Dyson V15 Detect, 230 AW emiş gücüne sahip, piyasadaki en güçlü kablosuz elektrikli süpürge olma özelliğini taşıyor. 60 dakikalık çalışma süresi ve ayarlanabilir emiş gücü bulunuyor. Motorun arkasında çalışma süresini, bakım uyarılarını ve temizleme raporlarını gösteren gelişmiş bir dijital ekran da var. Temizleme raporları, hangi boyutta ve miktarda partikülün vakumlandığını gösteren dahili bir partikül sensörüne dayanıyor.

Dyson V15 Detect, çok yönlü bir kablosuz dikey-el tipi elektrikli süpürge olarak öne çıkıyor. Kullanıcısına hem çıplak zeminlerde hem de uzun tüylü halılarda olağanüstü bir temizleme performansı sunuyor. Kısa tüylü halılardaki kalıntıları temizleme konusunda da iyi bir iş çıkarıyor. Aynı zamanda hafif olması sayesinde kullanıcısına manevra kabiliyeti sağlıyor. Çıplak zeminlerdeki partikülleri aydınlatan lazer vakum başlığı da dahil olmak üzere farklı kullanımlara uygun çok çeşitli alet ve aksesuarlarla birlikte geliyor. Torbasız tasarımı ve yeniden kullanılabilir HEPA filtresi özellikleri sayesinde yinelenen maliyetler konusunda endişelenmeyi gerektirmiyor.

Dyson V15 kablosuz süpürge hakkında 5 gerekli bilgi ise şöyle:

1- Farklı Zeminlerdeki Temizleme Kabiliyeti

Dyson V15, çıplak zeminlerde mükemmel bir temizlik sağlıyor. Bu yüzeylerdeki evcil hayvan tüylerini, pirinç ve tahıl gibi küçük kalıntıları zorluk çekmeden temizlemeyi sağlıyor. Emiş performansı, kir bölmesi dolduğunda da sabit kalıyor. Kullanıcısına yüksek manevra kabiliyeti veriyor.

Dyson V15, kısa tüylü halıları temizlemede de yüksek performans veriyor. Evcil hayvan tüyleri ve kabartma tozu gibi küçük, ince döküntüleri emme konusunda başarılı bir performans sergiliyor. Kum gibi büyük miktarda olabilecek döküntüleri kolayca temizliyor. Toz torbasız tasarımı ve yıkanabilir alerjen tutucu HEPA filtresi, tekrar eden maliyetlerin olmamasını sağlıyor.

Dyson V15, uzun tüylü halılarda da etkileyici performans sunuyor. Yüksek emiş gücü, uzun tüylü halı üzerinde manevra yapmayı biraz zorlaştırabiliyor ancak halı sabitlendiği sürece temizlenmesi oldukça kolay oluyor.

Dyson V15, merdivenleri temizlemek için de rahatlıkla kullanılabiliyor. Hafif yapısı ve kolayca yeniden yapılandırılabilir tasarımı, elde taşınabilir bir elektrikli süpürge olarak kullanılmasını kolaylaştırıyor. Kablosuz olduğundan, prizleri değiştirme veya kabloya takılma endişesi duymadan büyük merdivenler temizlenebiliyor. Her yüzeyde etkili olması, merdivenin yüzey tipinden bağımsız olarak kalıntıları kolayca temizleyebilmeyi sağlıyor.

Dyson V15, arabanın içini temizlemek için de iyi bir seçim olabilir. Hafif ve oldukça kompakt bir el tipi elektrikli süpürge olması sayesinde kolayca yeniden yapılandırılabiliyor. Kablosuz tasarımı sayesinde bir prize yakın kalma konusunda endişelenmeye gerek kalmıyor. Ayrıca, dar köşelerdeki pislikleri gidermek için ve otomotiv döşemelerindeki pislikleri temizlemek için çok çeşitli aksesuarlarla birlikte geliyor.

Dyson V15, evcil hayvan tüylerini temizlemek için mükemmel bir süpürge olma özelliğini taşıyor. Çıplak zeminlerde, kısa-uzun tüylü halılarda, koltuklarda ve yataklarda evcil hayvan tüylerini emme konusunda iyi bir iş çıkarıyor. Ayrıca, alerjenleri hapseden yeniden kullanılabilir bir HEPA filtresine sahip olması sayesinde çok fazla tüy döken evcil hayvanı olanlar için de ideal. Fırça rulolarının çıkarılabilir olması saç yumaklarını çıkarmayı kolaylaştırıyor.

dysonv15 kablosuz supurge hakkinda 5 gerekli bilgi teknosa

2- Geniş Aksesuar Yelpazesi

Dyson V15 Detect, geniş bir araç ve aksesuar yelpazesiyle birlikte geliyor. Çıplak zeminlerdeki küçük parçacıkları görmeye yardımcı olan Laser Slim Fluffy kafası gibi birkaç benzersiz araca sahip bulunuyor. Kumaş kaplı yüzeylerden evcil hayvan tüylerini temizleyebilen konik turbo fırçasının yanı sıra döşeme ucu ve sert kıllı bir fırça ucu da bulunuyor. Sert kıllı fırçası, farklı yüzeylerden yapışmış kiri ve kalıntıları kolayca çıkarabiliyor. Yumuşak kıllı fırçası, hassas yüzeylerin tozunu almak için ideal oluyor. Dar alanlardaki kalıntıların üstesinden gelmek için aralık temizleme başlığı kullanılabiliyor. İçerisinde yer alan tüm aksesuarlar, ulaşılması zor yerleri temizlemeye yardımcı olmak için ana çubuğa takılabiliyor.

3- Manevra Kabiliyeti ve Hafiflik

Dyson V15 iyi bir manevra kabiliyetine sahip olmasıyla öne çıkıyor. Döner başlığı sayesinde kıvrımlı alanlarda rahatlıkla gezinebiliyor. Hafif yapısı sayesinde elektrik kabloları gibi engellerin üzerinden veya etrafından da manevra yapılabiliyor. Farklı aletlerin ve aksesuarların çıkarılıp takılması basit. Elde taşınır konfigürasyonunda mobilyaların üstünü temizlemek de oldukça kolay. Mobilya altı adaptörü, koltuk ve yatak gibi eşyaların altını temizlemeyi kolaylaştırıyor. Adaptör, 90 dereceye kadar kıvrılma sağlıyor. Dyson V15 etkileyici bir şekilde kolaylıkla taşınabiliyor.

4- Pil Ömrü ve Kullanım Süresi

Dyson V15’in pil performansı da oldukça iyi görünüyor. Ekonomik olan “eco” güç modunda kullanıldığında 70 dakikadan daha fazla çalışma süresi sağlıyor. Yüksek güçlü “boost” modu kısa süreli ve yoğun bir temizlik imkânı sunuyor. Akıllı “auto” modu ise ihtiyaca göre performansı arttırıp azaltarak enerji tasarrufu sağlıyor. Emiş gücü temizlenen yüzeye göre otomatik olarak ayarlanıyor. Pil ömrü mevcut emiş gücü ayarlarına, kullanılan uçlara ve genel kullanım alışkanlıklarına göre değişebiliyor. Vakumun üstündeki LED ekran, kalan pil ömrünün kaba bir tahminini veriyor. Tamamen şarj edilmesi 4,5 saat sürüyor.

5- Bakım Kolaylığı

Dyson V15’in neredeyse hiç tekrar eden maliyeti bulunmuyor. HEPA filtresini, düzenli olarak temizlendiği sürece, değiştirmeye gerek kalmıyor. Gerektiğinde parçaları ve yedek bileşenleri satın alınabiliyor. Soğuk su altında yıkanılan tüm parçaları, Dyson V15 Detect’e tekrar yerleştirilmeden önce, en az 24 saat kurumaya bırakmak gerekiyor.

  • Kir Haznesi: Kir haznesinin aşırı dolu olması makinenin emiş performansını azaltıyor. Haznenin içerisindeki kir seviyesi MAX işaretine ulaştığında hazneyi boşaltmak ve temizlemek gerekiyor. Kir haznesi, vakumun ana gövdesine bağlı. Temizlemek için önce emme borusunu çıkarmak gerekiyor. Ardından hazne, bir çöp kutusu üzerinde dikey olarak aşağı doğru tutuluyor. Alttaki kırmızı serbest bırakma düğmesine basıldığında kanat açılıyor ve haznenin içerisindeki kirler dökülüyor. Kirler döküldükten sonra haznenin içine yapışmış kalıntılar nemli bir bezle silinebilir.
  • HEPA Filtre: HEPA filtre, haznenin üst kısmında yer alıyor. Yuvasından çıkarmak için saat yönünün tersine çevriliyor. Ayda en az bir kez veya bakım ışığı temizliğe ihtiyaç olduğunu gösterdiğinde soğuk su altında yıkamak gerekiyor. Filtreyi bir tarafını kapatıp diğer tarafına su doldurarak çalkalamak, filtrenin ara kısımlarının detaylı bir şekilde temizlenmesini sağlıyor. Sonrasında ise en az 24 saat kurumaya bırakmak önemli. Filtre, tamamen kuruduktan sonra makineye takmak gerekiyor.
  • Fluffy Fırça: Fluffy fırçayı çıkarmak için kafasının sol tarafındaki girinti döndürülüyor. Bu fırçayı, düzenli olarak soğuk su altında temizlemek gerekiyor. Lazer sensör merceği de düzenli olarak temiz, yumuşak, tüy bırakmayan bir bezle silinebilir.
  • Digital Motorbar Temizleme Başlığı: İçerisindeki fırçayı temizlemek için kapağı çıkarmak gerekiyor. Kapak, yan tarafındaki girişe bir madeni para yerleştirilip döndürülerek açılabiliyor. Kapak çıkarıldıktan sonra fırça silindire erişilebiliyor. Ardından fırçadaki yapışmış kalıntılar elle temizlenebilir ve bir makasla sarılmış saçlar çıkarılabilir. Silindir fırça, sonrasında ılık suda yıkanarak iyice temizlenebilir.
  • Konik Fırça: Konik fırçayı başlıktan çıkarmak için kırmızı mandalı çevirmek ve ardından kapağı sağa doğru çekerek çıkarmak gerekiyor. Bu parçalar, nemli bir bezle silinmeli. Konik fırça ise çıkarılarak soğuk suda yıkanabilir.
  • Ana Parçalar: Geriye kalan makinenin tüm ana parçaları nemli bir bezle silinebilir. Bu büyük parçaları kesinlikle yıkamamak gerekiyor.

Siz de en iyi şarjlı süpürge çeşitlerini incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

0 Shares:
Diğer Yazılarımızı İnceleyin
televizyon internete nasil baglanir teknosa
Devamını Oku

Televizyon Nasıl İnternete Bağlanır?

Evlerimizin yıllardır değişmeyen eğlence cihazlarının başında televizyonlar geliyor. Günümüz teknolojisiyle televizyon teknolojisinin gelişim hızı birbiriyle neredeyse paralel olarak…
dyson supurgelerde farkli ne var teknosa
Devamını Oku

Dyson Süpürgelerde Farklı Ne Var?

Yaşam alanlarımızın temizliği en çok önem verdiğimiz konuların başında geliyor. Hem sağlığımız hem de içimizin rahat olması için…
yazilimcilar icin macbook onerileri teknosa
Devamını Oku

Yazılımcılar için Macbook Önerileri

Genellikle uzaktan çalışan bir yazılımcıysanız, yazılım için en iyi dizüstü bilgisayarları en az bir kez araştırmış olmalısınız. Küresel…
ip adresi teknosa
Devamını Oku

IP Adresi Nasıl Bulunur?

IP Adresi Nedir? Her insanın kendine ait bir T.C numarası olduğu gibi; her bilgisayarın da kendine ait bir…