Kahvaltı sofralarının olmazsa olmazlarından biri sıcacık kızarmış ekmekler. Kokusuyla ve kıtır kıtır tadıyla kahvaltıyı zenginleştiren kızarmış ekmekleri hazırlamanın en pratik ve hızlı yollarından biri ise kızartma makinesi kullanmaktır. Ekmek kızartma makinesi, ekmek dilimlerini istediğiniz kızartma seviyesinde birkaç dakika içerisinde hazırlar. Bu sayede kahvaltı hazırlamak çok daha kolay bir hale gelir. Ekmek dilimleri için özel yuvalara sahip olan ekmek kızartma makineleri, kızartma işlemini tamamladıktan sonra otomatik olarak dilimleri yukarı çıkarır. Herkesin damak zevkine uygun kızartma derecesine sahip olması, farklı ekmek tipleriyle kullanılabilmesi gibi özellikleriyle öne çıkan ekmek kızartma makinelerinin birçok seçeneği mevcut. Peki en iyi ekmek kızartma makinesi hangisi? Ekmek kızartma makinesi öneri listesiyle siz de ihtiyaçlarınızı en çok karşılayan modeli tercih edebilirsiniz.

  1. Philips HD/258190 Ekmek Kızartma Makinesi

Küçük ev aletleri deyince akla ilk gelen markalardan biri olan Philips, bu ekmek kızartma makinesiyle de ön planda. Otomatik merkezleme özelliği sayesinde ekmeklerinizi her zaman eşit bir şekilde kızartan bu ürün, farklı kızartma seviyeleri arasından seçim yapmanıza da olanak tanır. Bu sayede dilediğiniz seviyede kızarmış ekmeklerinizle kahvaltınızdaki eksiği tamamlayabilirsiniz. Philips’in bu ekmek kızartma makinesi, şık ve minimal tasarımıyla da öne çıkar. Ürünü dilerseniz tezgahınızın üzerine yerleştirebilir; dilerseniz de dolaplarınızda kolayca saklayabilirsiniz.

  1. Arzum AR2014 Altro Ekmek Kızartma Makinesi

Tüm ürünleriyle kullanıcılarından maksimum memnuniyet kazanan Arzum, Altro ekmek kızartma makinesiyle kahvaltı keyfinizi ikiye katlıyor. Arzum’un Altro ekmek kızartma makinesi, tam 8 farklı kızartma kademesi arasından seçim yapmanızı sağlayan bir model. Geniş ekmek kızartma yuvalarıyla farklı kalınlıklardaki ekmek dilimlerini kolayca hazırlayabilmenizi sağlayan Altro, kızartmayı durdurma imkanı, buz çözme özelliği, yeniden ısıtma desteği, çıkarılabilir tepsi gibi tüm özellikleri ile tüm beklentilerinizi karşılar.

  1. Bosch TAT3P423 DesignLine Ekmek Kızartma Makinesi

En iyi ekmek kızartma makinesi modelleri arasında ilk sıralarda yer alan Bosch DesignLine, keyifli kahvaltınıza eşlik edecek farklı ekmek çeşitlerinde de üstün performans sergiler. Bosch’un bu modeli, yuvarlak ekmek veya kruvasan gibi ürünleri ısıtıp kızartabilmek için ekmek ısıtma telini beraberinde getirir. Buz çözme ve ısıtma özellikleri sayesinde kızartma dışında farklı fonksiyonlar da sunan Bosch DesignLine, otomatik hizalama sistemi sayesinde ise eşit kızartma sağlar. Dilim yükseltme ve otomatik kapanma özellikleri, cihazın daha güvenli kullanımını destekleyen teknolojiler arasındadır.

  1. Braun HT5015 BK ID Collection Ekmek Kızartma Makinesi

Şık tasarımı ve güçlü motoruyla Braun’un bu ekmek kızartma makinesi, tercih edebileceğiniz en iyi seçenekler arasında. Ekmek ısıtma fonksiyonuyla kızarmış ekmeklerinizi daha uzun süre sıcak tutan Braun ekmek kızartma makinesi, donmuş ekmeklerinizin buzunu çözmek için özel ayarlaması, geniş ekmek yuvaları, otomatik kapanma özelliği ve aşırı ısınma korumasıyla güvenilir ve fonksiyonel bir kullanım olanağını beraberinde getirir.

  1. Electrolux E3T13ST Ekmek Kızartma Makinesi

Ekmek kızartma makinesi deyince akla ilk gelen markalardan biri de Electrolux. Electrolux’ün bu modeli, çıkarılabilir kırıntı tepsisi ve ayarlanabilir kızartma derecesi ile son derece kolay bir kullanım imkanı sağlar. İki geniş ekmek yuvası sayesinde farklı ekmek tipleri için de uygun olan Electrolux ekmek kızartma makinesi, donmuş ekmekler için buz çözme ayarı ve yeniden ısıtma fonksiyonu ile ön plana çıkar. Aynı zamanda bu model, paslanmaz çelik yapısıyla uzun süreli kullanım için dayanıklılık sunar.

  1. Russell Hobbs 21680-56 Retro 2 Dilimli Ekmek Kızartma Makinesi

Hem kolay kullanım hem de estetik bir görünüm arıyorsanız Russel Hobbs’un bu retro tasarımlı ekmek kızartma makinesi tam size göre. Renkleri ve görünümüyle tezgahınızın üzerine şık bir hava kazandıracak olan Russell Hobbs ekmek kızartma makinesi, kızartma göstergesi, buz çözme işlevi, geri sayım göstergesi, kaldır ve bak sistemi, çörek ısıtıcı desteği ve daha fazlasıyla bir ekmek kızartma makinesinden daha fazlası olmayı başarır.

  1. Vestel Retro Ekmek Kızartma Makinesi

Vestel’in Retro serisi ekmek kızartma makinesi modeli, estetik duruşu ve yeni nesil özellikleriyle dikkatleri üzerine çekiyor. Yeniyi ve eskiyi bir araya getiren Vestel Retro, 7 kademeli kızartma ayarına sahip. Bu sayede damak zevkinize göre en uygun kızartma ayarını yapabilmenize yardımcı oluyor. Kaldırma kolu, dilim ortalama sistemi, çıkarılabilir kırıntı çekmecesi ve daha birçok özellik Vestel Retro ekmek kızartma makinesiyle karşınızda.

  1. Ariete Vintage İki Hazneli 4 Dilim Kapasiteli Ekmek Kızartma Makinesi

Vintage tarz deyince akla ilk gelen elektronik markalarından biri Ariete. Ariete’nin Vintage serisi bu ekmek kızartma makinesi çift hazneye ve dört dilim kapasitesine sahip olması sayesinde kalabalık kahvaltı sofraları için de vazgeçilmez bir model. Renk seçenekleri ve şık tasarımıyla öne çıkan Ariete Vintage ekmek kızartma makinesi, 6 kızartma ayarı, buz çözme fonksiyonu, kablo sarma bölmesi ve daha fazlasıyla kullanım kolaylığı sağlar.

  1. Tefal TT330D11 1500 W Ultra Mini Ekmek Kızartma Makinesi

Minimal bir görünümden hoşlananlar, mutfağında yeterince alanı olmayanlar için en ideal seçenek Tefal’in mini ekmek kızartma makinesi. Kompakt boyut ve güçlü performansı bir aryaa getiren bu model, tüm öğünlerin vazgeçilmezlerinden olmaya aday. Farklı kızartma seviyeleri arasından seçim yapabilmenize olanak tanıyan Tefal’in bu ekmek kızartma makinesini sandviçler hazırlamak için de kullanabilirsiniz.

  1. Arçelik EK 6920 Resital 2 Dilim Ekmek Kızartma Makinesi

7 kızartma kademesi ve 800 watt güçlü motoruyla dikkatleri üzerine toplayan Arçelik Resital ekmek kızartma makinesi, kalabalık kahvaltılarınızda hızlıca kızarmış ekmekler yapabilmenize olanak tanır. Arçelik’in bu ekmek kızartma makinesiyle sizi buz çözme, durdurma, otomatik kapanma, kırıntı tepsisi ve yeniden ısıtma gibi birçok özellik bekliyor.

Leziz kahvaltılar için kullanabileceğiniz ekmek kızartma makinelerini siz de tercih edebilir ve sevdiklerinize zengin sofralar hazırlayabilirsiniz.

0 Shares:
Diğer Yazılarımızı İnceleyin