Çocuklar yürümeye başladıkları süreçten itibaren çeşitli araçlara ve oyuncaklara ihtiyaç duyarlar. Bunlardan biri de farklı özellikleriyle öne çıkan çocuk scooter modelleridir. Scooterlar, çocukların keyifle kullanacağı ve onların gelişimine destek olan ergonomik araçlardır. Çocukların kişisel ve fiziksel gelişimine pek çok yönden faydası olduğu için son yıllarda hızla popülerlik kazanmıştır. Bu sebeple ebeveynlerin dahi ilgisini çeker. Özellikle de yaş grubuna göre değişen tekerlek sayısı, renk ve desen alternatifleri ile büyük beğeni toplar. Siz de çocuğunuzun kullanımına uygun bir scooter tercih ederek gözetiminiz altında daha özgür hareket etmesini sağlayabilirsiniz. Hem kendi kriterlerinizi hem de çocuğunuzun ihtiyaçlarını, isteklerini ve kullanım alanlarını ön planda tutarak, sunulan bu modeller arasından en uygun scooterı seçebilirsiniz.

Scoot and Ride Highwaykick 3 Led Tekerlekli Çocuk Scooter

Scoot and Ride Highwaykick 3 Led Tekerlekli Çocuk Scooter, 3-6 yaş arasındaki çocuklar için iyi bir yol arkadaşı olabilir. Direksiyon yüksekliğinin ve tekerleklerinin ayarlanabilir olmasıyla dikkat çeker. Bu sebeple yüksekliği 96-130 cm arasında değişir. Uzun süreli kullanıma ihtiyaç duyan ebeveynlere de, çocuklarıyla birlikte büyüyen bu çocuk scooter tavsiye edilir.

Avusturya’da tasarlanan ürün, tekerleklerinin Led ışıklı olmasıyla kullanım avantajı sunar. Maximum taşıma kapasitesi de 50 kg olduğu için ilkokula giden çocukları rahatlıkla taşır. Ayrıca ön tarafında iki, arkasında ise bir adet tekerlek bulunduğu için çocukların dengesini korumasına da yardımcı olur. Sürüş veya park esnasında devrilmez. Devrilse dahi emniyet yastığı devreye girerek üstün koruma sağlar. Bunun yanı sıra katlanabilir gidonlu olduğu için kolaylık taşınabilir ve saklanabilir.

Voit 3 Teker Katlanabilir Işıklı Big Foot Geniş Teker Scooter

Katlanabilir özelliği ile öne çıkan Voit 3 Teker Katlanabilir Işıklı Big Foot Geniş Teker Scooter, 5 yaş ve üzeri çocuklar için uygundur. İç veya dış mekanlarda rahatlıkla kullanılabilen model, 3 tekerlekli olduğu için çocukların her ortamda dengesini korur. Bununla birlikte sürüş kolaylığı da sunar. Zili ve ön Led lambaları bulunduğu için akşam saatlerinde rahatlıkla kullanılabilir. Eğer çocuğunuzla akşam gezmelerine sık çıkıyorsanız bu scooter modeliyle ilgilenebilirsiniz.

Öte yandan 67×90 cm yüksekliğe sahip olan model, 14,2 cm’lik genişliği ile çocuğunuza özgürce hareket edebileceği bir alan tanır. PU tekerlekleri 8-12 5×5 cm genişliğinde olduğu için ise rahat ve ideal hızda sürüş imkanı sunar. Kalitesini ilk sürüşte ortaya koyan tekerlekler, zemine mükemmel şekilde uyum sağlayarak kaymayı da önler. Ayrıca taşınabilirlik açısından kolaylık sağlaması için 3,36 kg ağırlıkta tasarlanır.

Naviway 100 W LG Bataryalı Taşınabilir Çocuk Scooter, 6 yaş ve üzeri için tasarlanan bir modeldir. Taşınabilir hafiflikte olan model, çocukların rahat ve kolay kullanımı için uygundur. Taşıyabildiği maksimum ağırlık kapasitesi ise 50 kg’dir. Böylelikle çocuklarınız okulda, parkta ve bahçede özgürce hareket edebilir. Ayrıca bataryalı olan bu scooter modeli yüksek enerji verimi sağlamakla birlikte uzun ömürlü kullanım imkanı sunar.

Çabuk şarj olabilme özelliği ile her an kullanıma hazır olan Naviway 100 W LG Bataryalı Taşınabilir Çocuk Scooter, bataryasının sağladığı güç ile hareket eder. Bataryası boşalana kadar da istenilen hızda sürüş keyfi sunar. Bataryasının boşalması halinde ise ev ve ofis gibi farklı ortamlarda kolaylıkla şarj edilebilir. Siz de bu scooter modeli ile çocuğunuzla dışarıda dilediğiniz gibi vakit geçirebilirsiniz.

Scoot and Ride Highwaykick 1 Oturaklı Çocuk Scooter

Eğer çocuğunuzun ilk adımlarından ilkokula başlayana kadar kullanabileceği konforlu bir scooter arıyorsanız, Scoot and Ride Highwaykick 1 Oturaklı Çocuk Scooter’a yönelebilirsiniz. Yenilikçi ve ikonik tasarımıyla en iyi çocuk scooter modelleri arasında yer alan Oturaklı Scoot and Ride Highwaykick, eğlenceli saatler için iyi bir alternatif olabilir.

1-5 yaş arası çocuklar için tasarlanan scooter modeli, oturaklı olduğu için çocukları yormaz ve rahat sürüş sağlar. 2 ön ve 1 arka tekerleği sayesinde ise dengeyi korumakla birlikte çocukların güvenli ve rahat şekilde oturmasına imkan tanır. Koltuğu kolaylıkla ayarlanabilir ve gövdeye dönüştürülebilir. Bu sebeple koltukta taşıma kapasitesi maksimum 20 kg iken, ayakta 50 kg’dir. Scoot and Ride Highwaykick 1 Oturaklı Scooter çok yönlü kullanımıyla avantaj sağlar.

Voit Thunder 3 Tekerlekli Işıklı Scooter

Çocukların denge ve koordinasyon yeteneklerinin gelişmesine yardımcı olan Voit Thunder 3 Tekerlekli Işıklı Scooter, ışıklı ön led lambalara sahip olmasıyla öne çıkar. Bunun yanı sıra ışıklı ön tekerleklere ve zile sahiptir. Bu sayede çocuklara gerçek sürüş deneyimi sunar.

Diğer yandan, anti shock plastikten üretildiği için çevreye ve çocuklara herhangi bir zararı olmayan scooter, ebeveynlerin de gönlünü fethetmeyi başarır. Bununla birlikte gidonu ayarlanabilir olduğu için çocukların daha çok ilgisini çeker. Maksimum 70 kg taşıma kapasitesiyle de hızla gelişen çocuklara hitap eder.

Voit Mini Led Işıklı 3 Teker Scooter

Voit Mini Led Işıklı 3 Teker Scooter, dış tasarımından fonksiyonel özelliklerine kadar çeşitli avantajlar sunan modeller arasında yer alır. 3 tekerlekli oluşu ve minimal boyutuyla çocuklara rahat kullanım imkanı sunar. 5 yaş ve üzeri için özel olarak tasarlanan model 67 cm yüksekliğe sahiptir. Bu sayede çocuklar fren koluna rahatlıkla uzanabilir ve tutabilir. Sürüş esnasında da çocukların kolunu yormadan keyifli sürüş imkanı sunar.

Yüksekliği ve tekerlek sayısı ile ergonomik kullanımı destekleyen Voit Mini Led Işıklı 3 Teker Scooterın maksimum taşıma kapasitesi ise 60 kg’dir. Böylelikle çocukların gelişimine uzun süre eşlik eder. Parka giderken veya seyahate çıkarken rahatlıkla taşınabilmeniz için ise 2,6 kg ağırlığıyla avantaj sağlar. Çocuğunuz dahi sürüş dışında rahatlıkla yanında taşıyabilir. Hatta sizi yormadan scooterı dilediği şekilde yönlendirebilir.

Siz de çocuğunuz için güvenli, konforlu ve kullanışlı bir scooter modeli arıyorsanız, geniş ürün skalası içerisinden dilediğiniz modeli inceleyebilir ve satın alabilirsiniz.

0 Shares:
Diğer Yazılarımızı İnceleyin
En iyi hassas mutfak terazi tavsiyeleri
Devamını Oku

En İyi Hassas Mutfak Terazisi Tavsiyeleri

Mutfak terazisi, mutfakta malzemelerin doğru ölçülmesi için kullanılan bir cihazdır. Genellikle elektronik veya mekanik olarak çalışır, farklı birimlerde…
bios nedir ve ne ise yarar teknosa
Devamını Oku

BIOS Nedir? Ne İşe Yarar?

Bilgisayar kullanımımız artmaya başladıktan sonra içerisindeki donanım özelliklerini daha fazla inceler hale geliyoruz. Bilgisayar kullanan herkesin en azından…