Günümüzde çocukların güvenliği her zamankinden daha önemli bir hale gelmiş vaziyette. Teknolojinin nimetlerinden biri olan çocuk akıllı saatleri hem ebeveynlerin hem de çocukların gönlünde taht kuruyor. Görüntülü konuşma, sesli arama ve GPS izleme gibi özellikleriyle çocukların adım adım takip edilmesine olanak tanıyan saatler, ebeveynlerin de içini rahatlatıyor. Özellikle telefon kullanımının uygun olmadığı yaşlarda tercih edilen akıllı saatler aynı zamanda fotoğraf çekme gibi eğlenceli özellikleriyle de çocuklar tarafından büyük ilgi görüyor. Son zamanlarda siz de yeni bir akıllı saat almayı planlıyorsanız, çocuklar için en iyi akıllı saatler ve özellikleri için içeriği okumaya devam edin.

TCL MT40X Movetime Family Watch

Çocuklar için tasarlanmış son teknoloji ürünü TCL MT40X akıllı saat hem şık hem de fonksiyonel özellikleriyle dikkat çekiyor. 1.3 inçlik geniş ekranı, göz alıcı pembe ve mavi renk seçenekleriyle çocukların zevkine hitap eden saat, suya dayanıklılığı sayesinde çocuğunuzun her anında yanında olabilmesiyle beğeni topluyor. İster havuz kenarında, isterse yağmurlu bir günde bile kullanılabilen saat her koşulda çocuğunuzun bileğini süslüyor.

Sadece dış görünümüyle değil fonksiyonel özellikleriyle de öne çıkan TCL MT40X’in sahip olduğu görüntülü ve sesli konuşma özelliği, ailenin çocuklarıyla her an iletişimde kalmasına imkan tanıyor. Saatin sunduğu güvenli alan uygulaması sayesinde ekstra bir güvenlik katmanı oluşturabilirsiniz. Böylece çocuğunuz güvenli alanı geçtiğinde hemen uyarı alabildiğiniz için güvenliğinden emin olabilirsiniz.

Wiky Watch

Çocukların severek kullandığı Wiky Watch, teknolojinin son olanaklarını kullanarak hem güvenliği hem de eğlenceyi çocuklarınızın bileğine taşıyor. Özelleştirilebilir 7 farklı renk sunan kordon seçeneği, 2 çarpıcı saat rengi ve 3 benzersiz modeliyle, çocuğunuzun tarzını ve zevkini yansıtan saat seçimi yapmak artık çok daha kolaylaşıyor. Özgün tasarımının içerisinde barındırdığı çoklu kamera özelliği, çocukların eğlenceli anlarını yakalamalarını sağlarken, güvenlik konusunda da ebeveynler için vazgeçilmez bir yardımcı oluyor.

Konum takibi, S.O.S acil durum çağrısı ve elektronik çit özellikleri sayesinde çocuğunuzun her an nerede olduğunu görebilir ve olası bir acil durumda hızla müdahale edebilirsiniz. Planlı açma ve kapatma özelliğiyle çocuğunuzun dikkatinin dağılmasını engellerken, rehber belirleme ile kimlerle iletişimde olabileceğini kendiniz belirleyebilirsiniz.

Bilicra Vision Akıllı Çocuk Saati

Çocukların hayatına hem şıklık hem de fonksiyonellik katan Bilicra Vision, sunduğu beş farklı renk seçeneği sayesinde, hemen her çocuğun gönlünde taht kuruyor. 48 saat boyunca kesintisiz bir kullanım deneyimi sunan saat, çocukların gün boyu eğlenirken de güvende olmalarını da sağlıyor.

GPS özelliği ile nerede olursa olsun çocuğun konum bilgisine erişilebiliyor. Sesli mesajlaşma ve arama özellikleri de sunan saatin adım sayar özelliğini aktif yaşama teşvik ediyor. Gelişmiş kamerasıyla özel anılarının kaydedilmesini sağlayan saat her türlü havada suya dayanıklılığı sayesinde çocuğunuzun en iyi arkadaşı olmaya devam ediyor.

Elari 4GR Akıllı Çocuk Saati

Sadece zamanı göstermekle kalmayan Elari 4GR, çocuğunuzun teknolojik dünyada eğlenirken öğrenmesine olanak tanıyan yol arkadaşı haline geliyor. Türkçe dil desteği sayesinde kullanımı oldukça kolay olan saati çocuğunuza hediye ederek Android işletim sistemini erken yaşta tanımasını sağlayabilirsiniz. Rakiplerinin bir adım önünde yer alan Elari 4GR, görüntülü konuşma özelliğiyle çocuğunuzun sevdikleriyle bağlantıda kalmasını, müzik dinleme özelliğiyle de kendi müzik zevkini keşfetmesini destekleyebilirsiniz.

Eğer çocuğunuzun teknolojiyle daha verimli zaman geçirmesini istiyorsanız, saatin sunduğu sesli asistan ve eğitici oyunlar tam da aradığınız özellikler olabiliyor. IP67 sertifikasına sahip olan saatin su geçirmez özelliği sayesinde uzun yıllar boyunca çocuğunuza eşlik edeceğinden emin olabilirsiniz. Özelleştirilebilir tema seçenekleriyle çocuğunuzun saati kendi zevkine göre kişiselleştirmesini teşvik edebilir, yaratıcılığını da ön plana çıkarabilirsiniz.

Bilicra BLC 101

Teknolojik inovasyonla güvenliği birleştiren Bilicra BLC 101, çocuk akıllı saat tavsiye modelleri arasındaki nadir ürünlerden sayılıyor. Hem Android hem de IOS uyumluluğu sayesinde çeşitli cihazlarla sorunsuz entegrasyon sunan saat, SIM kart özelliği ile sahip çocuğunuzla her an bağlantıda kalmanızı, nerede olduğunu kolaylıkla takip etmenizi sağlıyor.

Telefon, sesli veya yazılı mesajla iletişim kurma seçenekleriyle, çocuğunuzun sadece sizinle değil aynı zamanda sevdikleriyle de bağlantıda kalmasını sağlayabilirsiniz. Diğer yandan geçmişteki hareketlerini de inceleyerek, günlük rutinlerini ve alışkanlıklarını gözlemleyebilirsiniz.

SOS özelliği, acil durumlarda bir tuşla size bildirim yolluyor. Bu sayede çocuğunuzun her zaman güvende olduğunu bilerek içiniz rahat ediyor. Eğer çocuğunuza hem şık hem de işlevsel bir hediye arıyorsanız, su geçirmezlik özellik de sunan Bilicra BLC 101 en iyi çocuk akıllı saat seçeneklerinden biri olarak ideal seçim sunuyor.

QFit Q4

QFit Q4 Akıllı Çocuk Saati, ebeveynler için mükemmel bir yardımcı niteliği taşıyor! Çocuğunuzla aranızda kurulan teknolojik köprü sayesinde, artık günlük hareketlerini yakından takip edebilirsiniz. SMS bilgilendirme özelliği sayesinde çocuğunuzun gün içinde nerede olduğuna dair bilgi alarak içinizin rahat etmesini sağlayabilirsiniz. Öte yandan karşılıklı arama desteğiyle çocuğunuzla her an iletişim kurabilir, ayak izi uygulamasını kullanarak çocuğunuzun geçmişte hangi lokasyonlarda bulunduğunu inceleyebilirsiniz. QFit Q4’ün adımsayar özelliği yardımıyla çocuğunuzun gün içerisinde ne kadar hareket ettiğini takip edebilirsiniz. Hem eğlenceli hem de işlevsel saat ile çocuğunuzun her anını kolayca takip edebilirsiniz.

Bilicra Connect

Bilicra Connect renkli ve dokunmatik ekranıyla göz dolduran çocuk akıllı saat modelleri arasında yer alıyor. Elektronik çit özelliği ile belirlediğiniz güvenli bölgeler dışına çıkıldığında hemen haberdar olabileceğiniz saat ayrıca ayak izi menüsü sayesinde çocuğunuzun geçmişte hangi lokasyonlarda bulunduğunu da gösteriyor.

Acil durum çağrısı yapma özelliğine sahip olan saat aynı zamanda farklı zaman aralıklarında deaktive edilebiliyor. Örneğin, çocuğunuzun gece uykusunu bölmesini istemiyorsanız, 22.00-06.00 saatleri arasında şebeke kullanımını otomatik kapatan gece modunu aktive edebilirsiniz. Hem güvende tutma hem de eğlendirme amacıyla tasarlanmış harika saat size ve çocuğunuza ideal bir yardımcı olma özelliği taşıyor.

Siz de çocuk akıllı saat öneri sayesinde dilediğiniz modeli ürün seçkisi içerisinden seçebilir, güvenli ve eğlenceli teknolojinin keyfini çıkarabilirsiniz.

0 Shares:
Diğer Yazılarımızı İnceleyin