Çalışırken, spor yaparken ya da günün herhangi bir anında kendimizi dış ortamdan soyutlamak istediğimizde sıklıkla başvurduğumuz cihazlarımızdan biri de kulaklıklarımız oluyor. Hayatın koşturmacası içerisinde kendimizle başbaşa kalmamıza yardımcı olduğu için genellikle hiç yanımızdan ayırmıyoruz. Özgürce istediğimiz yerde istediğimiz müziği dinleyebiliyor, film izleyebiliyor ve telefonla konuşabiliyoruz. Bunları yaparken çevremize rahatsızlık vermediğimiz gibi biz de istediğimiz performansı alabiliyoruz. Bluetooth kulaklık ve hoparlör dendiğinde akla ilk gelen markalardan biri de JBL oluyor. Harika performansa sahip ürünleri doğru fiyatlarla piyasaya sunduğu için kulaklık almak isteyenlerin ilk tercihlerinden biri olmaya devam ediyor. Biz de bu yazımızda JBL Kulaklık önerileri vereceğiz.

Kulaklık almaya karar verdiyseniz öncelikle ihtiyaçlarınıza ve bütçenize yönelik bir kulaklık almanız gerekiyor. İhtiyacınızdan fazlasını almak istediğinizde ayıracağınız bütçe çok artarken daha düşük bütçeli ancak kaliteli olmayan ürünler aldığınızda da istediğiniz performansı alamıyorsunuz.

Kulaklığa en çok nerede ihtiyaç duyuyorsanız ve kulaklıktan beklediğiniz ses performansına göre bir seçim yaparsanız sizin için ideal kulaklığa kolaylıkla ulaşabiliyor olacaksınız.

JBL Under Armor Flash X

Artık spor yaparken bambaşka bir müzik dinleme deneyimi yaşıyoruz.

Hepimiz spor yaparken bizi motive eden ya da rahatlatan müzikler dinlemeyi seviyoruz. Ancak dışarıda spor yaparken kulaklık taktığımızda çevredeki sesleri duyamamak tehlikeli sonuçlar yaratabiliyor. Bir de antrenman partneriniz varsa onun söylediklerini duyabilmek için de genellikle kulaklık takamıyoruz.

JBL Under Armor Flash X kulaklıklar tamamen bu sorunu ortadan kaldırmak için tasarlanmış görünüyor. Bu kulaklıklarda bulunan TalkThru teknolojisi sayesinde yanınızdaki partneriniz konuştuğunda müziğin sesini azaltarak konuşma sesini duymanızı sağlıyor. Böylece iletişiminizin kopmaması sağlanıyor. Bunun yanı sıra Ambient Aware teknoloji ile ortam seslerini duyabiliyorsunuz. Bu sayede müzik dinleme keyfiniz bozulmadan güvende kalabiliyorsunuz.

Ayrıca JBL Under Armor Flash X kulaklıklar su geçirmez özelliğe sahiptir. Antrenman sırasında terlediğinizde ya da yağmur başladığında endişelenmenize gerek olmuyor. Ancak tuzlu sudan uzak durmalısınız. Denize ya da göle kulaklığınızla girdiğinizde istenmeyen sonuçlarla karşılabiliyorsunuz.

Pil ömrü tam dolu olduğunda 10 saate kadar dayanabiliyor. Yüksek sesle müzik dinlemeyi seviyorsanız bu süre düşebiliyor. Kulaklığınızın şarjı konusunda çok endişelenmeniz gerekmiyor. Çünkü şarj cihazı olarak kullanılan saklama kutusu, kulaklığınızı 4 kez doldurabiliyor.

JBL Live 400BT

JBL Kulaklık Önerileri verirken sırayı JBL Live 400BT alıyor. Kulak üstü kulaklıklar eskiden olduğu kadar popüler olmasa da, çevreden izole olmanızı sağladığı için hala en iyi alternatiflerden biri oluyor.

JBL Live 400BT kulak üstü kulaklıklar genel olarak dengeli ses performansı isteyenler için ideal gözüküyor. Yeni modellerinde bas biraz daha artırıldı ancak o kadar iyi bir performans veremiyor.

Live 400BT kulaklıklar pil ömrüyle herkesi kendine hayran bırakıyor. Tek bir şarjla tam 24 saate kadar dayanabiliyor. Hızlı şarj olmadığı için boş kulaklığı 2 saatte tam dolu olarak şarj edebiliyoruz.

Bunun yanı sıra kulaklık dahili mikrofon içeriyor. Yani kablosuz kulaklığınızla müzik dinlerken telefonla konuşabilir ya da online oyun oynamayı seviyorsanız oyun arkadaşlarınızla rahatlıkla iletişim kurabiliyorsunuz.

Kulak üstü kulaklıklarda en önemli konulardan biri konforlu kullanım sağlıyor olmasıdır. Live 400BT model kulaklığın yastıklarıyla birlikte hoparlör kısmı biraz küçük duruyor. Normal kulaklara sahip bir insan kullanırken yastıkları kulağının üzerine gelebiliyor. Ancak kullanım açısından bir rahatsızlık ya da zorluk yaratmıyor. Ayrıca çok hafif ve portatif oldukları için taşıması çok kolay oluyor. İşiniz bittiğinde çantanıza atıp yük etmeden taşıyabiliyorsunuz.

JBL Tour One

JBL’in şu ana kadarki tartışmasız en iyi kulaklık modellerinden biri Tour One olarak kabul ediliyor. Sektördeki en iyi kulaklıklarla rakabet edecek şekilde tasarlanmış ve buna göre özelliklerle donatılmış durumda.

JBL Tour One, yüksek çözünürlük ses kalitesiyle kullanıcılarını kendine hayran bırakıyor. Dinlediğiniz müzikteki en ufak detayları bile dinleyerek müzik keyfinizi başka bir boyuta taşıyabiliyorsunuz.

Akıllı telefon uyumlu olması nedeniyle kullanım keyfinizi artıracak bazı ayarlarmaları buradan yapabiliyorsunuz. Arka plan sesine bağlı olarak gürültü engellemeyi otomatik olarak ayarlayan ANC özelliğini etkinleştirebiliyorsunuz. Huzur ve sessizlik istediğinizde Silent Now özelliği sayesinde ANC müzik olmadan da devreye girebiliyor. Böylece kendinizi dış ortamdan soyutlayarak aradığınız huzuru bulabilirsiniz.

JBL Tour One kulaklıkların pil ömrü de ortalamanın üzerine çıkıyor. ANC özelliği etkinleştirildiğinde bile 25 saatlik pil ömrü çok iyi performans gösteriyor. Bu özelliği kapattığınızda ise dinlediğiniz ses düzeyine bağlı olarak pil ömrü 50 saate kadar çıkabiliyor. Ayrıca rahat iletişim kurabilmeniz için JBL Tour One kulaklıklarda 4 adet mikrofon bulunuyor. Sesinizi diğer şeylerin üzerine çıkararak arama kalitenizi artırıyor.

JBL Tune T120TWS

Kablosuz kulaklığa verdiğiniz paranın değmesini istiyorsanız ve JBL kulaklık almak istiyorsanız Tune T120TWS en iyi seçeneklerden biri olarak duruyor. Ses kalitesi açısından baslar biraz artırılmış, orta ve tiz sesler daha dengeli geliyor. Kulaklıkta basın verdiği coşkuyu sonuna kadar yaşamak istemiyorsanız herhangi bir rahatsızlık yaşamadan kullanabiliyorsunuz.

JBL Tune T120TWS kulak içi kulaklıklar, küçük ve ince bir yapıya sahip. Bu nedenle rahat bir kullanımı bulunuyor. Uzun süre kulaklık taktığınızda hem kulaklarınızda hem de genel olarak vücudunuzda rahatsızlık hissedersiniz. Bu kulaklıklarda bu sorunu yaşamıyor olacaksınız.

JBL Tune T120TWS kulaklıkların şarj ömrü pek parlak performans sunmuyor. Tam dolu bir şarjla 4 saat müzik dinleyebiliyorsunuz. Kulaklığınızı sakladığınız şarj kutusu ile 3 kez daha doldurabiliyorsunuz. Böylece 16 saatlik kesintisiz kullanımın keyfini çıkarabiliyorsunuz.

Yukarıda mümkün olduğunca JBL Kulaklık önerileri vermeye çalıştık.

Tüm JBL kulaklık modellerini toplu olarak incelemek için burayı tıklayabilirsiniz.

0 Shares:
Diğer Yazılarımızı İnceleyin
gaming notebook-oyun bilgisayari nedir teknosa
Devamını Oku

Gaming Notebook Özellikleri

Oyun sektörü tüm dünyada çok geniş kitlelere ulaştı. Ticaret ve piyasa açısından ciddi bir endüstri haline geldi. Bilgisayarlar,…
PlayStation 4 guncelleme nasil yapilir teknosa
Devamını Oku

PlayStation 4 Güncelleme Nasıl Yapılır?

Evde eğlenceli vakit geçirmekten bahsettiğimizde ilk aklımıza gelen şeylerin başında konsol oyunları oynamak geliyor. Yorucu bir iş gününün…
nba 2k22 teknosa
Devamını Oku

NBA 2K22 PS5 Oyun İncelemesi

Spor oyunları tutkunları, her yıl aynı şekilde oynanan oyunlardan şikayetçi olsalar da, NBA 2K22 oyunu hayranlarına önemli ölçüde…