Bazen çalışırken bazen yürüyüş yaparken bazen de trafikte…Hayatın koşuşturmacası içinde çoğunlukla yanınızda olan kulaklıklar pek çok farklı modelde ve değişik onlarca özellikleriyle satışa sunuluyor. Akıllı telefonlarla görüntülü ya da sesli sohbet etmek ve oyun oynamakla birlikte bu rutinler sırasında en iyi ses kalitesine de sahip olmak önemli. Bunun için “En iyi kulaklık hangisi?” sorusunun cevabına biraz daha yakından bakmakta fayda var. Zira kulaklık satın alamdan önce birkaç kritik noktaya dikkat etmeniz gerekir. Örneğin ürünün kulağınızın yapısına uygun bir model olması sizin rahatınız ve duyduğunuz sesin seviyesi bakımından oldukça mühim. JBL, Sony, Preo, Philips, Cellular Line, Samsung, Apple, Huawei ya da Urbanears gibi en iyi kulaklık markalarının birbirinden şık ve kaliteli ürünleri arasından seçim yaparak aradığınız kulaklığı bulmanız mümkün. Bunun için aşağıda sizin için sıraladığımız kulaklık önerilerine göz atmanızda yarar var.

En İyi Kulak Üstü Kulaklıklar

Rahatsız edilmeyi istemediğiniz zamanlar için ideal alternatifler içinde olan kulak üstü kulaklık modelleri, dış çevreyle iletişimi kesmenin en iyi yollarından. Bu ürünler, içlerinde bulunan mini hoparlörler sayesinde en bas ve en tiz sesleri bile duymanızı sağlıyor. Gürültü önleyici kulaklık tavsiyesi olarak verebileceğimiz bu modeller aynı zamanda bilgisayar oyuncuları için de tercih edilebilir. Örneğin el yapımı yumuşak mikro fiber yastıklama teknolojisine sahip Sennheiser kulak üstü kulaklık modelleri HD ses kalitesi ve ortam gürültüsünü azaltma özellikleriyle kullanıcıları büyülüyor. Şık olduğu kadar sağlam da olan Sennheiser kulak üstü kulaklıklarla gün içinde rahatlıkla konsantre olmanız mümkün. Bunun yanı sıra dünyaca ünlü hoparlör ve amfi üreticisi Marshall imzası taşıyan en iyi kulak üstü kulaklık modelleri de teknoloji severlerin favorileri arasında. Marshall Major serisi kulak üstü kulaklılar katlanabilir tasarımıyla oldukça pratik bir kullanım imkânı sunuyor. Kristal netliğindeki ses kalitesi ve 3,5 mm’lik girişe sahip olmasıyla kullanımda opsiyon yaratan bu ürünü yanınızdan ayırmak istemeyeceksiniz. Son olarak JBL etiketli kulak üstü kulaklık modelleri ise hafif tasarımı, uzun pil ömrünün aksine kısa şarj süresi ve ses izolasyon özellikleriyle iyi ses veren kulaklık markası olmaya aday.

En İyi Kulak İçi Kulaklıklar

Araç içindeki telefon görüşmeleri, gün içinde yaptığınız açık hava yürüyüşleri ya da sadece müzik dinlemeleriniz esnasında faydalanabileceğiniz kullanışlı kulak içi kulaklık tavsiyelerini sizin için derledik. Birinci alternatif Samsung kulak içi kulaklık modelleri. Yüksek kalite ergonomik tasarım, 3 adet kontrol düğmesi, birinci sınıf mikrofon ve 1,2 metre uzunluğundaki kabloyla ilgiyi hak eden marka, hayatın pek çok alanında yanınıza olabilecek kulak içi kulaklıklarıyla aklınızda bulunması gereken seçeneklerden. Bir diğer kullanışlı kulak içi model de Urbanears’tan geliyor. Antrenman ya da yürüyüşleriniz esnasında size eşlik edebilecek olan Urbanears marka en kaliteli kulaklıklar terleme ve yağmurdan kaynaklı ıslaklardan etkilenmiyor. Ürünün ControlTalk özelliğiyle telefon görüşmeleri yapabilir, kulaklığın kablosu üzerindeki ses kontrol düğmelerini kullanarak kulaklıktan gelen sesin seviyesini kolaylıkla ayarlayabilirsiniz. Çinli teknoloji devi Xiaomi imzalı kulak içi kulaklık modelleri ise özgün tasarımı ve çift sürücülü yapısıyla birçok ses tonunun aynı anda algılanmasına olanak tanıyor. Siz de kulaklık tercihinizi kulak içi kulaklıklardan yana kullananlardansanız, bu önerileri dikkate alarak alışverişinizi tamamlayabilirsiniz.

En İyi Bluetooth Kulaklıklar

Kablosuz kulaklık almadan önce netleştirmeniz gereken en önemli konu, kullanım amacınız. Bluetooth kulaklığınızı spor yaparken mi, telefonla konuşurken mi yoksa sadece müzik dinlerken mi kullanmak istiyorsunuz? Her ihtiyaca göre farklı çeşitler sunan en iyi kulaklık markaları telefon görüşmeleri için uzun pil süreleri, yüksek performanslı bir müzik dinleme süreci için gürültü önleyici donanımı ve spor yaparken kulaklığın kulağa sabitlenmesi gereksinimlerini düşünerek ürün tasarlıyor. Dolayısıyla siz de kendi amacınıza uygun olan bluetooth kulaklık önerileriyle ihtiyacınıza uygun model hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Teknoloji trendlerinin belirleyicisi konumundaki Apple markasının Airpods serisi kablosuz kulaklık modelleri kendisine özgü tasarım çizgileri ve kaliteli ses seviyeleriyle favori ürünler arasında. Her biri 4 gram ağırlığındaki 2 adet kablosuz kulaklıktan oluşan bu ürünle, yine bir Apple hizmeti olan sesli asistan Siri’ye tek adımla ulaşmanız da mümkün. Apple Airpods’a göre daha ekonomik bir alternatif arıyorsanız, o zaman Xiaomi Airdots ile tanışın. Ses kalitesi ve tasarımı konusunda oldukça başarılı olan bu modelle sadece telefon görüşmeleri yapmak değil dizi, film ya da video izlemek de çok keyifli. Ortam seslerini de başarılı şekilde engelleyen Xiaomi Airdots serisi bluetooth kulaklık bu kategoride sahip olabileceğiniz en iyilerden.

0 Shares:
Diğer Yazılarımızı İnceleyin
apple m1 ne ise yarıyor teknosa
Devamını Oku

Apple M1 Çip Ne İşe Yarar?

Apple, uzun süren çalışmalarının meyvesini M1 çipleri üretmeye başlamasıyla alıyor. Bundan önce bilgisayarlarında bulunan çipler Intel tarafından üretiliyordu.…