Evlilik vakti yaklaşan çiftlerin ya da evindeki beyaz eşyaların tamamını yenilemek isteyenlerin en büyük sorunlarının başında, birbiriyle uyumlu ve ihtiyaçlarını karşılayabilecek eşyaları uygun fiyata bulabilmek oluyor. Beyaz eşya teknolojisi her geçen gün gelişmeye devam ediyor. Bu gelişme daha çok ihtiyaçlarımıza ve hayatımızı kolaylaştırmaya yönelik oluyor. Bu nedenle beyaz eşya seçimi yaparken en doğru kararı vermemiz gerekiyor. Evlilik aşamasında yeni bir ev kurmak oldukça maliyetli oluyor. Bir evin tüm ihtiyaçlarını bir seferde almak durumunda kalıyoruz. Beyaz eşya olarak nelere ihtiyacımız olduğunu çıkartıyoruz, ihtiyacımız olan eşyaların özelliklerini tespit etmeye çalışıyoruz ve en nihayetinde onları bulmak için mağazaları gezmeye başlıyoruz. Yani bizim için maliyetli olduğu kadar yorucu da oluyor. Tüketicilerinin tüm ihtiyaçlarına çözüm bulmak için beyaz eşyalar üreten markalar, bu sorunu da çözmek için bizlere kolay bir yol sunuyor. Oluşturdukları beyaz eşya düğün paketleri ile tüm kullanıcılarına alternatif ve oldukça avantajlı bir öneri sunuyor. Peki, beyaz eşya düğün paketi içerisinde neler olmalı?

Buzdolabı ve Derin Dondurucular

Buzdolabı, yiyecek ve içeceklerimizi uzun süre bozulmadan saklayabilmek için evimizin olmazsa olmaz beyaz eşyaları arasında yer alıyor. Gelişen teknolojiyle birlikte buzdolapları çok fonksiyonlu üretiliyor ve birçok ihtiyacımızı bir arada karşılayabiliyor.

Derin dondurucu özelliği ile buzlanma olmadan yiyeceklerimizi dondurabiliyor, sebzelerin daha uzun süre tazeliğini koruyabilmesi için geliştirilen özel teknolojiden yararlanabiliyoruz. Ayrıca evde ekmek ya da yoğurt yapmayı tercih ediyorsak, mayalama için ayrılmış bölmesiyle evimizde sağlıklı yiyecekler üretebiliyoruz.

Bu özelliklerinin yanı sıra hijyen konusunda da önemli özellikleri bulunuyor. Buzdolabı içerisinde bakteri oluşumunu engelleyen teknoloji sayesinde yiyeceklerimizi daha uzun süre tezeliği bozulmadan saklayabiliyoruz.

Son yılların teknoloji anlamında en büyük gelişmesi akıllı ev eşyaları alanında oluyor. Artık buzdolabımız da internete bağlanabiliyor ve akıllı telefonlarımızla entegre bir şekilde çalışabiliyor. Böylece işteyken ya da dışarıdayken akıllı telefonumuzla buzdolabımızın içini görebiliyor ve eksik varsa eve gelmeden tamamlayabiliyoruz.

Bu özelliklere göre ihtiyacınıza yönelik olan buzdolabını seçerek beyaz eşya düğün paketi içerisinde yer almasını sağlayabiliyorsunuz.

beyaz esya dugun paketinde neler olmali teknosa

Fırın ve Ocak

Mutfağın vazgeçilmez eşyalarından biri de fırın ve ocaklar oluyor. Evde lezzetli yemekler pişirmek için ocak ve fırın alırken doğru ürünleri tercih etmemiz gerekiyor. Çünkü bunlar belki de mutfakta en fazla kullanacağımız cihazlar oluyor.

Mutfağımıza alacağımız ocağı seçerken öncelikle set üstü ocak mı yoksa fırın ocak seti mi alacağımıza karar veriyoruz. Eğer mutfağımız uygunsa fırın ocak seti tercih ederek ikisinin aynı yerde durmasını sağlayabiliyoruz. Ancak ocağı farklı bir yere kurup, fırını mutfağın başka bir yerinde kullanmak istiyorsak set üstü ocaklar daha kullanışlı oluyor.

Fırın seçimi yaparken ise, öncelikle pişirme modu en geniş olan fırınları tercih ediyoruz. Turbo özelliği bulunan fırınlar enerji tasarrufu sağlarken yiyeceklerimizin her tarafının eşit bir şekilde pişmesine ve birden fazla yemeği aynı anda yapmamıza da yardımcı oluyor.

Fırın ve ocağımızı seçerken tüm pişirme özelliklerine, kullanım kolaylığına ve mutfağımızda hoş bir görüntü oluşturması için estetik tasarımına dikkat ediyoruz.

Bulaşık Makineleri

Bulaşık makineleri, beyaz eşyalar arasında ev işlerimizi kolaylaştıran cihazlar arasında yer alıyor. Sevdiğimiz arkadaşlarımızı ya da ailemizi evimize çağırdığımızda onları en iyi şekilde ağırlamak için ekstra çaba sarfediyoruz. Onlar için birbirinden güzel yiyecek ve içecekler hazırlayıp en güzel eşyalarımızla sunum yapıyoruz.

Hep birlikte eğlenceli ve hoşça vakit geçirdikten sonra ortaya çıkan dağ gibi bulaşık canımızı sıkabiliyor. Sevdiklerimizle daha fazla vakit geçirmek yerine mutfağa girip bulaşıkları yıkamak zorunda kalabiliyoruz.

Sadece kalabalık misafirlerimiz için değil günlük kullanımlarda da bulaşık makinesi oldukça faydalı oluyor. Çünkü gün içerisinde her zaman bir şeyler yiyip içiyoruz. Bunların her biri bizim için birer bulaşık anlamına geliyor. Ama her defasında onları elimizde yıkayamıyoruz. Zaten elimizde yıkadığımızda çok fazla suyu da boşa harcıyoruz.

Bu nedenle günlük bulaşıklarımız için de beyaz eşya düğün paketleri içerisinde bulaşık makinesi önemli bir yer kaplıyor. Gelişen teknolojiyle birlikte artık bulaşık makineleri içerisindeki bulaşıkların miktarını ve kirlilik boyutunu tespit edip ona göre su ve enerji harcadığı için her türlü kullanımda büyük bir enerji tasarrufu sağlamış oluyor.

Çamaşır Makineleri

Beyaz eşya düğün paketi içerisinde neler olmalı anlatırken en önemli ekleneceklerden biri de çamaşır makinesi. Ev işlerimizi kolaylaştıran ve kendimize daha fazla zaman ayırmamızı sağlayan bir diğer önemli beyaz eşya da çamaşır makineleri oluyor.

İş ve sosyal hayatımız gereği her zaman birbirimizle temas halinde oluyor ya da bir yerlere gidip gelmek durumunda kalıyoruz. Bu nedenle kıyafetlerimizin mutlaka temiz olması gerekiyor. Temiz kıyafetler için haftanın birkaç günü onları yıkamak için zaman ayıramıyoruz. Gelişen dünyada artık çamaşır makineleri bir evin en önemli beyaz eşyası, bir ihtiyacı haline geliyor.

Kıyafetlerimiz cildimizle doğrudan temas ettiği için sağlığımız açısından hijyenik olması gerekiyor. Çamaşır makineleri yüksek sıcaklıkta çamaşırları yıkadıkları için bu hijyeni rahatlıkla sağlayabiliyor. Ayrıca bir seferde birkaç kilo çamaşırı aynı anda yıkadığı için bize önemli bir seviyede zaman kazandırıyor.

Son dönemde üretilen çamaşır makineleri de akıllı eşya teknolojisine sahip olarak üretiliyor. İçerisindeki çamaşır miktarını belirledikten sonra ihtiyacına göre suyu kullanarak ciddi anlamda su tasarrufu sağlıyor. Böylece hem bütçemize faydası olurken hem de doğal kaynaklarımızın boşa kullanılmasını önlüyor.

Çamaşır makinesi alırken evinizin ihtiyacına yönelik olan modelleri almanız faydalı oluyor. İhtiyacınızı belirlerken öncelikle kapasitesine karar veriyorsunuz. Eğer yeni evleniyorsanız ve bütçeniz varsa sadece iki kişilik çamaşır olarak karar vermeniz gerekmiyor. Gelecekte ailenizin büyüme ihtimalini düşünerek ya da evdeki nevresim takımı gibi büyük çamaşırları da yıkayacağınızı düşünerek hareket etmeniz gerekiyor.

Ailenizin ihtiyaçlarını karşılayacak kapasitede ve enerji tüketimini minimum seviyede tutan çamaşır makinelerini tercih etmeniz sonrasında sık sık değiştimek zorunda kalmadan yıllarca rahatlıkla kullanmanızı sağlıyor.

Eğer çamaşırlarınızda ekstra hijyen arıyorsanız ve evinizde çamaşırlarınızı kurutabileceğiniz bir alan bulunmuyorsa bunun yanında çamaşır kurutma makinelerini de beyaz eşya düğün paketi içerisine eklenmesini isteyebiliyorsunuz.

Kurutma makinesi de aldığınızda çamaşırlarınızı yıkadıktan sonra kolayca kurutup hemen kıyafetlerinizi giymeye başlayabiliyorsunuz.

Televizyon

Televizyonlar, sadece evimizin değil yaşam alanlarımızın en vazgeçilmez üyesi olarak bulunuyor. Eskiden sadece televizyon kanallarını izleyebildiğimiz televizyonları gelişen teknolojiyle birlikte artık birçok amaçlı kullanabiliyoruz.

Eğlenceli vakit geçirebilmek için oyun konsollarımızı bağlayabiliyor, internete girebiliyor, bilgisayarımızı ya da telefonumuzun ekranını yansıtıp daha büyük ekranda çalışabiliyor ve oyunlar oynayabiliyoruz. Hatta artık televizyonlarımızdan görüntülü görüşme de yapabiliyoruz.

Evde geçirdiğimiz zamanı daha eğlenceli ve kullanışlı kılmak için televizyonlar, beyaz eşya düğün paketlerinin baş köşeni hak ediyor. Ancak televizyon kullanımı herkes için gerekli olmayabiliyor. Bu kadar özelliklerinin gelişmiş olmasına rağmen televizyon kullanmayı tercih etmeyen çok fazla çift bulunuyor. Bu nedenle bazı beyaz eşya düğün paketleri içerisinde televizyon olmayabiliyor. Eğer düğün paketinizin içerisinde televiyon bulunmuyorsa onu ayrıca ekletebiliyorsunuz.

Beyaz Eşya Düğün Paketi Alırken Nelere Dikkat Etmelisiniz?

Beyaz eşyalar teknoloji geliştikçe birbirinden farklı özelliklerle üretiliyor. Bu nedenle aradığınız ve ihtiyacınız özelliklerle örtüşmesine dikkat etmeniz gerekiyor.

Her türlü evin ihtiyacını karşılayacak şekilde üretimler yapıldığı için boyutuna ve kapasitesine dikkat ediyorsunuz. Ayrıca beyaz eşyalarınız, evdeki diğer eşyalarla uyumlu renk ve tasarıma sahipse yaşam alanınızda vakit geçirmek daha keyifli hale geliyor.

Beyaz eşyaları kullanırken devamlı olarak elektrik ve su maliyeti olacağını unutmamanız gerekiyor. Eskiden beyaz eşyaların enerji tüketimi daha fazla oluyordu. Ancak gelişen teknoloji ve çevreye duyarlı yaklaşımlar sayesinde enerji tasarrufu sağlayan cihazların üretimi her geçen gün artıyor. Beyaz eşya düğün paketi alırken, içerisindeki eşyaların enerji tasarrufu özelliğine sahip olup olmadığına dikkat ediyorsunuz. Böylece hem her ay gelecek olan fatura yükünüzü hafifletmiş oluyor hem de dünyanın enerji kaynaklarına karşı daha duyarlı yaklaşmış oluyorsunuz.

Beyaz eşyalar elektronik cihazlar olarak üretiliyor. Tüm elektronik cihazlar gibi onlar da arızalanabiliyor. Bu tarz durumlar kullanım miktarınıza ve geçen süreye göre değişik sıklıkla yaşanabiliyor. Bu nedenle beyaz eşya düğün paketi alırken, alacağınız markanın sağlamlığına ve yaygın servis ağı olup olmadığına dikkat etmeniz kullanırken içinizin daha rahat olmasını sağlıyor.

Yukarıda beyaz eşya düğün paketi içerisinde neler olmalı anlatmaya çalıştık.

Siz de en iyi beyaz eşyaları incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

0 Shares:
Diğer Yazılarımızı İnceleyin
bahce bakimi icin puf noktalari teknosa
Devamını Oku

Bahçe Bakımı İçin Püf Noktaları

Özellikle büyük şehirlerde yaşayanlar için bahçe, rahatlatıcı bir kaçış noktası anlamına geliyor. Gün içerisinde bahçede vakit geçirmek stres…
kahve cesitleri kalorileri teknosa
Devamını Oku

Kahve Çeşitleri ve Kalorileri

Aldığı kaloriye ve kilosuna dikkat etmek isteyen herkesin en çok merak ettiği konuların başında kahvenin kalori değeri geliyor.…
Kapsüllü Kahve Makinesi Tavsiyeleri
Devamını Oku

Kapsüllü Kahve Makinesi Tavsiyeleri

Kolay kullanıma sahip kapsül kahve makinesi çeşitleri farklı özellikleri sayesinde evlerde sıklıkla tercih edilen elektrikli ürünler arasında yer…