Mobil teknolojide yaşanan gelişmeler beraberinde kullandığımız aksesuarları da etkilemeye başlıyor. Teknolojik cihazlarımızla birlikte kullandığımız kulaklıklar, kısa süre öncesine kadar sadece kulak içi ve kulak üstü olarak iki çeşit halinde bulunuyordu. Aksesuarlarda yaşanan gelişmeler sonucu artık kablolu ve kablosuz kulaklıklar arasında seçim yapmaya başlıyoruz. Mobil teknolojinin kullanıcılarına hareket özgürlüğü sağlaması en büyük avantajları arasında yer alıyor. Mobil cihazlarımızla birlikte kulaklık kullandığımızda bu özgürlüğümüzün kısıtlandığını hissediyorduk. Bu ihtiyaçtan dolayı geliştirilen Buletooth kulaklıklar sayesinde artık kulaklığımız takılıyken de istediğimiz gibi hareket edebiliyoruz. Bluetooth kulaklık kullanımı artmaya başladıktan sonra akıllı telefon üreticileri de buna uygun telefonlar piyasaya sürmeye başlıyor. Son dönemde üretilen akıllı telefonların birçoğunda kulaklık girişi bulunmuyor. Apple da yeni ürettiği iPhone telefonların kulaklık jak girişlerini kaldırıyor. Bu nedenle yeni iPhone telefon modellerinden birini aldığınızda Bluetooth kulaklık kullanacağınızı da bilmeniz gerekiyor. Apple, cihazlarınızda kullanabilmeniz için kendi Bluetooth kulaklığını da üretiyor. iPhone telefonlar için en uyumlu kulaklık modelleri arasında bulunsa da sadece Apple’ın kulaklığını kullanmanız gerekmiyor. Bu konuda kendi istediğiniz ve iPhone ile uyumlu marka ve modeller arasından bir tercih yapabiliyorsunuz. Piyasada bulunan Bluetooth kulaklıklar arasından seçim yaparken, ses kalitesi yeteri kadar kaliteli olan, mikrofonu sorunsuz çalışan ve çevredeki seslerden etkilenmemek için gürültü önleme özelliği en iyi olan kulaklıklar olmasına özen göstermeniz oldukça faydalı oluyor. Bu yazımızda iPhone ile uyumlu bluetooth kulaklıklar nelerdir anlatmaya çalışacağız.

iPhone İçin En İyi Bluetooth Kulaklık: AirPods Pro

iPhone telefonunuz için uyumlu olan Bluetooth kulaklık arıyorsanız bu konuda Apple AirPods Pro kulaklıkların en iyi sonucu verdiğini unutmamanız gerekiyor. Genel performanslarının yanı sıra tüm Apple cihazlarla kolay ve hızlı bir şekilde eşleşebilmesi hayatınızı kolaylaştırıyor. Kulağınızı rahatsız etmeyecek şekilde rahat ve sağlam bir oturuşa sahip oldukları için hem cihazınızla hem de sizinle muhteşem bir uyum yakalıyor. Yeni AirPods Pro kulaklıkların rahat kullanımı için birkaç farklı kulaklık ucu da bulunuyor. Bu sayede mikrofon özelliğini bulunduğunuz ortama göre daha etkili kullanabiliyorsunuz.

Dengeli ses profiline sahip olması sayesinde birçok farklı tür müziği aynı kalitede dinleyebiliyorsunuz. Ayrıca gürültü önleme özelliği önceki modellerine göre daha fazla geliştirilmiş olarak görünüyor. Bu sayede gürültülü ortamlarda bile dikkatiniz dağılmadan birşeyler dinleme özgürlüğüne sahip olabiliyorsunuz. Dışarıya çok daha az ses verdiği için müziğin sesini istediğiniz kadar açabiliyorsunuz.

iPhone ile Uyumlu Kulakliklar

iPhone ile Uyumlu Bluetooth Spor Kulaklığı: Powerbeats Pro

Bluetooth kulaklığı en çok spor yaparken kullanmak istiyoruz. Normal kulaklıklar sahip olduğu tasarım özellikleri nedeniyle bu konuda yetersiz kalabiliyor. Powerbeats Pro Bluetooth kulaklıklar, kulak içine oturuşu, sağlam duruşu ve kulak kancası tasarımı ile bu ihtiyacınızı tam olarak karşılıyor, yoğun egzersiz programlarında bile kulağınızda kalıyor.

Egzersiz yaparken isterseniz müzik dinleyin isterseniz de sesli kitap ya da podcast, her türlü dinleme deneyiminiz için mükemmel dengeli bir ses profili sağlıyor. Ayrıca Apple’ın H1 yongasına sahip olduğu için iPhone telefonunuzla eşleşme konusunda herhangi bir sorun yaşatmıyor.

Powerbeats Pro Bluetooth kulaklıkların gürültü önleme özelliği diğer kulaklıklardan biraz daha düşük seviyede bulunuyor. Ancak bu durum her zaman olumsuz bir özellik olmuyor. Özellikle dışarıda spor yapmayı seviyorsanız ortam seslerini duyarak çevrenizden haberdar olmanıza yardımcı oluyor.

Telefon Görüşmeleri İçin Kusursuz Bluetooth Kulaklık: Jabra Elite 65t

Elite 65t modeli Jabra’nın üçüncü nesil Bluetooth kulaklığı olarak piyasada bulunuyor. Kulak içi kablosuz kulaklıklar arasında en iyi modeller arasında yer alıyor. Kulağa çok iyi uyum sağlamasının yanı sıra uzun pil ömrü ile de dikkatleri üzerine çekiyor.

Jabra Elite 65t Bluetooth kulaklıklarda dörtlü mikrofon teknolojisi bulunuyor. Bu sayede görüşmeler her zaman daha net oluyor. Dışarıda yapacağınız görüşmelerde rüzgarın etkisini azalttığı gibi gelişmiş hoparlör sistemi ile ortam seslerini çok iyi izole ediyor. Bu özellikler, iPhone telefonunuzla yapacağınız her türlü görüşmenin kusursuz bir şekilde gerçekleşmesini sağlıyor.

iPhone ile Uyumlu ve Uygun Fiyatlı Bluetooth Kulaklık: Anker Soundcore Liberty Air

Apple’ın ürettiği Bluetooth kulaklıklar piyasadaki iyi modeller arasında yer aldığı için fiyatları da yüksek oluyor. Ancak kulaklık için fazla bütçeniz yoksa ya da daha uygun kulaklıkları incelemek istiyorsanız Anket Soundcore Liberty Air, bunun için çok iyi bir alternatif olarak sunuluyor.

Bu ürün, silikon kulaklık uçları ile birlikte piyasada yer alıyor. Silikon kulaklık uçları mükemmel bir ses yalıtımı sunuyor. Ses yalıtımını çok iyi yaptığı için dinlediğiniz müziklerdeki ses kalitesini, bas ve tizleri çok net hissedebiliyorsunuz. Ayrıca kulaklık paketinde farklı boyutlarda kulaklık uçları bulunduğu için en uygun olanı kullandığınızda kulağınıza güvenli bir şekilde oturmasını sağlayabiliyorsunuz.

Anker Soundcore Liberty Air kulaklıklar IPX5 su geçirmezlik sertifikasına sahip olarak üretiliyor. Bu sayede spor yaparken de rahatlıkla kullanabiliyorsunuz.

iPhone ile Uyumlu ve Ses Kalitesi Mükemmel Bluetooth Kulaklık: Sennheiser Momentum True Wireless 2

Sennheiser mükemmel ses kalitesi sunma özelliğini Bluetooth kulaklıklarda da devam ettiriyor. iOS Cihaz desteği ve gerçek gürültü önleme özelliği sunan Momentum True Wireless 2 Bluetooth kulaklıklarda her türlü müziğe uygun 7 mm’lik dinamik sürücüler bulunuyor. Bu sürücüler sayesinde klasik müzikten rock müziğe kadar her müzik türü için mükemmel bir kalite yakalanıyor. Müziklerin tüm frekanslarını net bir şekilde alabiliyorsunuz. Ayrıca dinleme deneyimini isterseniz kendiniz de tasarlayabiliyorsunuz. IPX4 su geçirmezlik sertifikası sayesinde Sennheiser Momentum True Wireless 2 Bluetooth kulaklığınızı spor yaparken ya da yağmurlu günlerde gönül rahatlığı ile kullanabiliyorsunuz.

Bu yazımızda iPhone ile Uyumlu Bluetooth Kulaklıklar nelerdir anlatmaya çalıştık.

Siz de en teknolojik donanımlara sahip bluetooth kulaklıkları incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

0 Shares:
Diğer Yazılarımızı İnceleyin
google deprem uyari sistemi teknosa
Devamını Oku

Google Deprem Uyarı Sistemi Nedir?

Dünyada teknolojinin her geçen gün daha da fazla ilerlemesiyle birlikte yeni sistemler geliştirildi. Bazı sistemler, insan hayatını kolaylaştırmaya…