Teknolojik cihazlarımızı sadece günlük işlerimizi halletmek için değil aynı zamanda eğlence amacıyla da kullanmayı seviyoruz. Teknoloji gelişmeye devam ettikçe cihazlarımız gittikçe mobil hale geliyor ve onları hiçbir zaman yanımızdan ayırmamaya çalışıyoruz. Mobil cihazlarımızdan en çok yapmayı sevdiğimiz şeylerin başında video izlemek ve müzik dinlemek geliyor. Bu tarz eğlenceli aktivitelerimiz için ses en önemli etken oluyor. Bu nedenle dışarıda müzik dinlerken ya da video izlerken diğer insanlara rahatsızlık vermek istemiyoruz. Mobil cihazlarımızdan rahatlıkla bir şeyler dinlemek ve izlemek için yanımızdan ayırmadığımız diğer cihazımız kulaklıklar oluyor. Kulaklıkları o kadar fazla kullanıyoruz ki, artık neredeyse vücudumuzun bir parçası haline geliyor. Kulaklık kullanımı artmaya devam ettikçe her geçen gün farklı marka ve modelde kulaklığı piyasada bulmak mümkün oluyor. Çok fazla alternatifimiz olduğunda kulaklık seçimi yapmakta gittikçe zorlanmaya başlıyoruz. Eğlence keyfimizi artırmak için ses kalitesinin çok iyi olması ve uzun süreli kullanabileceğimiz bir kulaklık sahibi olmak istiyoruz. Bu nedenle seçim yaparken ince eleyip sık dokumamız gerekiyor. Bu yazımızda kaliteli müzik dinlemek için kulaklık önerileri vereceğiz.

Urbanears Plattan 2 Bluetooth

Daha önce renkli ve minimal tasarımlarıyla kendi hayran kitlesini oluşturan Urbanears, teknolojinin son geldiği noktaya uyum sağlayarak kendini geliştirmeye devam ediyor.

Urbanears, Plattan 2 modeliyle Bluetooth teknolojisine geçiş yapıyor ve kulaklık kalitesini bir üst seviyeye taşıyor. Plattan 2 Bluetooth kulaklıklar olağanüstü hafifliği ve esnekliği sayesinde tasarım anlamında kullanıcılarına büyük kolaylık sağlıyor.

Ayrıca 30 saatlik pil ömrü sayesinde müzik keyfiniz yarıda kalmıyor. Marshall kulaklıklardaki gibi sahip olduğu çok yönlü kontrol düğmesini üç boyutlu hareket ettirerek dinlediğiniz parçaları değiştirebiliyor, ses seviyesini ayarlayabiliyor ve telefonunuza gelen aramaları cevaplayıp sonlandırabiliyorsunuz.

Urbanears Plattan 2 kulaklıklarda bas sesler diğerlerine göre biraz daha baskın duruyor. Bu durum Urbanears kullaklıkların hedef kitlesinden kaynaklandığı söyleniyor.

Urbanears Plattan 2 kulaklığı satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Beats Solo 3 Wireless

Müziğin efsaneleri arasında yer alan Dr. Dre tarafından piyasaya sürülen kulaklık markası Beats by Dre, geçtiğimiz yıllarda Apple tarafından sürpriz bir şekilde satın alınmasıyla gündeme gelmişti. Apple, teknolojik anlamda katkılarıyla Beats kulaklıkları üst seviyelere çıkarmaya devam ediyor.

Beats Solo 3 kulaklıklar 40 saate varan pil ömrü ile diğer rakipleri arasında ön plana çıkıyor. Hızlı şarj özelliği sayesinde fazla zamanınız olmadığında 5 dakikalık şarjla bile yaklaşık 3 saate varan müzik dinleme keyfi sunuyor.

kaliteli muzik dinlemek kulaklik onerileri teknosa

Beats Solo 3 kulaklıklarda daha önce ödül almış Beats ses kalitesi bulunuyor. Seslerin netliği ve ses aralığının mükemmel dengeye sahip olması sayesinde üstün bir müzik dinleme deneyimi sunuyor.

Kulaklık yastıkları konforlu bir yapıya sahip oluyor ve dışarıdan gelen sesleri çok iyi engelleme özelliği bulunuyor.

Beats Solo 3 kulaklığı satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Marshall Mid Bluetooth

Marshall, daha çok ürettiği müzik amfileriyle tanınıyor. Ancak son dönemde çıkardığı kulaklıklarda aynı kaliteyi korumasıyla adından söz ettirmeye devam ediyor.

Son çıkardığı kablosuz kulaklık Mid Bluetooth modeli markanın en iyi kulaklıkları arasında gösteriliyor.

Mid Bluetooth, özellikle 30 saatten fazla çalma süresiyle dikkatleri üzerine çekiyor. Özel olarak ayarlanmış 40 mm dinamik sürücüleri sayesinde bas ve tiz sesleri mükemmel bir şekilde dengeliyor ve çok sağlam ses vermesini sağlıyor. Bu özelliği sayesinde ses kalitesinde yalnızca en iyiyi arayanlar için ideal bir seçim oluyor.

Ayrıca sahip olduğu çok yönlü kontrol düğmesi sayesinde müziği duraklatıp tekrar çalabiliyor, ses seviyesini ayarlayabiliyor ve kulaklığı açıp kapatabiliyorsunuz. Bu kontrollerin arasında telefon işlevi de dahil oluyor. Gelen aramaları birkaç tıklamayla kolayca cevaplayıp aramayı sonlandırabiliyorsunuz.

Marshall Mid Bluetooth kulaklıklar ergonomik ve şık bir tasarıma sahip olarak üretiliyor. Kulaklık bölümü serbestçe dönebilen yapısıyla daha rahat kullanım imkanı sağlıyor. Yumuşak kafa bandı, süper yumuşak kulaklık yastıkları ve hafifliği sayesinde uzun süreli kullanımlarda herhangi bir sorun yaşamıyorsunuz.

Sennheiser Momentum Wireless

Alman kulaklık markası Sennheiser, kablosuz kulaklıklarla taşınabilir ses kalitesinin nereye kadar gidebileceğini gösteriyor.

Hafif ancak sağlam bir tasarımıyla dışarıdan görüntüsü kullanıcılarına güven veriyor. Gürültü engelleyici özelliği ve yüksek ses kalitesiyle dikkatleri üzerine çekiyor. Kablosuz özelliği sayesinde müziğinizi istediğiniz yere götürebiliyor ayrıca şık tasarımıyla da göz dolduruyor.

Sennheiser Momentum kulaklığı satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Yukarıda kaliteli müzik dinlemek için kulaklık önerileri verdik.

Siz de en iyi kulaklıkları birlikte incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

0 Shares:
Diğer Yazılarımızı İnceleyin
Windows 10 nasil yuklenir teknosa
Devamını Oku

Windows 10 Nasıl Yüklenir?

İlk kez 2015 yılında piyasaya çıkan Windows 10, her geçen gün popülerliğini korumaya devam ediyor. Bunda Windows’un eski…
google lens nedir teknosa
Devamını Oku

Google Lens Nedir?

Google Lens, yalnızca kamera objektifinin önündeki nesneyi algılamakla yetinmeyen, o nesneyi tanıyan ve derin makine öğrenme teknolojisi ile…
xiaomi urunleri nereden alinir teknosa
Devamını Oku

Xiaomi Ürünleri Nereden Alınır?

Son yıllarda ürettiği başta akıllı telefonlar olmak üzere birçok teknolojik cihazla popüler olan ve kullanıcılarını kendisine hayran bırakan…
Hangi macbook'u satın almalıyım?
Devamını Oku

Hangi MacBook’u Satın Almalıyım?

Apple’in dizüstü bilgisayar modellerinden olan MacBook’lar, günlük kullanımın yanı sıra iş hayatında giderek popülerlik kazanmıştır. MacOS işletim sistemine…