Teknolojinin gelişme sürecinde bisikletler hem teknik hem de tasarım açısından gelişerek yeni modeller ile öne çıkmıştır. Son zamanlarda pek çok kişinin tercih ettiği elektrikli bisikletler, hem güçlü hem de verimli özelliklere sahiptir. Şarjla çalışan bu bisikletler, uzun pil ömürleri ve uzun menzil yol kat edebilmeleri sayesinde sizi yarı yolda bırakmaz. Aynı zamanda hızlı şarj olabilir ve zaman kazandırabilirler. En iyi elektrikli bisiklet modelleri ve özellikleriyle ilgili bilgi edinmek için yazıyı okumaya devam edebilirsiniz.

Soultech BIKE-001

Elektrikli bisiklet piyasasında alınabilecek en uygun ürünlerden biridir. Fiyatı ve performansı değerlendirildiğinde oldukça avantajlıdır. Jantları 20 inç büyüklüğe ve toplam ağırlığı 24 kilograma sahiptir. Gerilimi 36 V ve akü kapasitesi 7.8 Ah olduğu için 30 km’ye kadar yol kat edebilir. Maksimum 25 km/h hıza ulaşabilir. Yaklaşık 4 saatte tamamen şarj olarak uzun süre kesintisiz kullanım sağlar.

Şehir içi kullanım için ideal olan Soultech BIKE-001, tasarım açısından oldukça sadedir. Böylece hem kadın hem de erkek kullanıcılara hitap eder. Kullanıcı dostu tasarımı sayesinde sürüş boyu konfor sunar. Ayrıca tek hareketle kolayca katlayabilir ve az yer kaplamasını sağlayabilirsiniz. Direksiyon kısmında bulunan LED ekran sayesinde ise pil ömrünü, hızınızı ve gittiğiniz km’yi takip edebilirsiniz.

Salcano Cappadocia Nirvana

Dağda sürüş için ideal tasarıma ve özelliklere sahip olan bu elektrikli bisiklet, güçlü ve konforlu bir sürüş imkanı verir. Çift amortisöre sahip olduğu için zorlu ve engebeli yollarda bile rahat bir şekilde kullanabilirsiniz. Dört farklı modu vardır ve sürüş alanına uyum sağlayabilir. Eko modda bile yaklaşık 100 km menzilli arazi sürüşü yapabilirsiniz. 250 Watt’lık motor gücü sayesinde zorlu tepelerde bile konfor sunar.

Karbon kadro malzemesine sahip olduğu için hem hafif hem de dayanıklı bir yapısı vardır. Hafif olmasının yanı sıra tasarımıyla da sürüş esnasında konfor sağlar ve farklı kullanıcılara göre ayarlanabilir. Maksimum 25 km hıza ulaşabilen bu bisiklet, birkaç saat içinde 100 km menzil gidebilecek kadar şarj olabilir. Gidonunda bulunan ekrandan zaman, hız, kilometre, pil durumu, mod ve vites gibi bilgileri takip edebilirsiniz.

Carraro E-MTB Kifuka X

Elektrikli bisiklet önerisi olarak verilebilecek en iyi alternatiflerden biri Carraro E-MTB Kifuka X modelidir. Shimano Steps E7000 güç ünitesi kullanılarak tasarlanan bu bisiklet, 250 Watt motor gücüne sahiptir. Maksimum 25 km/h hıza ulaşarak ECO modda bile 100 km menzil gidebilir. 5 saat içinde tamamen şarj olabilir ve 27,5 akıllı pedal desteği, 60 Nm gücü ile uzun süre kesintisiz sürüş yapmanızı sağlar.

Gidonunda kilitli ve havalı amortisör bulunur; böylece dağ sürüşlerinde ve en zorlu tırmanışlarda bile bisikleti rahatlıkla kullanabilirsiniz. Güçlü zemin tutuşu sağlayan lastikleri, güvenli sürüş imkanı da verir. Çift katlı alüminyum jantları ise darbelere karşı fazlasıyla dayanıklıdır. Çarpıcı tasarımı ve güçlü özellikleri sayesinde hem şehir içinde hem de dağda sürüş için tercih edebilirsiniz.

Xiaomi Himo Z20

Çin markası olan teknoloji lideri Xiaomi, elektrikli bisiklet modelleriyle de kullanıcılara hitap eder. Gerek kullandığı teknolojiler gerek kullanışlı tasarımları ile öne çıkan Xiaomi, Himo Z20 model elektrikli bisikleti ile kullanıcıların beğenisini kazanmıştır. 36 V 10 Ah bataryaya sahip olan bu bisiklet, yaklaşık 5-6 saatte tamamen şarj olabilir. Tam dolu batarya ile 50-60 km menzil sürüş olanağı sunar. Maksimum 25 km/h hıza ulaşabilir ve 3 farklı hız kademesi sunar.

Pedal modu ve moped moduna sahip olan bu bisikleti, farklı yol koşullarında kullanabilirsiniz. Şok emilimi sağladığı için uzun süre konforlu sürüş yapmanızı sağlar. Kolay katlanabilir özelliği de hem taşıma hem de muhafaza etme konusunda avantaj sunar. Alüminyum çerçevesi hem hafif hem de darbelere dayanıklıdır. Böylece uzun ömürlü ve verimli bir şekilde sürüş yapabilirsiniz.

Maserati RD8

Elektrikli bisiklet tavsiye listesinde Maserati RD8 modeli de yer alır. RKS 48V 250W motora ve 48V 12Ah bataryaya sahiptir. Maksimum 25 km/h hıza ulaşabildiği için şehir içi sürüşlere uygundur. 6-8 saat şarj süresine sahiptir ve tam şarjla 65-80 km menzil gidebilir. Böylece uzun süre şarj derdi olmadan sürüş yapabilirsiniz. Direksiyon kısmında bulunan ekran sayesinde pil durumu, hız, menzil, zaman gibi bilgileri takip edebilirsiniz.

Katlanabilir tasarıma sahip olan bu elektrikli bisiklet, özellikle taşınabilirlik açısından avantaj sağlar. Ayrıca az yer kaplayarak alan tasarrufu imkanı da verir. Alaşım gövdesi ve jantları sayesinde darbelere dayanıklıdır ve zorlu yollarda bile güvenli sürüş sağlar. Böylece uzun ömürlü bir şekilde kullanabilirsiniz.

Volta Vb-2

Gerek tasarımı gerek güçlü teknik özellikleri ile öne çıkan Volta Vb-2, elektrikli bisiklet piyasasının en iyilerindendir. Kalın lastikleri ve dayanıklı tasarımı ile sürüş esnasında hem konfor hem de güvenlik sunar. 250 W motor gücü sayesinde verimli bir kullanım sağladığı gibi Lityum-İyon batarya tipiyle de uzun süreli pil ömrü avantajı verir. Maksimum 25 km/h hıza ulaşarak şehir içi sürüşler için idealdir. Tam şarjla 50-80 km menzil yol kat edebilir.

Kullanıcı dostu tasarıma sahip olduğu için uzun süreli sürüşlerde bile konfor elde edebilirsiniz. Aynı zamanda katlanabilir yapısı ile hem taşıma hem de muhafaza etme konusunda size avantaj sağlar. Gidonunda yer alan panel ise hız, zaman, batarya durumu, menzil gibi bilgileri takip edebilmeniz içindir. Dayanıklı malzemeleri sayesinde darbeler karşısında direnç gösterir ve maksimum taşıma kapasitesi 110 kg’dır

Skyjet Nitro

Türkiye’nin en iyi elektrikli bisiklet markaları arasında yer alan Skyjet, Nitro modeli ile öne çıkar. Gelişmiş ve güçlü 250 Watt motoru ve 36V 10 Ah bataryası ile sürüş konusunda oldukça avantajlıdır. Özellikle kısa mesafelere gidip gelmek için yüksek güç ve pil ömrüne sahiptir. Saatte 25 km/h hıza ulaşabilen bu elektrikli bisiklet ile şarj başına 35-45 km sürüş yapabilirsiniz. Yaklaşık 4-6 saat arası tamamen şarj olabilir.

Şok emici fat lastiklere sahip olduğu için engebeli arazilerde sürüş yaparken bile konfor sunar. Disk fren sistemi ise güvenli bir sürüş için idealdir. Shimano 6 vites özellikli olması sayesinde şehir içi sürüşler konusunda en iyilerden biridir. Kolay sürüş imkanı veren kullanıcı dostu tasarımının yanı sıra tek hareketle katlanabilir olması da avantaj sağlar. Böylece taşırken kolaylık sağlar ve depolarken de alan tasarrufu yapmanıza yardımcı olur.

Alba Fold 2

Güçlü ve yüksek performanslı Alba Fold 2, şehir içinde uzun menzilli sürüş yapmanızı sağlar. 36 V Li-Ion bataryası, kadro içinde bulunur. Böylece su geçirmez ve tüm hava koşullarında dayanıklı kalabilir. Aynı zamanda bisikletin doğal ağırlık merkezinde yer alan bu batarya, sürüş esnasında dengenizi korumanızı sağlar. 250 W motor gücü, 8 vitesli olması ve maksimum 24 km/h hıza ulaşabilmesi ile öne çıkar. Kısa süre içinde tamamen şarj olabilen bu bisiklet, tam şarjla 70 km menzil yol kat edebilir.

LED göstergesi sayesinde sürüş esnasında menzil, zaman, hız, pil durumu vb. takip edebilirsiniz. Sürüş konforu sunan kullanıcı dostu tasarımı vardır. Aynı zamanda mıknatıslı katlama özelliği sayesinde tek hareketle katlayabilirsiniz. Hafif olduğu için de rahatlıkla taşıyabilirsiniz. Kadro üzerinde bulunan USB şarj desteği sayesinde ise sürüş esnasında mobil cihazlarınızı şarj edebilirsiniz.

Jeep RX5

En güçlü elektrikli bisiklet seçeneklerinden biri olan Jeep RX5, 36V 350W motor gücü ve yüksek performansı ile öne çıkar. 36V 10.4Ah bataryası da sürüş esnasında verimlilik sağlar. Maksimum 25 km/h hıza ulaşarak 20-25 km menzil yol kat edebilir. 5-6 saat içinde tamamen şarj olabilir ve LED ekrandan pil durumunu takip etmeniz mümkündür. Ayrıca bu ekranda hız, menzil, zaman gibi bilgiler de yer alır.

Alüminyum şasiye sahip olduğu için hafiftir ve darbelere karşı dayanıklıdır. Bu sayede zorlu koşullarda bile sürüş yapabilirsiniz. Aynı zamanda kolay katlanabilir olduğu için taşırken size kolaylık sağlar ve az yer kaplayarak muhafaza edebilirsiniz. Shimano 7 vites şanzımana, süspansiyon sistemine ve 20 inç alaşım jantlara sahiptir.

Corelli Voniq Fat Bike

250W motor gücüne sahip olan bu elektrikli bisiklet, 36V10Ah pil kapasitesi ile de kullanım esnasında yüksek performans sunar. 4-6 saat içinde tamamen şarj olabilir ve dolu şarj ile 45 km menzil kat edebilir. 25 km/h hıza ulaşabilir ve şehir içinde kullanım için idealdir. 20” jant boyu ile farklı zeminlerde dengeli ve güvenli sürüş imkanı verir.

Alaşım kadro ve gidon malzemesi, darbeler karşısında sağlam kalabilir ve uzun ömürlü kullanım sağlar. Sürüş boyunca maksimum konfor sunmak için kullanıcı dostu bir tasarıma sahiptir. Tek hareketle kolayca katlanabildiği için sürüş yapmadığınızda katlayarak rahatlıkla taşıyabilirsiniz. Ayrıca arabanızın bagajına da kolayca sığdırabilirsiniz. Maksimum 200 kg taşıma kapasitesine sahiptir; oldukça dayanıklı bir yapısı vardır.

Siz de hem şehir içinde hem de dağ sürüşlerinde maksimum performans elde etmek için elektrikli bisikletleri kullanabilirsiniz. En iyi ve en hızlı elektrikli bisiklet çeşitlerini inceleyerek size uygun olanı tercih edebilirsiniz.

0 Shares:
Diğer Yazılarımızı İnceleyin
bebek telsizi tavsiyeleri teknosa
Devamını Oku

Bebek Telsizi Alırken Bunlara Dikkat!

Bir bebek telsizi satın almayı düşünüyorsanız ancak bebek telsizleri dünyasında yeniyseniz elinizin altında kaç tane seçeneğin olduğunu görünce…