından Nasıl Faydalanabilirim?

TeknoClub üyelikleri arasında TeknoPro ya da TeknoElit seviyelerinden birine ulaştığınızda ücretsiz kargo avantajından da yararlanma imkanına sahip oluyorsunuz. Teknosa mobil uygulamasından ve web sitesinden yaptığınız alışverişlerde hiçbir kargo ücreti ödemiyorsunuz.

Eğer TeknoElit üyeyseniz sadece web sitesi ve mobil uygulamadan değil, aynı zamanda Teknosa mağazalarından yaptığınız alışverişlerde de ücretsiz kargo avantajından yararlanıyorsunuz. Bunun için mağazaya bu talebinizi iletmeniz yeterli oluyor.

TeknoClub Üyelik Bilgilerine Nasıl Ulaşabilirsiniz?

TeknoClub üyelik bilgilerinize ulaşmanın birçok yolu bulunuyor. Bu konuda Teknosa, müşterilerinin tüm bilgilerine rahatlıkla ulaşabilmesi için çok kolaylık sunuyor. Teknosa mobil uygulamasından ya da teknosa.com web sitesinden giriş yaptığınızda “TeknoClub Üyeliğim” menüsü altından üyelik bilgilerinizin tüm detaylarına ulaşabiliyorsunuz. Eğer bir mağazada alışverişteyseniz ve mobil uygulamaya giriş yapamıyorsanız mağaza satış temsilcisi ya da kasiyerlerden bilgi alabiliyorsunuz. Teknosa çağrı merkezini aradığınızda bağlandığınız müşteri temsilcileri de bu konuda size tüm detayları iletebiliyor.

“TeknoClub Üyeliğim” menüsü altından aynı zamanda üyelik seviyenizin geçerlilik süresini de takip edebiliyorsunuz. TeknoClub üyeliğinizin normalde herhangi bir geçerlilik süresi bulunmuyor ancak kazanılan indirim ve avantajlar için bir süre bulunuyor. İndirimi kazandığınız andan itibaren geçerlilik süresi 6 ay oluyor. Bu sürenin ne kadar kaldığını web sitesi ya da mobil uygulamadaki üyelik bilgileriniz altından görebiliyorsunuz.

Üyelik seviyenizin geçerlilik süresi dolduktan sonra, tekrar bir hesaplama yapılıyor. Yine son 1 yıl içerisindeki harcamalarınız kontrol ediliyor. Harcama tutarınız bulunduğunuz üyelik seviyesinin altında kalıyorsa bir alt kademeye düşüyorsunuz, ancak harcamalarınız bir üst kademe için yeterli olması durumununda da seviye atlıyorsunuz.

Ürün İadesi ve Bilgi Değişikliğinde Ne Yapmanız Gerekiyor?

Bazen aldığımız ürünler beklediğimiz gibi çıkmayabiliyor ya da ihtiyacımızı karşılamıyor. Böyle durumlarda ürünleri iade edebiliyorsunuz. Tabii bu iadelerin firmanın belirlediği standart ve koşullara uygun olması gerekiyor. Teknosa iade ve değişim politikalarına web sitesinden kolayca erişebiliyorsunuz.

Eğer TeknoClub üyesiyseniz ve üyelik indirim avantajını da kullanarak aldığınız bir ürünü iade etmek istiyorsanız, indirim hakkınızın yanıp yanmadığı merak konusu oluyor. İade koşullarına uygun olarak indirimli olarak aldığınız ürünü iade ettiğinizde indirim de otomatik olarak hesabınıza geri yükleniyor. TeknoClub programlarında kazandığınız bu indirim haklarını iade ettiğinizde nakde çeviremiyorsunuz.

TeknoClub’a üye olurken bazı kişisel ve iletişim bilgilerinizi de veriyorsunuz. Ancak zamanla bu bilgilerde değişiklik olabiliyor. Böyle bir durumda değişikliği bilgileriniz altına kaydetmek oldukça kolay oluyor. Bir teknoloji alanında faaliyet gösteren bir firma olarak bilgi güncelleme işlerini de internet üzerinden hemen yapabiliyorsunuz. Teknosa mobil uygulamasından ya da web sitesinden hesabınıza giriş yaparak değişen bilgilerinizi kolayca güncelleyebiliyorsunuz. Eğer o anda internete giremiyorsanız çağrı merkezini arayak ya da yakınınızda bir Teknosa mağazası varsa oradan da güncelleme işlemlerini tamamlayabiliyorsunuz.

TeknoClub Üyeliğinden Nasıl Çıkabilirsiniz?

TeknoClub üyeliğinden beklediğiniz faydayı alamadığınızı düşünüyorsanız ya da avantajlı ayrıcalıklardan yararlanmak istemediğinizde üyeliğin iptal edilmesini isteyebiliyorsunuz. TeknoClub üyeliğini sonlandırılmak da kaydolmak kadar kolay oluyor. Ayrıca alternatif yolları da aynı şekilde fazla oluyor.

Teknosa mobil uygulamasından, web sitesinden ya da çağrı merkezini arayarak üyeliğinizi istediğiniz zaman sonlandırabiliyorsunuz. Bunları uğraştırıcı bulup tek bir kısa mesajla sorunlarının çözülmesini isteyen müşteriler de bulunuyor. Cep telefonunuzun mesajlar kısmına TSA IPTAL yazdıktan sonra 7889 numaraya SMS gönderdiğinizde de üyeliğinizi sonlandırabiliyorsunuz.

Üyelikten çıkma sebebiniz Teknosa tarafından gönderilen kampanya bildirimleri olması durumunda size gönderilen bildirimleri kısıtlama imkanınız da bulunuyor. Teknosa üyelik bilgileriniz altında “İzin Bilgilerim” sekmesinden size bildirim, mail ya da SMS gönderilmesini engelleyebiliyorsunuz. KVKK izni kapsamında kişisel bilgilerinizin iletişim amacıyla kullanılmasına izin vermeyebiliyorsunuz. Üstelik bilgilerinizi vermediğinizde TeknoClub üyeliğinizden de çıkmamış oluyorsunuz. Böylece avantajlardan yararlanmaya devam ediyorsunuz.

Başka İndirimlerle TeknoClub İndirimlerini Birleştirebiliyor muyuz?

TeknoClub üyeliğinizden dolayı kazandığınız indirimleri Teknosa’nın dönemsel olarak yaptığı kampanyalarla birleştirebiliyorsunuz. Yani Teknosa’nın yaptığı indirimlere ek olarak TeknoClub üyeliğinizden de indirim alıyorsunuz. Böylece almak istediğiniz ürünlere çok daha avantajlı sahip olabiliyorsunuz.

TeknoClub İndirimleri Tüm Marka ve Modellerde Geçerli Oluyor mu?

TeknoClub’ın standart olarak sunduğu %3 – %5 ve %8’lik indirimler bazı markaların ürünlerinde geçerli olmuyor. Dyson markasının ürünlerinde, Sony ve Xbox oyun konsollarında, son dönemin popüler ürünlerinden olan robot süpürgelerde, Apple’ın iPhone 13 telefonlarında, Watch 7 akıllı saatlerinde ve MacBook Pro modellerinde geçerli olmuyor. Yine aynı markalar, doğum gününüze özel hazırlanan indirim için de geçerli olmuyor.

Yukarıda TeknoClub nedir ve avantajları neler olduğunu detaylı olarak anlattık.

Siz de TeknoClub üyelik avantajlarından yararlanmak için buraya tıklayabilirsiniz.

0 Shares:
Diğer Yazılarımızı İnceleyin
bulut cloud kullanim teknosa
Devamını Oku

Bulut Cloud Kullanımı

Günümüz teknoloji dünyasının geldiği noktada en çok bahsedilen ve kullanımı yaygınlaşan konuların başında bulut teknolojisi geliyor. Bulut teknolojisi,…
Kulak içi kulaklık önerileri
Devamını Oku

Kulak İçi Kulaklık Önerileri

Çalma listelerinizi dinlemenin en iyi yolu kaliteli bir hoparlör ya da kulaklık kullanmaktır. Ancak bireysel kullanım için sadece…
En İyi 10 Su Arıtma Cihazı
Devamını Oku

En İyi 10 Su Arıtma Cihazı

Sağlıklı bir vücut için tüketilen suyun kalitesi çok önemlidir. Musluk suyu içerisinde kireç gibi insan sağlığını tehdit eden…
flash bellek kullanirken dikkat teknosa
Devamını Oku

Flash Bellek Kullanırken Bunlara Dikkat

İnternet kullanımının artması ile birlikte birçok bilgimiz ve dosyamız cihazlarımızda özellikle de bilgisayarlarımızın içinde yer alıyor. Hem çevrimiçi…