Bilgisayar teknolojisinin gelişmesiyle piyasaya sürülen oyunlar da gelişmeye devam ediyor. Bunun bir sonucu olarak bilgisayar oyunu tutkunlarının sayısı da her geçen gün artıyor. Dijital dünyanın hayatımıza tam anlamıyla girmeye başladıktan sonra bilgisayarda oynanan oyunların da neredeyse tamamı çevrimiçi olarak oynanmaya başlıyor. Arkadaşlarımızla ya da aynı oyunu seven hiç tanımadığımız insanlarla birlikte internet üzerinden oyunları oynayıp birlikte eğlenceli vakit geçirebiliyoruz. Bu durum oyun oynarken bazı ekipmanlara da ihtiyaç duymamıza neden oluyor. Bu ekipmanların başında mikrofon ve kulaklık geliyor. Oyun içerisinde takım arkadaşlarımızla haberleşmemizi sağlayan bu ekipmanlar sayesinde oldukça iyi bir deneyim yaşayabiliyoruz. Bu konuda daha özgür hareket edebilmek ve pratik kullanımı açısından mikrofonlu kulaklıklar ilk tercih edeceğimiz ekipmanlar oluyor. Bu yazımızda Preo My Game Kulaklık MG11 özellikleri nelerdir anlatmaya çalışacağız.

Neden Preo My Game Kulaklık MG11

Profesyonel bir bilgisayar oyuncusu değilseniz genellikle oyuncu ekipmanlarına çok fazla bütçe ayırmak istemeyebiliyorsunuz. Çünkü oyuncu ekipmanları sahip oldukları üst düzey özellikler nedeniyle oldukça maliyetli olabiliyor. Eğer uygun fiyatlı ve giriş segmentinde bir kulaklık tercih etmek istiyorsanız Preo My Game Gaming Kulaklık MG11 ihtiyaçlarınızı tam anlamıyla karşılıyor. Ayarlanabilir mikrofon ve başlığı sayesinde tüm kullanıcılar rahat bir şekilde kullanabiliyor. Ayrıca sadece oyunlarda değil bilgisayarınızdan video ya da film izlemek istediğinizde de sesin çevrenize gitmesini istemiyorsanız yine Preo kulaklığı kullanabiliyorsunuz.

Preo My Game Kulaklık MG11 giriş segmenti bir ürün olarak sunulsa da, sahip olduğu özellikler kullanıcılarını oldukça tatmin ediyor. Konforlu kullanımı ve ilgi çekici tasarımıyla küçük yaştaki kullanıcılardan yetişkinlere kadar her kesime hitap etmeyi başarıyor.

Rahat Kullanım İçin Preo My Game Gaming Kulaklık MG11

Özellikle oyun oynarken bilgisayar başında saatlerin nasıl geçtiğini anlamıyoruz. Uzun saatler boyunca bilgisayar başında kaldığımızda bazı sorunlar yaşayabiliyoruz. Bunların başında da kulaklığın hem başımızı hem de kulaklarımızı acıtması geliyor. Bu nedenle kullandığımız kulaklığın yastıkları ve baş standı büyük öneme sahip oluyor.

Preo My Game Gaming Kulaklık MG11’in yastıkları sesin dışarıya yayılmasını önlemenin yanı sıra kulaklarımızın da rahat etmesini sağlıyor. Saatlerce kullandığımızda bile herhangi bir rahatsızlık hissetmiyoruz. Ayrıca baş standını istediğimiz gibi ayarlayabiliyoruz. Yumuşak dokusu başımızın da konforlu bir şekilde kalmasını sağlarken istersek genişliğini artırıp daha rahat kullanabiliyoruz.

Bu kulaklık tamamen kullanıcıların konforunu düşünerek tasarlandığı için kulak üstü kulaklık arayanların en çok tercih ettiği modeller arasındaki yerini alıyor.

preo-my-game-kulaklik-teknosa

Preo My Game Gaming Kulaklık MG11 Teknik Özellikleri

Oyun oynarken ya da çevrenizi rahatsız etmeden bir şeyler dinlemek istediğinizde kullandığınız kulaklığın iyi özelliklere sahip olması gerekiyor. Geniş frekans aralığına sahip olan kulaklıklar sayesinde seslerin tüm detaylarını rahatlıkla duyabiliyorsunuz. Özellikle oyun oynarken sizin de konuşmanız gerektiği için kulaklığınızın iyi bir mikrofona sahip olması önemli oluyor. En düşük desibeldeki sesleri bile alıp karşı tarafa aktarabilen mikrofonlar size mükemmel bir oyun deneyimi sunuyor.

Preo My Game Gaming Kulaklık MG11 hem kulaklık hem de mikrofon olarak ihtiyacınız olan tüm özellikleri içerisinde barındırıyor. 20 Hz ile 20 kHz geniş frekans aralığı ve 40 mm’lik sürücüleriyle güçlendirilmiş bu kulaklıklar düşük seviyedeki sesleri bile rahatlıkla duyabilmenizi sağlıyor. Hem oyun oynarken hem de video ya da müzik dinlerken çevrenizi rahatsız etmeden eğlencenin keyfine varabiliyorsunuz.

Hassas mikrofonu ile de rakiplerinin arasında öne çıkıyor. Mikrofonda bulunan 6 X 5 mm’lik alıcılar ve 3 dB seviyesine kadar hassaslığa ulaşması kullanım açısından sizi oldukça rahatlatıyor. Mikrofon açısını kendinize göre kolayca ayarlayabiliyorsunuz. Böylece sesinizi karşı tarafa duyurma konusunda hiç sorun yaşamıyorsunuz.

Dış seslerden izole bir ortam sunması, bir oyuncu kulaklığından beklediğiniz en önemli özellikler arasında yer alıyor. Bu sayede oyuna tam olarak konsantre olabiliyor ve oyunla aranıza bir şeylerin girmesini engellemiş oluyorsunuz. Kulaklıkta bulunan yastıklar sadece kulaklarınıza konfor sağlamıyor aynı zamanda dışarıyla olan bağınızı da kesmenize yardımcı oluyor.

Kulaklık kullanırken ses ayarını devamlı olarak değiştirmemiz gerekebiliyor. Yüksek seslerden kulaklarımızı korurken düşük sesler olduğunda da artırıyoruz. Ses seviyesini bilgisayar üzerinden artırıp azaltmak durumunda kaldığımızda hem zaman kaybediyor hem de konsantrasyonumuzu bozuyor. Preo’nun MG11 kulaklığında bunu kablo üzerinden kolayca yapabiliyoruz.

Kulaklık kablosunun uzunluğu da burada önemli bir ayrıntı oluyor. Kablolu ekipmanlar kullanırken hareket özgürlüğümüzün kısıtlanması bizi zor durumda bırakabiliyor. MG11 kulaklığın oldukça uzun kablosu bu konuda rahat bir ortam sağlıyor.

Preo My Game Gaming Kulaklık MG11 Nasıl Kullanılır?           

Preo My Game Gaming Kulaklık MG11’in mikrofon ve kulaklık için ayrı 3,5 mm’lik jak girişleri bulunuyor. Bilgisayarınızdaki kulaklık ve mikrofon girişlerine taktığınızda hemen kullanmaya başlayabiliyorsunuz. Herhangi bir kuruluma gerek olmadığı için kutusundan çıkardıktan sonra hemen kullanıma hazır oluyor.

Eğer bilgisayarınızda hem kulaklık hem de mikrofon için tek bir jak girişi bulunuyorsa iki bağlantıyı teke indiren dönüştürücüler bulunuyor. Ürünün yanında gelen bu dönüştürücüyü kullanabiliyorsunuz. Bu şekilde kulaklığınızı aynı zamanda cep telefonu ve tabletlerinizde de kullanma imkanına sahip oluyorsunuz. Üretiminde kaliteli malzemeler kullanılıyor. Bu sayede dayanıklılık konusunda oldukça iyi bir performans sergiliyor. Sürekli kulaklık değiştirmek istemiyorsanız, kulaklığınızı uzun soluklu kullanmak istiyorsanız beklentilerinizi tam anlamıyla karşılıyor.

Yukarıda Preo My Game Kulaklık MG11 özellikleri neler anlatmaya çalıştık.

Siz de en en iyi oyun ekipmanları için buraya tıklayabilirsiniz.

0 Shares:
Diğer Yazılarımızı İnceleyin
gaming oda aksesuarlari teknosa
Devamını Oku

Gaming Oda Aksesuarları

İçinde bulunduğumuz çağda bilgisayarda oyun oynamak artık bir meslek haline geliyor. Özellikle oyun dünyasına özel geliştirilen teknolojik cihazlar…
jbl kulaklik onerileri teknosa
Devamını Oku

JBL Kulaklık Önerileri

Çalışırken, spor yaparken ya da günün herhangi bir anında kendimizi dış ortamdan soyutlamak istediğimizde sıklıkla başvurduğumuz cihazlarımızdan biri…