Son teknolojiye paralel olarak geliştirilen robot süpürgeler, çalışan ve ev işlerinde pratiklik arayan tüm kadınların yeni gözdesi. Navigasyon teknolojisi sayesinde belirli bir program üzerine çalışma prensibi gösteren bu akıllı cihazlar, süpürme ve silme işlemini birlikte yaparak zamandan büyük bir şekilde tasarruf etmenize yardımcı olur. Şu an piyasada pek çok farklı markaya ait robot süpürge modelleri görebilmeniz mümkündür. Evinizin genişliğine, temizlik ihtiyacınıza ve bütçe durumunuza göre dilediğiniz markanın modelini seçerek günlük rutinlerinize kolaylık katabilirsiniz. İşte sizler için derlediğimiz en iyi robot süpürge modelleri:

Kusursuz Hijyen Hedefleyen Xiaomi Robot Süpürge Modelleri

Zorlu temizlik rutinlerinden çıkmak istiyorsanız ve hijyen konusunda en iyisi olsun diyenlerdenseniz Xiaomi markasına ait akıllı robotları mutlaka araştırmalısınız. İnsan ergonomisini ve hijyen etkisini maksimize etmeyi hedefleyen marka ses seviyesi, batarya gücü, navigasyon teknolojisi ve bütçe dostu fiyatlarıyla kullanıcılarının memnuniyetini her geçen gün arttırmaya devam etmektedir.

  1. Xiomi Mi Vakumlu Temizleyici Paspas 2 Pro+

Markanın ilk olarak göze çarpan modeli Xiomi Mi 2 Pro+ robot süpürge önerileri arasında tüm kullanıcılardan tam not alan bu akıllı cihaz, vakumlama ve paspaslama olarak 2 farklı modda çalışır. Vakumlama özelliği sayesinde önce zemin üzerinde biriken tüm tozları ve kirleri emer, ardından paspaslama yaparak silme işlemini tamamlar.

Derinleme temizliğin yanı sıra gelişmiş sensör teknolojileri sayesinde olası risklerin önüne geçer. S-crossTM 3D Teknolojisi, mesafeleri doğru bir şekilde ölçerek eşyalara çarpmaktan kaçınır. Böylelikle mobilya ve duvarlarınızı olası hasarlara karşı korur. Cihaz bataryası açısından da tatmin edici olan Xiaomi Mi Vakumlu Temizleyici Paspas 2 Pro+ tek şarjla 2 saat boyunca kesintisiz çalışır. Güçlü haritalama yöntemi, 3000 Pa emiş gücü ve yükseltilmiş hazne girişiyle her işlemde evinizi ışıl ışıl verimli bir temizlik deneyimiyle buluşturur.

Kimler Tercih Etmeli?

Çocuklu ve kalabalık bir aile ortamında yaşayanlar, Xiaomi’nin vakumlu modelini tercih ederek parke ve seramik gibi farklı zeminler üzerinde derinlemesine temizlik deneyimi elde edebilirler. Ayrıca silme özelliği sayesinde küçük bebeği ve evcil hayvanı bulunan aileler için oldukça idealdir.

  1. Xiaomi Mi Robot Mop 2 Pro

Yoğun iş trafiğine sahip olan kadınların ihtiyaçlarına cevap veren Xiaomi Mi Robot Mop 2 Pro, 3000 Pa emiş gücü sayesinde ev ve ofis gibi tüm iç alanları derinlemesine temizler. Akıllı yapısı sayesinde parke, fayans ve seramik gibi tüm zemin yüzeyleri için uygundur. 5200 mAh kapasitesindeki lityum pil özelliği 2 saatten fazla şarj imkanı sunar. Uzaktan temizleme özelliğiyle siz evde yokken bile telefonunuzdan kolayca temizliğinizi başlatabilirsiniz. Özelleştirilmiş ayarları sayesinde odaların temizleme sırasını, emiş gücünü ve zemin türünü seçebilirsiniz.

Robot süpürge öneri ve görüşleri arasında tüm kullanıcılardan tam not alan akıllı cihaz, ultra hassasiyetli lazer teknolojisiyle evinizdeki tüm engelleri kolayca fark eder. Böylelikle 2,5 cm yüksekliğine kadar olan eşyalarınızı toplamaya gerek kalmadan zahmetsizce ev içinde gezebilir. 550 ml toz haznesi ve 250 ml su tankı kapasitesi ise toz, bakteri ve mikrop gibi tüm kirleticilerden pratikçe kurtulmanıza yardımcı olur.

Kimler Tercih Etmeli?

Hem fiyat hem de performans açısından orta segment bir robot süpürge arayışında olanlar Xioami markasının Mop 2 Pro modelini düşünebilirler. Mop eklentili silme modu sayesinde sadece zemin temizliği yapabileceğinizi unutmamalısınız.

  1. Xiaomi Mi Vacuum Mop 2 Lite

Mükemmel görüş yeteneğine sahip olan Xiaomi Mi 2 Lite, görsel yardımlı jiroskop navigasyon özelliğiyle evinizin düzenini tam olarak algılar. 25 yüksek hassasiyetli sensörü sayesinde en karmaşık alanları bile net bir şekilde algılama gücüne sahiptir. 2200 Pa emiş gücü ve 450 ml’lik çöp haznesi, temizliğinizi daha pratik ve detaylı şekilde gerçekleştirebilmenize olanak sağlar. Zikzak yol çizerek ilerlediği için odalar içinde en küçük kir ve toz partikülleri bile gözden kaçmaz.

Kimler Tercih Etmeli?

Güçlü engellere takılmadan detaylı temizlik yapabilecek bir robot bakıyorsanız Xiaomi Mi Vacuum Mop 2 Lite modeline gönül rahatlığıyla güvenebilirsiniz. 81,3 mm’lik ince tasarımı sayesinde koltuk, masa, yatak ve dolap gibi pek çok mobilya grubu eşyalarının altındaki kirlerden anında kurtulabilirsiniz. Ayrıca 20 mm’lik güçlü engel atlama özelliğiyle kapı eşiklerinden bile başarıyla geçebilecektir.

  1. Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Ultra

Robot süpürge öneriler listesinde göze çarpan bir diğer Xiaomi modeli Mop 2 Ultra. 3D engel atlama teknolojisiyle geliştirilen süpürge, 5200 mAh geniş kapasiteli pil kapasitesiyle her şarjda 240 metrekarelik alanı temizler. İki şeritli toz toplama tasarımı ve 16.500 Pa hava akışı sayesinde çöp kutusunda biriken tozları otomatik olarak boşaltır. 4000 Pa’lık yüksek emiş gücü, sahip fan üfleyicisi ile en ince tozları bile anında yok eder.

LDS lazer navigasyon teknolojisi, evin gerçek ortamıyla hemen eşleşerek temizleme yönteminizi kendinize göre ayarlamanıza yardımcı olur. Dinamik rota, seçilen bölge, özelleştirilmiş bölge ve sanal/sınırlı duvar gibi farklı modlardan o an için ihtiyacınız olanı seçebilir ve konforlu temizliğin keyfini çıkarmaya başlayabilirsiniz.

Kimler Tercih Etmeli?

Tozu bekletmeden otomatik boşaltabilen bir model bakıyorsanız Xiaomi’nin Ultra 2 robotu tam size göre. Üç seviyeli su akışı kontrolüne sahip olan akıllı robotun en büyük avantajı tozu uzaklaştırma mekanizmasının bulunması. Otomatik toz boşaltma istasyonu ile uyumlu olan robot süpürgeyle her temizlikte kusursuz ve hızlı performansın hazzını yaşayabilirsiniz.

Emiş Gücü Yüksek Roborock Robot Süpürge Önerileri

En iyi robot süpürge modelleri listesinde görebileceğiniz Roborock markası, Q7 Max Plus modeliyle temizliği daha basit ve keyif verici bir hale getirmeyi hedefler. 4200 Pa maksimum emiş gücü, sadece halılar arasında saklanan kirleri değil döşeme tahtası çatlaklarındaki ince tozları bile çekmeye yardımcıdır.

Ekstra paspaslama özelliği, kombine çöp kovası ve su deposu gibi ekstra eklentileri sayesinde en büyük evlerde bile kesintisiz temizlik ortamı yaratır. PreciSense LİDAR teknolojisi ve 3D haritalaması ise ev düzeninizin gerçek temsilini net bir şekilde oluşturur.

Kimler Tercih Etmeli?

Teknolojinin kolaylığından yararlanmak, evinde her daim düzenli ve titiz bir görünüm yaratmak isteyen kadınlar, Roborock markasının Q7 Max Plus robotunu satın alabilirler. Sert zeminler veya halılar arasında geçiş yaparken kullanıcı müdahalesi gerektirmediği için iş yerindeyken bile anında programlayabilirsiniz.

Sessiz çalışma yönünden de kullanıcı memnuniyeti kazanan Roborock markasının dilerseniz Q5 Max, Q8 Max ve S8 Plus gibi farklı model serileriyle de tanışabilirsiniz.

Fiyat Performans Ürünü Olan Fakir Robert Rs 770

Günlük rutinlerinize pratiklik ve hız kazandıran hepa filtreli Fakir Robert RS 770, akıllı Wi-Fi özelliği ve Türkçe sesli uyarı sistemi sayesinde daha kontrollü bir temizlik yapabilmenizi amaçlar. Akıllı lazer teknolojisi, ilk haritalamadan sonra evin her köşesini daha kolay tanır ve temizlik süresini minimuma indirir. Ayrıca halı üzerinde otomatik olarak emiş gücünü arttırarak temizlik işini pratik ve kapsamlı hale getirir.

Kimler Tercih Etmeli?

Alışılagelmiş köklü markadan şaşmam diyenlerdenseniz Fakir Robert Rs 770 kalitesine güvenebilirsiniz. 4 farklı seviyedeki su akış hız ayarı, çift döner fırçası, kendi kendini şarj edebilme özelliği, sızıntı önleyen güçlü donanımı, 27 adet kızılötesi yüksek hassasiyetli sensörü sayesinde evinizin her köşesinde temizliğin ferah hissini uyandırabilirsiniz.

Otomatik Temizlik Çözümü Arayanlara: iRobot Roomba Combo J7

En iyi robot süpürge önerileri arasında görebileceğiniz İrobot Roomba Combo J7, gelişmiş en yenilikçi teknolojisi sayesinde temizlik konusunda hayal ettiğinizden çok daha fazlasını yaşatır. “iRobot OS™” adında robotunuzun nerede, ne zaman ve nasıl temizlik yapacağını yöneten bir işletim sistemine sahiptir. Geniş açılı aydınlatıcı kamerası, vSLAM navigasyonu, tamamen yukarı kaldırabilen paspası ve otomatik kir boşaltan Clean Base özelliği sayesinde yuvanızda teknolojinin kolaylaştırıcı etkisini entegre eder.

Kimler Tercih Etmeli?

Robot süpürge konusunda köklü marka arayışı yaptıysanız İRobot’un bu Roomba Comba cihazını mutlaka görmüş olmalısınız. 20 yıllık köklü deneyim sonucu üretilen robot süpürge, kesinlikle kompakt tasarımlı ve güçlü engellere dayanıklı model düşünenlerin seçimi.

Verimli Temizlik Sunan Tefal Akıllı Robot Süpürge Önerileri

Mop eklentili olan Tefal marka RG7675 X-Plorer Serie 75 Robot Süpürge, 65 dB(A) seviyesiyle oldukça sessiz bir çalışma prensibi gösterir. Oda, bölge, yasaklı bölge ve nokta olmak üzere 4 ayrı temizlik moduyla kişiselleştirilmiş alan deneyimi sunar. Aqua Force silme sistemi ve 2 adet yanal Dual Force fırçasıyla en ince tüy ve partikülleri bile anında ortamdan uzaklaştırır. Eco modda 2 saat boyunca kesintisiz temizlik yapabilmenize izin verir.

Kimler Tercih Etmeli?

Yüksek doğruluklu navigasyon teknolojisine sahip olan Tefal X-Plorer 75 serisi, evcil hayvan besleyen aileler için önerilebilir. Evcil hayvan dostu turbo fırçası-paspası sayesinde tüm zemin ve halılar üzerindeki inatçı kir ve lekelerden kurtulabilirsiniz.

Uzun yıllardan beri gerek elektronik gerekse mutfak eşyası ürünleriyle ön plana çıkan Tefal markasının RG8577 Serie 75 S Max ve RG9075 X-Plorer 130 Al modellerini de deneyimleyebilirsiniz. Akıllı robot süpürge önerileri arasında göze çarpan ve mop eklentili silme özelliğine sahip olan bu akıllı cihazlarla tüm odalarınızda mis gibi temizlik etkisi yaratabilirsiniz.

Evinizin Akıllı Üyesi: Homend Alex Laser 1283H Siyah Moplu ve Haritalamalı Akıllı Robot Süpürge

Programlanabilir özellikleriyle dikkati çeken Homend Alex 1283H Moplu Süpürge, 3 boyutlu lazer tarama teknolojisi sayesinde optik yanılsamaların önüne geçerek her türlü ışık koşullarında kesintisiz çalışır. Farklı odalara göre değişkenlik gösteren emiş ve silme gücü mevcuttur. Her odaya göre farklı isim vererek temizliğinizi kişiselleştirebilir, çift taraflı fırça yardımıyla dip köşe hijyenik sonuçlar elde edebilirsiniz.

Fiyat performans ürünü robot süpürge modelleri arasından öne çıkan Homend akıllı cihaz, üç katlı hepa filtresi sayesinde toz ve kir zerreciklerini %99’a kadar hapseder. Eco modda yaklaşık 2 saat boyunca köşe bucak temizlik yapabilmesine imkan tanır.

Kimler Tercih Etmeli?

Üstün teknolojiyle geliştirilen Homend Alex 1283 robot süpürgeyi, 3 katlı hepa filtresi dolayısıyla alerjik rahatsızlığı olanlar gönül rahatlığıyla tercih edebilir. Zemin ve halı temizliğinin yanı sıra ortamda uçuşan tozları yok ederek sağlığınızı düşünür. Üstelik süpürgeyi 60 gün boyunca deneyebilir, memnun kalmazsanız kolayca iadesini gerçekleştirebilirsiniz.

Bütçe Dostu Seçimler: Arzum AR4304 Robotek X4 LDS Akıllı Robot Süpürge

LiDAR teknolojisi ile geliştirilen Arzum AR4304 Robotek X4, güçlü hafıza yapısı sayesinde anında evinizin haritalamasını yapar ve sonraki kullanımlarda iş yükünü azaltır. Akıllı oda yönetimi sayesinde dilediğiniz zaman dilediğiniz odanın temizliğini dakikalar içinde kolayca başlatabilirsiniz. Yasaklı alan modu seçerek gezinmesini istemediğiniz alanlara kapatabilir ve böylelikle temizliğinizi kendi isteğiniz doğrultusunda yürütebilirsiniz.

2000 Pa emiş gücündeki Arzum AR4304 Robotek X4, temizliği 4 farklı şekilde tamamlayarak kusursuz sonuçlar elde etmenizi hedefler. Yan fırçaları süpürme, döner fırçası tozları yakalama, vakumu derinlemesine temizlik, mop kısmı ise silme işlemi yapmakla görevlidir. Halı üzerinde optimal hız arttırma, sanal duvar oluşturma, 150 dakikaya varan kullanım süresi gibi ekstra özellikleri de mevcuttur.

Kimler Tercih Etmeli?

En iyi robot süpürge modelleri denince ilk akla gelen akıllı cihazlardan biri de Arzum Ar4304 Robotek X4. Evinizde sık sık konuk ağırlıyorsanız veya kalabalık bir evde yaşıyorsanız Arzum marka akıllı robotu tercih ederek günlük ev rutinlerinizin bir parçası haline getirebilirsiniz.

Büyük Evlere Konforlu Dokunuş: Arçelik Robo RS 3121 Imperium Robot Süpürge

2000 Pa yüksek motor gücüyle beklentileri karşılayan Arçelik Robo RS 3121 serisi, 500 ml geniş toz haznesi ile uzun süre boşaltmaya gerek duymadan temizlik yapabilmenizi kolaylaştırır. Otomatik şarj özelliği sayesinde pil gücü azaldığında istasyonuna giderek otomatik şekilde şarj olur. Sensör ve Gyro teknolojisi, en geniş evin bile krokisini çıkartarak objelerin yerini kolayca tanımasına fırsat tanır. 1.5 cm’lik yüksekliğe kadar tırmanma, temizlik geçmişini görüntüleme, paspas özelliği ve 3 farklı temizleme modu gibi farklı donanımlara sahiptir.

Kimler Tercih Etmeli?

Fiyatına göre başarılı bir temizlik performansı almak isteyen kişiler için Arçelik Robo RS 3121 modeli gayet uygun bir seçenek. Eğer haritalama özelliği için fazla bir ödeme yapmak istemiyorsanız ve bütçenizi yormayan orta segment bir robot süpürge bakıyorsanız Arçelik’in 3121 Imperium serisini inceleyebilirsiniz.

Piyasanın en seçkin ve kullanıcı dostu robot süpürge modellerine, kampanya fırsatlarını yakından takip ederek avantajlı şekilde sahip olabilir, çabasız temizliğin keyfini doyasıya sürebilirsiniz.

0 Shares:
Diğer Yazılarımızı İnceleyin
kac btu klima almalisiniz teknosa
Devamını Oku

Kaç BTU Klima Almalısınız?

Yaşam alanlarımızı daha konforlu hale getirmek ve sıcaklığını istediğimiz seviyede tutabilmek için klimalar en büyük yardımcımız oluyor. Sadece…
Tezgah Altı Buzdolabı Nasıl Seçilir
Devamını Oku

Tezgâh Altı Buzdolabı Nasıl Seçilir?

Buzdolabı mutfağın en çok kullanılan beyaz eşyaları arasındadır. Gıdaların bozulmadan korunması ve saklanması için kullanılan buzdolabı birçok farklı…
klima ile isinma teknosa
Devamını Oku

Klima İle Isınma Ne Kadar Yakar?

Yaşam alanlarımızı konforlu hale getiren faktörlerden biri de ortam sıcaklığı oluyor. Bulunduğumuz ortamın sıcaklığı kendimize en uygun seviyede…
Devamını Oku

Bulaşık Makinesi Temizliği Nasıl Yapılır?

Mutfakta geçirilen zamanı en aza indiren kullanışlı ürünler arasında yer alan bulaşık makineleri, belli aralıklarla temizlenmediğinde sizi hüsrana uğratabilir.…