Babalar Günü’nün yaklaşmasıyla birlikte hediye arayışları da başlar. Bu özel günde babanızı mutlu etmek için ideal hediyeyi arıyor olabilirsiniz. Ancak klasik hediyelerden ziyade farklı bir alternatif almak isteyebilirsiniz. Bu durumda elektronik aletler arasında babanızın seveceği pek çok hediye seçeneği vardır. Babaya elektronik hediye olarak hem kullanışlı hem de şık birçok ürün bulabilirsiniz. Siz de babanıza ne alacağınıza henüz karar vermediyseniz, işte Babalar Günü için en iyi 8 elektronik hediye önerisi.

Aktif Mobil Cihaz Kullanan Babalara Powerbank

Gün içinde babanız cep telefonunu çok yoğun bir şekilde kullanıyorsa, şarjı hemen tükenebilir. Bu durumda telefonunu sürekli şarja takması gerekir. Ancak işi gereği telefonunu kullanmaya devam etmesi de gerekebilir. Dolayısıyla telefonunu sabit bir yere şarja bırakamaz. İşte tam da burada powerbanklar devreye girer. Taşınabilir olan bu şarj aletleri sayesinde babanız istediği her yerde telefonunu şarj edebilir. Böylece gün boyu telefonunu çok daha rahat kullanabilir. Babalar günü için powerbank, en iyi elektronik hediye alternatifleri arasında yer alır.

Gün İçinde Konuşmayı ve Müzik Dinlemeyi Sevenler için Bluetooth Kulaklık

Müzik dinlemeyi seven ve sık sık telefon görüşmesi yapan babalar için Bluetooth kulaklıklar oldukça işlevsel bir hediyedir. Hem kablolu hem de kablosuz Bluetooth kulaklık seçenekleri bulabilirsiniz. Telefonla kolay bir şekilde eşleşen bu kulaklıklar, gün boyu babanızın rahatlıkla telefon görüşmesi yapmasını sağlar. Uzun pil ömrüne sahip bluetooth kulaklıklar, babanızı yarı yolda bırakmaz. Farklı tasarıma ve özelliklere sahip pek çok Bluetooth kulaklık modeli vardır. Gürültü önleyici, sessiz moda sahip, dahili mikrofonlu Bluetooth kulaklıklar, çok yönlü kullanım imkanı verir. Siz de babanızın tarzına ve ihtiyaçlarına uygun olan kulaklığı tercih edebilirsiniz.

Yoğun İş Temposuna Sahip Babalar için Akıllı Saatler

Babanız gün içinde çok yoğun bir iş temposuna sahipse, telefonuna gelen çağrıları ve mesajları takip edemeyebilir. Telefonuna gelen tüm bildirimleri anına görebilmesi ve hiçbirini kaçırmaması için babanıza akıllı saat alabilirsiniz. Akıllı saat telefonla eşleştiği için gelen bildirimlerin tümünü görmeyi ve telefondaki pek çok ayarı saatten yönetebilmeyi sağlar. Aynı zamanda bu saatlerde bulunan kalp atış hızı ölçümü, uyku takibi, adım sayar gibi özellikler de gün içinde pek çok değeri takip edebilmeyi sağlar. Bazı akıllı saat modelleri, sesli görüşme yapma ve fotoğraf çekme gibi fonksiyonlara sahiptir.

Erkek Bakım Kiti

Babanız evde bakım yapmayı seviyorsa, ona özel bir erkek bakım kiti alabilirsiniz. Bu sayede kendi tıraşını kendi yapabilir ve saçlarını şekillendirebilir. Ömür boyu keskin bıçaklara sahip olan bu tıraş makineleri, babanızın kusursuz bir tıraş sonucu elde etmesini sağlar. Erkek bakım kitleri içinde farklı uzunluklara sahip bıçaklar olduğu için babanız istediğiniz saç ve sakal şeklini kolayca yapabilir. Kullanışlı ve pratik bu kitler, Babalar Günü için en güzel hediyelerden.

Seyahate Düşkün Babalara Özel Araç İçi Çakmaklık

Babalar Günü teknolojik hediye fikirleri arasında araç içi çakmaklıklara da yer verilebilir. Özellikle arabasına düşkün ve seyahat etmeyi seven bir babanız varsa, araç içi çakmaklıklar onun için ideal hediyelerdendir. Araç içindeyken telefon şarj etmeyi, telefona gelen çağrıları yanıtlamayı ya da reddetmeyi sağlayan çakmaklıklar, sürüş esnasında konfor ve güvenlik sağlar. Ergonomik tasarıma sahip çakmaklıklar, farklı araçların çakmaklık girişine uyum sağladığı için babanızın arabasına uygun modeli rahatlıkla bulabilirsiniz.

Kahve Tutkunu Babalar için Kahve Makineleri

Kahveden vazgeçemeyen babalar için kullanışlı bir kahve makinesi, en güzel hediyeler arasında yer alır. Pratik bir şekilde kahve yapmayı sağlayan bu makineler, babanız evde yalnızken kahve istediğinde kendine kahve hazırlayabilmesini sağlar. Genellikle tek dokunuşla farklı kahve çeşitlerini pişirebilen bu makineler sayesinde siz de babanıza lezzetli kahveler hazırlayabilirsiniz. Dilerseniz farklı kahve türleri için özel olarak tasarlanmış alternatifleri de tercih edebilirsiniz. Örneğin; Türk kahvesi seven bir babanız varsa Türk kahvesi makinesi, filtre kahveye düşkün babanız için filtre kahve makinesi ya da tüm kahveleri ayrı ayrı seven bir babanız varsa, hepsi bir arada kahve makinesi alabilirsiniz.

Macera Sever Babaların Vazgeçilmezi Olacak Drone ve Multikopterler

Babalar Günü’ne özel hediyeler elektronik seçenekler ile babanızı mutlu edebilirsiniz. Teknolojinin gelişmesiyle öne çıkan dronelar, macera tutkunu babaların en sevdiği teknolojik aletlerdendir. Bu yüzden Babalar Günü’nde drone hediyesi oldukça farklı ve ilgi çekicidir. Babanız uzaktan kumandayla gökyüzünde aracını hareket ettirerek doğada keşfe çıkabilir. Genellikle kameraya sahip dronelar sayesinde gökyüzündeki pek çok hareketi izlemek mümkündür. Babanız ister ticari ister bireysel amaçla drone’unu kullanabilir ve bu unutulmaz hediye ile kendini çok özel hissedebilir.

Şehirde Gezmenin Yeni Yolu Hoverboard ve Elektrikli Scooterlar

Eğer babanız gün içinde şehirde yürüyüş ve gezinti yapmayı seviyorsa, ona bunun eğlenceli yolunu sunan elektrikli scooter alabilirsiniz. Şehir içinde gezmeyi çok keyifli hale getiren elektrikli scooterlar, aynı zamanda ulaşım sorununu da çözer. Babanız sabah işe gitmek için toplu taşıma kullanmak yerine elektrikli scooterı tercih edebilir. Aynı zamanda ergonomik tasarıma sahip bu ulaşım aracı, park sorununu da ortadan kaldırır. Şarjla çalışan elektrikli scooterlar, uzun süre yol kat edebilir ve kısa süre içinde tamamen şarj olabilir.

Siz de Babalar Günü’nde babanıza hem unutulmaz hem değerli hem de kullanışlı hediye almak istiyorsanız, elektronik ürünleri inceleyebilirsiniz. Babaların kullanmayı sevdiği teknolojik aletler arasından ona uygun bir seçim yapabilirsiniz. Aradığınız tüm teknolojik ürünleri Teknosa’nın geniş yelpazesi içinde bulabilir ve istediğiniz hediyeyi hem uygun fiyatlı hem de güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz.

0 Shares:
Diğer Yazılarımızı İnceleyin
televizyon acilmiyor teknosa
Devamını Oku

Televizyon Açılmıyor Neden?

Akşamları evimizde ailece vakit geçirirken ya da kendi başımıza oyun oynarken, en çok ihtiyaç duyduğumuz cihazlardan biri televizyon…
kamp icin gerekli malzemeler teknosa
Devamını Oku

Kamp Malzemeleri Neler?

Şehrin gürültüsü ve koşuşturması çoğu zaman üzerimizde stres ve baskı yaratıyor. Her ne kadar yaşamın akışında bunu fark…
toz torbasiz supurge nedir teknosa
Devamını Oku

Toz Torbasız Süpürge Nedir?

Ev eşyaları alanında yaşanan teknolojik gelişmeler hem işimizi kolaylaştırıyor hem de daha kaliteli yaşamamızı sağlıyor. Evimizdeki yaşam kalitemizi…