Giyilebilir teknolojinin en çok kullanılan ve ilk akla gelen ürünü olan akıllı saatleri sürekli olarak yetişkinler için düşünüyoruz. Sahip olduğu özelliklere bakarken hep teknoloji bağımlılığı olan insanları dikkate alıp ona göre değerlendiriyoruz. Akıllı saatler, geliştirdikleri sağlık ve fitness özellikleriyle ön plana çıkıyor, akıllı telefonla senkronize bir şekilde çalışmasıyla hayatımıza değer katıyor. Ancak piyasada sadece yetişkinler için üretilen akıllı saatler bulunmuyor. Çocuklar için özel olarak tasarlanmış ve piyasaya sürülmüş akıllı saatler de yer alıyor. Akıllı çocuk saatleri, yetişkinlerdeki gibi sağlık ya da fitness takip özelliklerini geliştirmeye odaklanmıyor. Daha çok arama bağlantısı, ebeveyn kontrol özellikleri ve eğitici bazı oyunlarla fark yaratıyor. Bunların yanı sıra akıllı çocuk saatlerinde yine fitness özellikleri bulunuyor. Bu özellik daha çok çocukların günlük yeterli aktivite seviyesine gelip gelmediğini kontrol etmek amacıyla kullanılıyor. Çocukların rahatlıkla kullanabileceği ve onlara özel olarak tasarlanmış birçok akıllı çocuk saati bulunuyor. Çocuğunuz için akıllı saat almayı düşünüyorsanız bu modeller arasında ihtiyaçlarınızı en çok karşılayan modellerden birini tercih edebiliyorsunuz. Bu yazımızda akıllı çocuk saatleri tavsiyeleri paylaşacağız.

Bilicra Vision Akıllı Çocuk Saati Candy

Yeni nesil akıllı çocuk saati teknolojisinde çocuğunuzun güvenliği için tasarlanmış birçok model bulunuyor. Bilicra markasına ait olarak üretilen Vision modeli akıllı çocuk saatleri, birçok açıdan ihtiyacınız olan özellikleri karşılıyor.

Bilicra Vision Akıllı Çocuk Saati Candy, ebeveynlerin çocuklarından ayrı olduklarında yaşayacakları endişeleri dikkate alarak akıllı saat teknolojisini geliştiriyor. Bu saatler sayesinde çocuğunuzun nerede olduğunu kolayca görebiliyorsunuz. Bu özelliği kullanabilmek için telefonunuzun uygulama marketinden SeTracker uygulamasını indirmeniz gerekiyor. Gerekli kurulumları tamamladıktan sonra akıllı saatin konumunu istediğiniz yerden kontrol edebiliyorsunuz. Böylece çocuğunuzun sizden uzakta nerede olduğunu kontrol ettiğinizde içiniz gün boyu rahat oluyor.

Ayrıca Bilicra Vision Akıllı Çocuk Saati Candy telefonlarda bulunan kamera sayesinde çocuğunuz istediği zamanlarda selfie de çekebiliyor. Çektiği fotoğrafları yine aynı uygulama üzerinden siz de akıllı telefonunuzdan görebiliyorsunuz.

akilli cocuk saatleri teknosa

Bilicra Vision Akıllı Çocuk Saati Candy Nasıl Kuruluyor?

Eğer çocuğunuza Bilicra Vision Akıllı Çocuk Saati Candy aldıysanız öncelikle saati kapalı konumdayken 1,5 saat şarj etmeniz öneriliyor. Daha sonra hiç açmadan sim kart yuvasına micro sim kartı yerleştiriyorsunuz. Burada dikkat etmeniz gereken önemli konuların başında sim kartın internet erişiminin olması ve pin kodunun aktif olmaması geliyor.

Uygulama üzerinden çocuğunuzu takip edebileceğiniz için internet paketi olan bir sim kart alıyorsunuz ve kullanımda sorun olmaması için pin kodunu kaldırıyorsunuz. Pin kodunu kaldırma işlemini akıllı saat üzerinden yapamıyorsunuz. Çünkü pin kodu güvenliği nedeniyle akıllı saatin özelliklerini kullanamıyorsunuz. Bu nedenle kullanmadan önce herhangi bir telefon ile pin kodu sorgulamayı iptal ederseniz kullanım sırasında hiçbir sorun yaşamıyorsunuz.

Daha sonra kendi telefonunuzdan SeTracker uygulamasını indirip giriş yapıyorsunuz. Açılan ekranda yeni kayıt oluşturup bilgileri doldurduktan sonra cihaz ekleme aşamasına geliyorsunuz. Uygulama üzerinde cihaz ekleme menüsüne geldikten sonra akıllı saatinizin menülerini kaydırarak “APP İndir” menüsünü bulunuyorsunuz. Burada karşınıza çıkan ID numarasını uygulamadaki ilgili yere girdiğinizde işlemi tamamlıyorsunuz. Artık çocuğunuzun güvenliğinden emin olabiliyorsunuz.

Bilicra Vision Akıllı Çocuk Saati Candy modelini incelemek ve satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Wiky Watch 4G Akıllı Çocuk Saati

Akıllı çocuk saatleri tavsiyeleri içerisinde sırayı Wiky Watch alıyor. Wiky Watch hem ebeveynlerin hem de çocukların ihtiyaçlarını dikkate alarak çocuklar için akıllı saat teknolojisini geliştirmeye devam ediyor. Wiky Watch 4G Akıllı Çocuk Saatleri, yeni nesil teknolojilerle kullanıcılarına birçok açıdan avantajlar sunuyor.

Kolay kullanımı sayesinde çocuklarınız rahatlıkla telefonu kullanabilirken şık tasarımıyla da kendisinin favori aksesuarı oluyor. Sahip olduğu fener özelliği, SOS acil durum butonu ve iletişim için hoparlör alanı sayesinde çocuğunuzun güvenliği konusunda içiniz tamamen rahatlıyor.

Üzerinde bulunan kamerası, çocuğunuzla okuldayken, yolda ya da parktayken görüntülü görüşme yapmanıza imkan sağlıyor. Acil durumlar için saatin yan tarafında SOS butonu yer alıyor. Böylece çocuğunuz istenmeyen durumlarla karşı karşıya kaldığında bu butona 3 saniye basılı tuttuğunda size ve daha öncesinde sizin belirlediğiniz kişilerin telefonlarına çocuğunuzun konum bilgisi gönderiliyor. Bu özellik sayesinde çocuğunuz zor durumda olduğunu size kolayca haber verebiliyor.

Wiky Watch 4G Akıllı Çocuk Saatlerde rehbere sınırsız numara ekleyebiliyorsunuz. Hem ailenizin hem de çocuğunuzun arkadaşlarının numaralarını rehbere eklediğinizde çocuğunuz sadece bu kişilerle saati üzerinden iletişim kurabiliyor. Bu işlem akıllı telefon uygulaması üzerinden yapıldığı için rehber tamamen sizin kontrolünüz altında oluyor.

Wiky Watch S Pembe Akıllı Çocuk Saati

Wiky Watch, birçok ihtiyacı karşılamaya yönelik çocuklar için akıllı saatler üretiyor. Wiky Watch S Pembe Akıllı Çocuk Saati de bu ihtiyaçlara göre hazırlanmış bir cihaz olarak piyasada bulunuyor.

Cihazda bulunan harita takip özelliği sayesinde çocuğunuz yanınızda olmadığında telefon uygulamanız sayesinde takip edebiliyorsunuz. Ayrıca geçmiş rotasını da kontrol ederek, ne zaman hangi konumda olduğunu öğrenebiliyor ve böylece içinizi rahatlatabiliyorsunuz.

S serisi Wiky Watch akıllı çocuk saatlerinde rehber kapasitesinin bir sınırı bulunuyor. En fazla 20 kişinin telefonunu rehbere ekleyerek saat üzerinden iletişim kurabileceği kişileri kontrol altında tutabiliyorsunuz.

Akıllı saatin özelliklerinden faydalanmak için Wiky Watch S’e özel telefon uygulamasını uygulama marketlerinden indiriyorsunuz. Diğer akıllı çocuk saatlerinde olduğu gibi Wiky Watch S modeli için de bir sim kart almanız gerekiyor. İnternet erişimi olan nano sim kartı, kullanmaya başlamadan önce saate takıyorsunuz. Daha sonra telefon uygulaması üzerinden kullanıcı kaydınızı yaptıktan sonra akıllı saatinizi uygulamaya ekliyorsunuz. Böylece çocuğunuz sizden uzaktayken bile gözünüz arkada kalmıyor.

Wiky Watch S Pembe Akıllı Çocuk Saatini incelemek ve satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Yukarıda akıllı çocuk saatleri tavsiyeleri paylaştık.

Siz de en iyi akıllı saatleri incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

0 Shares:
Diğer Yazılarımızı İnceleyin
En konforlu mouse pad tavsiyeleri
Devamını Oku

En Konforlu Mouse Pad Tavsiyeleri

Harici bir donanım olan mouse, bilgisayar kullanırken metin, dosya, klasör veya simgeleri hareket ettirmeye yarayan en fonksiyonel bileşenlerden…