Uzun bir aradan sonra özlediğimiz çalışma ortamlarımıza yavaş yavaş geri dönmeye başlıyoruz. Bu sürede dizüstü bilgisayarlarımızla evde kendi çalışma ortamlarımızı oluşturmuş ve kendimizi ofisteymiş gibi şartlandırmaya çalışıyorduk. Bu durumun yarattığı birçok zorluğu da kendi başımıza hallediyorduk. Ofise dönüşle ilgili uzun süredir ihtiyacımız olmayan laptop çantalarına ihtiyaç duymaya başlıyoruz. Çünkü ofislerimizde de yine laptop’larımızla çalışmaya devam ediyoruz. Bilgisayarımızı gittiğimiz her yere güvenli bir şekilde taşıyabilmek ve onu darbelere, çiziklere karşı korumamızın yanı sıra konforumuzdan da ödün vermek istemiyoruz. Ayrıca dizüstü bilgisayarımızla birlikte başka malzemelerimizi de yanımızda taşıyoruz. Bunlar hem bilgisayarımızın şarj bataryası, mouse gibi ekipmanları, hem de kendi özel eşyalarımız oluyor. Bu şekilde pratik kullanım için uygun çantalar arıyoruz. Laptop kullanımının her yıl daha fazla artmasıyla piyasada çok fazla laptop çantası modeli bulunmaya başlıyor. Laptop çantası almaya karar verdiğimizde aralarından hangisini seçeceğimize karar veremeyebiliyoruz. Bu konuda bazı dikkat etmemiz gereken noktalar bulunuyor. Bu yazımızda yeniden ofise dönenler için laptop çantası önerileri sunmaya çalışacağız.

Kaliteli Laptop Çantası Nasıl Olmalı?

Kaliteli laptop sırt çantasının en önemli özelliği içerisindeki bilgisayarı en iyi şekilde koruma özelliğine sahip olması gerekiyor. Sadece darbelere ve çizilmelere karşı değil, aynı zamanda yağmur ve çamura karşı da korunaklı bir ortam sağlaması önemli oluyor.

Bunların yanı sıra uzun süre kullanılabilmesi ve konforlu bir taşıma ortamı sunması bizi rahat ettiriyor.

Laptop Çantası Alırken Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Eğer laptop sırt çantasını her gün kullanmamız gerekiyorsa kaliteli ve dayanıklı malzemeden üretilmiş olmasına dikkat ediyoruz. Ayrıca fermuarının da kaliteli olması uzun süreli kullanım için fayda sağlıyor. Sürekli bozulan bir fermuar ile bilgisayarımızı güvenli bir şekilde taşıma imkanımız olmuyor.

Bazı dizüstü bilgisayarlar oldukça ağır oluyor. Bu da omuzlarımıza ek bir yük bindiriyor. Taşıma askısı dolgulu malzemeden üretilen laptop çantalarıyla omurgamızı da korumuş oluyoruz. Bunun yanı sıra ayarlanabilir askılarının olması çantayı kendi vücudumuza göre ayarlamamızı sağlıyor. Bu şekilde daha rahat taşıyabiliyoruz.

HP L6V67Aa 14″ Gri Signature Slim Topload Notebook Çantası

14 inç boyutlarına sahip dizüstü bilgisayarınız için kullanışlı ve dayanıklı bir laptop çantası arıyorsanız HP’nin L6V67Aa modeli ihtiyacınızdan fazlasını karşılıyor. Laptop çantaları arasında en çok kullanılan siyah renkten farklı olarak göz alıcı gri rengin çekiciliğini kullanabiliyorsunuz.

Ayarlanabilir askısını boyunuza göre ayarlayıp rahat bir şekilde kullanabiliyorsunuz. Slim yapısı tam olarak bilgisayarınıza uyumlu olacak şekilde tasarlandığı için hantal ve kaba laptop çantaları arasından tasarımıyla sıyrılıyor. Kompakt ve minimal tasarıma sahip HP L6V67Aa laptop çantasının ön yüzünde iki adet bölmesi de bulunuyor. Çantanıza dizüstü bilgisayarınızı yerleştirdikten sonra diğer ekipmanlarınızı bu gözlere yerleştirerek yanınızda rahat bir şekilde taşıyabiliyorsunuz.

Omuz askılı ve pratik kullanıma sahip laptop çantası arıyorsanız HP’nin bu modeli ideal seçenekler arasında yer alıyor.

yeniden ofise donenler icin laptop cantasi onerileri teknosa

Caselogic Founder Notebook Sırt Çantası

Laptop çantaları arasında Caselogic markası ürünlerinin ayrı bir yeri bulunuyor. Laptop çantası olarak uygun fiyatlı bir sırt çantası modeli arıyorsanız Caselogic Founder beklentilerinizi yeterince karşılayabiliyor. Bilgisayar saklama alanı 15,6 inç boyutlarına kadar dizüstü bilgisayarınız için korunaklı bir ortam sağlıyor. Ayrıca esnek yapısı sayesinde diğer kişisel eşyalarınız için de geniş bir alan sağlıyor. Dolgulu omuz askıları sayesinde bilgisayarınızı taşırken vücudunuzu da rahat ettiriyorsunuz.

Fileli yan cebi ve hızlı erişebileceğiniz ön cepleri sayesinde su şişenize, cüzdan ya da anahtarınıza, küçük aksesuarlarınıza kolayca ulaşabiliyorsunuz. Caselogic Founder, 26 litrelik bir taşıma alanı sunuyor. Bu sayede hem dizüstü bilgisayarınızı hem de diğer eşyalarınızı bir arada taşıyabilme imkanı sunuyor.

Monster 15.6″ Notebook Sırt Çantası

Oyun bilgisayarları konusunda kullanıcıların gözünde önemli bir yeri olan Monster, ürettiği laptop çantalarıyla da yerini korumaya devam ediyor. Monster Notebook sırt çantası, tasarım olarak kullanıcıların konforunu ve rahatlığını düşünürken kullanışlı olması için de özen gösterilmiş gibi görünüyor.

Laptop ve tablet için ayrı bölmelerinin olması teknolojik cihaz kullanıcılarının oldukça işine yarıyor. Mobil cihaz teknolojisinin gelişmesiyle birlikte artık çoğu kullanıcı sadece laptop kullanmıyor, aynı zamanda tablet sahibi de oluyor. Bu nedenle bir laptop çantasında tablet için ayrı bir bölmenin olması kullanım konusunda çok büyük fayda sağlıyor.

Monster laptop çantasının suya dayanıklı ve kolay temizlenebilen yüzeyi sayesinde içerisindeki cihazlarınızı ve diğer malzemelerinizi güvenli bir şekilde taşımanıza yardımcı oluyor. Sırtınızın rahat etmesi ve omurga sağlığınızı korumak için laptop çantası sırt bölmesinde ekstra dolgu malzemeleri kullanılmasının yanı sıra omuz askılarında bulunan reflektör gece kullanımı için güven veriyor.

Laptop taşımanın yanında her yerde kullanabileceğiniz bir laptop çantası almak istiyorsanız Monster Notebook sırt çantası ihtiyaçlarınızı fazlasıyla karşılıyor.

Samsonite 16N-09-006 17.3″ Antrasit Qibyte Notebook Sırt Çantası

Ürettiği her çeşit çantayla sektörünün önde gelen isimlerinden olan Samsonite, laptop çantalarıyla da öne çıkan markalar arasında yer alıyor. Samsonite’ın Antrasit Qibyte modeliyle hem bilgisayarınızı kolay bir şekilde taşıyabiliyor hem de şık bir çantaya sahip oluyorsunuz. 17,3 inç’e kadar dizüstü bilgisayarınıza rahatlıkla uyum sağlayabiliyor. 24,5 litre iç hacmi sayesinde dizüstü bilgisayarınızın yanında diğer malzemelerinizi de koyabiliyorsunuz. Ayrıca arka kısmında bulunan aparatı çekçekli bavullara takabiliyor ve iş seyahatlerinizde taşımayı daha da kolay hale getirebiliyorsunuz. Dayanıklı ve kaliteli kumaşı uzun süre kullanım konusunda sorun çıkarmıyor. Ayrıca çift tonlu antrasit rengi dikkat çekici tasarımı tamamlıyor.

Yukarıda ofise dönenler için laptop çantası önerileri sunmaya çalıştık.

Siz de en iyi laptop çantalarını toplu olarak incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

0 Shares:
Diğer Yazılarımızı İnceleyin
Kitaplık Nasıl Monte Edilir?
Devamını Oku

Kitaplık Nasıl Monte Edilir?

Oturma ya da çalışma odalarının vazgeçilmez mobilyası kitaplıklar hem kitaplarınızı hem de dekoratif ürünlerinizi sergilemeniz için ideal ürünlerdir.…
sac kurutma makinesi tavsiyeleri teknosa
Devamını Oku

Saç Kurutma Makinesi Tavsiyeleri

Saçlarınız ister uzun ister kısa olsun, saç kurutma makinesi mutlaka bulunması gereken kişisel bakım ürünlerinden biri oluyor. Evde…