Yılbaşı yaklaştıkça sevdiklerimizi mutlu edecek hediye arama heyecanımız da artmaya başlıyor. İş yerlerinde çekilişler yapılıp ekip arkadaşlarımız için de hediye düşünmeye başlıyoruz. Günümüzde teknoloji dünyası baş döndürücü bir hızla gelişmeye devam ediyor. Mobil teknoloji alanındaki gelişmelerin yanı sıra giyilebilir teknoloji de hayatımızın bir parçası olmaya başlıyor. Sevdiklerimize yılbaşı hediyesi düşünürken teknolojik hediyeleri düşünmeden edemiyoruz. En iyi alternatif hediyeleri çok çeşitli ürünleriyle teknoloji dünyası sunuyor. Yeni yıl hediyesi olarak teknolojik ürünler almak istediğimizde karşımıza çok fazla seçenek çıkıyor. Onca ürün arasından nasıl hediye seçeceğimizi bilemeyebiliyoruz. Teknolojik hediye alternatiflerini ve ne işe yaradıklarını bildiğimizde, kime nasıl bir hediye alacağımıza daha kolay karar verebiliyoruz. Bu yazımızda teknolojik yılbaşı hediyeleri hakkında tavsiyeler paylaşacağız.

Kitap Tutkunları İçin: E-Kitap Okuyucu

Teknolojik gelişmeler yayın sektöründe de kendini gösteriyor. Artık binlerce kitabı küçük bir e-kitap okuyucuya sığdırabiliyoruz. Bu da kitap tutkunları için bulunmaz bir fırsat doğuruyor. İşe gidip gelirken yolda kitap okumayı seven sevdikleriniz için e-kitap okuyucu hediye etmek teknolojik yılbaşı hediyeleri arasında güzel bir alternatif oluyor.

Hareket ve Macera Sevenler İçin: Aksiyon Kamerası

Hem outdoor sporlara meraklı olanlar hem de sosyal medyada vlog çekimi yapanlar için en iyi yeni yıl hediyesi aksiyon kamerası oluyor. Hepimiz gittiğimiz gezdiğimiz yerlerde çekim yapmaya bayılıyoruz. Özellikle macera severler yaşadıkları tüm anları kayıt altına almak istiyor. Bu anlardan en güzel görüntüleri de sosyal medyada takipçileriyle paylaşmaya oldukça hevesli oluyor.

Normal kameralar ya da akıllı telefonlarımızın kameraları hareket halindeyken çekim yapma konusunda o kadar iyi sonuç vermiyor. Aksiyon kameralarının ortaya çıkışı da bu ihtiyaçtan kaynaklanıyor. Kamera teknolojisi gelişmeye devam ettikçe aksiyon kameralarının da çekimleri daha kaliteli hale geliyor.

Teknolojik yılbaşı hediyesi düşünürken aksiyon kameralarının özelliklerine bakarak bu tarz hobileri olan sevdikleriniz için en doğru kararı vermiş oluyorsunuz.

Spor Yapmayı Seven ve Sağlıklı Yaşam Tutkunları İçin: Akıllı Saatler

Mobil teknoloji alanında yaşanan gelişmelerin sonucunda geldiğimiz noktada giyilebilir teknolojiye de odaklanmaya başlıyoruz. Daha önce sadece bilim kurgu filmlerinde görebildiğimiz teknolojik cihazlar artık hayatımızın birer parçası haline geliyor.

Son yıllarda hayatımıza giren akıllı saatler sayesinde artık saatimizi sadece zamanı öğrenmek için kullanmıyoruz. Akıllı telefonumuzla eşleştirdiğimizde tam bir asistanımız gibi hizmet vermeye ve bizim her anımızı takip edip yardımcı olmaya başlıyor. Akıllı saatlerde bulunan GPS özelliği ile konumumuzu bulabiliyor, spor yaparken tüm aktivitelerimizi ayrı ayrı görüp sonuçlarını alabiliyor hatta kalp ritmimizin yanı sıra daha detaylı sağlık analizlerini de yapabilir hale geliyoruz.

Akıllı saat teknolojisinde piyasaya sürülen son cihazlar oldukça kapsamlı sonuçlar veriyor. Özellikle sağlığına dikkat eden yakınlarınız için ve spor yapmayı bir alışkanlık haline getirenler için en iyi teknolojik yeni yıl hediyesi akıllı saatler oluyor.

Kablonun Sınırlarından Kurtulmak İçin: Bluetooth Kulaklık

Özellikle mobil teknolojinin gelişmesiyle birlikte son dönemde daha fazla kulaklık kullanmaya başlıyoruz. Mobil cihazlarımızla artık birçok işimizi yapabilirken eğlenceli vakit geçirmek için de onları kullanıyoruz. Hareket halindeyken mobil cihazları kullanmamızdaki en büyük yardımcımız kulaklıklar oluyor.

Teknolojik cihazların bize kazandırdığı en önemli şeylerin başında hareket özgürlüğü geliyor. Bir yandan telefonla konuşurken diğer yandan işlerimizi yapabiliyor ya da istediğimiz her yerde kimseyi rahatsız etmeden müzik dinleyip film izleyebiliyoruz. Ancak bu hareket özgürlüğü daha önceki yıllarda kulaklığımızın kablosuyla sınırlı kalıyordu. Bu durum hem istediğimiz gibi hareket etmemizi engelliyor hem de uzun kulaklık kablosu birbirine dolandığında onu açmak için uğraşıyorduk.

Bluetooth teknolojisinde yaşanan gelişmeler sayesinde artık kulaklığımızı kablosuz kullanma imkanına sahip oluyoruz. Çalışırken ya da yolda yürürken telefonla konuşmamız gerektiğinde hiç telefonumuzu çıkarmadan konuşabiliyor, egzersiz yaparken bizi motive edici müzikleri istediğimiz gibi dinleyebiliyoruz.

Bluetooth kulaklıkların kullanımı artmaya başladıkça piyasada her ihtiyaca yönelik cihaz bulmak mümkün oluyor. Teknolojik yılbaşı hediyesi almak istediğiniz yakınlarınızdan hala kablolu kulaklık kullananlar varsa onlar için en ideal hediyelerden biri bluetooth kulaklıklar oluyor. Hem sürekli kullandığı için sizin verdiğiniz hediyeyi hiç unutmamış oluyor hem de yaşadığı bir problemi çözmüş oluyorsunuz.

teknolojik yilbasi hediyeleri teknosa

Şarjım Bitiyor Sorunu Ortadan Kalkıyor: Powerbank

Teknoloji alanında yaşanan en büyük gelişme mobil cihazlar konusunda oluyor. Piyasadaki mevcut mobil cihazların özellikleri gelişiyor ve günlük hayatımızdaki pek çok işlemi onlarla yapabilir hale geliyoruz. Bunun yanı sıra yeni çıkan cihazlarla birlikte hayatımızın birçok alanında kolaylıklar yaşıyoruz.

Mobil cihazları gün içerisinde çok fazla kullanmaya başladığımız için yaşadığımız en büyük problem şarj konusunda oluyor. Yeni çıkan cihazların pil kapasitesi ne kadar artsa da kullanım sıklığından dolayı sorunun çözümü olamıyor.

Mobil cihazlarla sürekli olarak hareket halinde olduğumuz için her zaman şarj etme imkanı bulamıyoruz. Yoldayken ya da dışarıda herhangi bir yerdeyken şarjımız bitebiliyor ve acil bir ihtiyacımızda cihazlarımızı kullanamıyoruz.

Bu tarz sorunların çözümünde yardımımıza powerbank’ler yetişiyor. Taşınabilir güç kaynağı olarak kullanıma sunulan powerbank’ler mobil cihazlarımızın olmadık yerlerde şarjının bitmesine engel oluyor.

Gün içerisinde sürekli şarj problemi yaşayan ya da gezmeyi çok seven yakınlarınız için powerbank en iyi yılbaşı hediyesi seçeneklerinden biri oluyor. Ayrıca herkesin ihtiyacı olan bir cihaz olduğu için ne hediye alacağınıza karar veremediğinizde de kullanım kapasitesi yüksek bir powerbank’i hediye seçenekleri arasında bulundurmanız faydalı oluyor.

Akıllı Ev Teknolojisini Merak Edenler İçin: Akıllı Lamba

Teknolojik gelişmeler sadece bireysel olarak kullandığımız mobil cihazlarda yaşanmıyor. Hemen her şeyin akıllı teknolojiye sahip olmaya başladığı bu dönemde artık evlerimiz de akıllı hale gelmeye başlıyor.

Akıllı ev teknolojisindeki en önemli gelişmelerin başında evimizde kullandığımız lambalar geliyor. Gece yatarken ya da evden çıkarken yaşadığımız problemlerden biri lambaları söndürmeyi unutmak oluyor. Yatağımıza yattıktan sonra evdeki bir lambayı kapatmayı unuttuğumuzda tekrar yataktan çıkıp kapatmak çok zor geliyor. Ya da evden çıkarken lambaları kapatıp kapatmadığınız aklınıza takıldığında yoldan geri dönüp kontrol etmek durumunda kalabiliyorsunuz.

Son dönemde kullanımı artan akıllı cihazlardan biri de lambalar oluyor. Evinizdeki lambaları akıllı lambalarla değiştirdiğinizde mobil telefonunuzdaki uygulamasından rahatlıkla kontrol edebiliyorsunuz. Bluetooth teknolojisi kullanıldığı için evinizden çok uzaklaştığınızda kullanılamıyor ancak yakın yerdeyken yine ihtiyacınızı karşılayabiliyor.

Akıllı ev teknolojisi 7’den 70’e hemen herkesin en çok ilgisini çeken konuların başında geliyor. Yeni yılda teknolojik hediye almak istediğiniz yakınlarınıza akıllı lambalardan alarak evlerinde farklı bir deneyim yaşamalarını sağlayabiliyorsunuz.

Ev Temizliğinin En Büyük Yardımcısı: Akıllı Robot Süpürge

Teknolojinin hayatımızı kolaylaştıran ve son dönemin en popüler cihazları arasında yer alan akıllı robot süpürgeler, teknolojik yılbaşı hediyesi almak isteyenlerin yeni gözdesi oluyor.

Temizlik yapmak ev işleri arasında en çok zamanımızı alan ve en çok yorulduğumuz işlerin başında geliyor. Bu nedenle son yıllarda piyasaya sürülen ve sürekli özellikleri geliştirilen akıllı robot süpürgeler kısa sürede popüler olmayı başarıyor. Akıllı robot süpürgelerin geliştirilen haritalama ve kendi kendini yönetebilme özellikleri sayesinde evinizi süpürme işini tamamen kendisine bırakabiliyorsunuz. Kameraları sayesinde evinizin eşyalarıyla birlikte haritasını çıkartıyor, sensörleri sayesinde herhangi bir yere çarpmadan evinizin temizliğini kısa sürede bitiriyor. Eğer temizlik sırasında şarjının biteceğini anlarsa hemen şarj ünitesine kendi gidip dolana kadar şarj ediyor. Her yeni modeliyle birçok özelliği geliştirilen akıllı robot süpürgeler özellikle ev işlerinden bıkmış yakınlarınız için en ideal hediyeler arasında bulunuyor.

Siz de yeni yılda en iyi teknolojik yılbaşı hediyelerini buraya tıklayarak inceleyebilirsiniz.

0 Shares:
Diğer Yazılarımızı İnceleyin
Evde Manikür Nasıl Yapılır?
Devamını Oku

Evde Manikür Nasıl Yapılır?

Manikür, tırnakların sağlığını ve estetiğini korumak amacıyla uygulanan bir bakım işlemidir. Hem kadın hem de erkekler için yaygın…
kahve cesitleri nelerdir teknosa
Devamını Oku

Kahve Çeşitleri Nelerdir?

Yorucu bir günün sonunda dinlenip kafamızı dağıtmak ya da hafta sonları uzun saatler boyunca sevdiğimiz insanlarla birlikte vakit…