Tüm kadınlar tüysüz bir vücuda sahip olmak ister. İstenilen pürüzsüz kollara ya da bacaklara ulaşmak için faydalanabileceğiniz epilasyon ürünleri farklı markalardan modellerle her evde kullanılabilen cihazlardan. Ortaya koyduğu pratik çözümlerle epilatörler her kadının elinin altında yer alıyor ve sıklıkla kullanılıyor. Özellikle bahar ve yaz aylarında mini eteklerin, şortların ya da askılı bluzların ortalıklara serilmesiyle önemini artıran bu ürünler arasında en iyi epilasyon makinesi seçeneklerini sizin için sıralamaya çalıştık. Braun’dan Philips’e, Remington’dan Fakir’e birbirinden kaliteli markaların kullanıcılardan olumlu lazer epilasyon cihazı yorumları alan ürünleri hakkında detaylı bilgi için yazımızın devamını okuyabilirsiniz.

Braun Silk Serisi

İyi bir epilasyon cihazı tavsiyesi olarak verebileceğimiz Braun Silk serisi, daha fazla tüyü kökünden almak için daha az basınç uygulan yeni nesil ürünlerden. SensoSmart teknolojisiyle vücuda uygulanacak ideal basıncı ayarlayabilen sistemiyle teninize nazikçe dokunarak tüyleri kökünden alır. Üstelik Braun Silk’in sensörleri o kadar güçlü siz fazla kuvvet uyguladığınızda ışıklı ikaz sistemiyle sizi uyarır. Böylece siz de daha etkili bir epilasyon için tutuşunuzu ayarlayabilirsiniz. Etkisini 4 hafta kadar uzun bir süreye yayan Braun Silk serisi ile pamuk yumuşaklığında bir cildin keyfini sürmek mümkün. Kısa tüyleri ağdadan 3 kat daha hızlı yakalayan Braun epilasyon ürünleri ile zahmetsiz, eziyetsiz ve acısız bir epilasyon süreci deneyimleyebilirsiniz.

Philips İmzalı Epilatörlerle Pürüzsüz Bir Cilt Mümkün

En iyi epilasyon aletleri ve fiyatları araştırması içindeyseniz Philips imzalı cihazları listenize almanızı öneririz. Zira Philips epilasyon ürünlerinin benzersiz S formlu tasarımı sayesinde etkili ve pratik tüy alma seansının keyfini çıkarabilirsiniz. Geniş epilatör başlığı ile daha fazla alanda çalışabilirken, ürünün seramik diskleri sayesinde en ince tüyleri bile yakalamak mümkün. Philips epilasyon ürünlerini ıslak ve kuru ciltte kullanarak uzun süreli pürüzsüzlük deneyimi yaşayabilirsiniz. Ayrıca bu ürünlerin tüy alma işlevlerinin yanı sıra peeling ve masaj fonksiyonları da bulunuyor. Böylece tüy alma seansınızı çok fonksiyonlu bir kişisel bakım deneyimine evirmek elinizde. En kullanışlı epilatör önerileri arasında yer alabilecek olan Philips marka cihazlarla siz de vücudunuzdaki tüylerden ideal biçimde kurtulabilirsiniz.

Remington IPL Epilatörlerle Tanışın

Verimli ve kullanışlı epilasyon aleti tavsiyelerine Remington ile devam ediyoruz. Müthiş i-Light teknolojisine sahip Remington epilatörlerle tıraş bıçakları, ağda ve düzelticiler olmadan cildinizin gerçek potansiyelini ortaya çıkarmanın tam zamanı. Ev konforunda gerçekleştireceğiniz epilasyon seanslarınızdaki en büyük yardımcınız olacak bu cihazlar en hızlı ve ağrısız kullanım için yoğun darbeli ışık sistemiyle çalışır. Remington IPL epilasyon cihazlarını, profesyonel olarak geliştirilmiş lazer epilasyon mantığı sayesinde gönül rahatlığıyla kullanabilir, cihazın farklı işlevli başlıklarıyla pürüzsüz bir cildin tadını çıkarabilirsiniz.

Fakir IPL Epilatör Cihazlarıyla Acıya Son

En iyi lazer epilasyon aletleri sınıfına rahatlıkla girebilen Fakir marka cihazlar kıl kökünü etkisiz hale getiren özellikleriyle kadınlar arasındaki favori kişisel bakım ürünlerinden. Fakir tüy alma aletlerinin hafif ışık darbeleriyle çalışan sistemi sayesinde tüy alma işini aklınızdan uzun bir süre uzaklaştırmanız mümkün. 5 Farklı yoğunluk kademesi ayarına ve hızlı kaydırma özelliğine sahip bu cihazlar hem tasarımı hem de farklı işlevleriyle tüy alma konusunda kadınlar arasında dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

Siz de tüy alma işlemlerinizi evinizde rahatça yapmak istiyorsanız, bu yazımızda sizin için derlediğimiz epilatör tavsiyeleri arasından seçimler yaparak tüysüz bir vücudun keyfini çıkarabilirsiniz.

0 Shares:
Diğer Yazılarımızı İnceleyin
ideal tablet boyutu ne olmali teknosa
Devamını Oku

İdeal Tablet Boyutu Ne Olmalı?

Tabletler dizüstü bilgisayarlardan daha pratik kullanıma sahip oldukları için mobil cihazlar arasında çok fazla tercih edilen ürünler oluyor.…
En İyi Klavye Modelleri
Devamını Oku

En İyi Klavye Modelleri

Klavye, modern bilgisayar kullanımının vazgeçilmez ekipmanları arasında yer alır. Kullanıcıların bilgisayarlarına yazı, komut, veri girişi gibi işlemleri yapmalarını…