Müşteri deneyimine önem veren markalar, müşterilerinin alışveriş yolculuğuna yardımcı olmak ve satış sonrası her türlü desteği vermek için kendileriyle temas kurmayı kolaylaştırmaya çalışıyor. Bu temas noktalarından belki de en önemlisi çağrı merkezleri oluyor. Mevcut ve potansiyel müşteriler günün her saati herhangi bir yerden çağrı merkezi numarasını arayarak istedikleri desteği kolayca alabiliyor. Çağrı merkezleri büyük çoğunlukta sesli iletişim hizmeti sunuyor. Konusunda uzman müşteri temsilcileri, destek almak isteyen herkese güler yüzle yardımcı olmaya çalışıyor. Bu temas noktalarındaki temel amaç, müşterilerin ihtiyaçlarını karşılarken memnuniyetlerini de sağlamak oluyor. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte ilk başlarda sadece sesli olarak kurulan hizmetler farklı kanallara da kaymaya başlıyor. Bunun bir sonucu olarak yazılı ya da görüntülü kanallarla da çağrı merkezinden hizmet alınabilir hale geliyor. Böylece her müşteri kendisine en uygun alternatife yönelip markayla iletişimini koparmamış oluyor. Bu da markalara müşterilerinin memnuniyetini sağlayarak önemli bir değer kazanıyor. Bu yazımızda işitme engellilere özel çağrı merkezi hakkında bilgiler vermeye çalışacağız.

Görüntülü Çağrı Merkezi Hizmeti

Çağrı merkezlerinin ağırlıklı olarak sesli iletişim sunması nedeniyle hepimiz bu hizmetten faydalanamıyoruz. İşitme engelli vatandaşlarımız için bu hizmet kullanılabilir bir şey olmuyor. Bu nedenle bir firmayla ilgili herhangi bir sorun yaşadıklarında mesai saatleri içerisinde mağazalarına ya da şubelerine gitmek zorunda kalıyorlar. Günümüz teknoloji çağında bu durum hiç kullanışlı bir yöntem olmuyor.

Her kesimden müşterisine değer veren markalar, kendileriyle iletişim kurabilmeleri için onlara alternatif yollar üretmek için çaba gösteriyor. Çünkü hepimiz müşterisini anlayan ve işimizi kolaylaştıran markalarla bağ kuruyoruz.

Firmaların işitme engelli müşterileri aldıkları ya da almak istedikleri hizmetle ilgili bir sorun yaşadığında iletişime geçmek istiyor. Ancak kendilerine uygun bir iletişim kanalı bulamadıklarında ikinci bir sorun daha eklenmiş oluyor. Bu müşterilerinin de sorunlarına yardımcı olmak ya da alışveriş yolculuklarına eşlik etmek isteyen firmalar onlar için görüntülü çağrı merkezi hizmetini devreye sokuyor. Bu sayede müşterilerine verdiği değeri daha net gösteriyor.

isitme engelliler cagri merkezi teknosa

Teknosa’dan Teknolojik Eller Görüntülü Çağrı Merkezi Hizmeti

Teknoloji alanında sektörünün öncü ve lider markası Teknosa, tüm müşterilerine en iyi hizmeti vermeye çalışıyor. Sunduğu hizmetleri müşteri memnuniyetini temel alarak yaparken, bu konuda dünyadaki teknolojik gelişmeleri de yakından takip ediyor.

Teknosa, işitme engelli müşterilerinin alışveriş yolculuğunu kolaylaştırıp, satış sonrası destek konusunda da yanlarında olmak için görüntülü çağrı merkezi hizmetini devreye alıyor. “Teknolojik Eller” ismiyle adlandırdığı bu hizmet, kendi sektöründe bir ilk olma özelliği de taşıyor.

Teknosa bu yeni uygulamasıyla, müşterilerinin her türlü soru ve taleplerini almayı, iade ve değişim süreçleri ya da servis bilgileri ve güncel kampanya bilgilerini vermeyi amaçlıyor. Bunların dışında müşteri hizmetleriyle ilgili her türlü konuda yardımcı olmayı istiyor.

Teknolojik Eller Görüntülü Çağrı Merkezi Nasıl Kullanılır?

Görüntülü çağrı merkezi hizmetinden destek almak istiyorsanız öncelikle www.teknosa.com web sitesinin sağ altında yer alan “Destek” butonuna tıklıyorsunuz. Burada karşınıza hizmet alabileceğiniz 3 farklı seçenek çıkıyor. Bu seçenekler arasında yer alan “Teknolojik Eller” butonuna giriş yapıyorsunuz.

Açılan pencerede isim ve soyisminizi yazdıktan sonra e-posta adresinizi giriyorsunuz ve “Görüşmeyi Başlat” butonuna tıklıyorsunuz. Bu sayfada Teknosa Aydınlatma Metni de bulunuyor. Bu metne giriş yaparak Kişisel Verilerinizin Korunması Kanunu hakkındaki bilgilendirmeleri de okuyabiliyorsunuz.

Burada görüntülü görüşme yapılacağı için uygulama kameranıza ulaşmak için izin istiyor. Bu izni onayladığınızda kameranız aktif oluyor. Ardından işaret dili ile hizmet veren müşteri temsilcisine bağlanabiliyorsunuz.

Teknolojik Eller çağrı merkezi hizmetinden hem satış öncesi hem de satış sonrası destek süreçlerinde ihtiyacınız olan yardımı alabiliyorsunuz. Teknolojik Eller çağrı merkezini hafta içi 09:00 – 19:00 saatleri arasında kullanabiliyorsunuz.

Yukarıda işitme engellilere özel çağrı merkezi hakkında bilgiler vermeye çalıştık.

Siz de teknolojiye ilgi duyan biriyseniz, her türlü teknolojik ihtiyacınızı buraya tıklayarak karşılayabilirsiniz.

0 Shares:
Diğer Yazılarımızı İnceleyin
bebek arabasi modelleri teknosa
Devamını Oku

Bebek Arabası Modelleri Neler?

Doğru bebek arabası, parkta yaptığınız yürüyüşten alışveriş merkezindeki yürüyüşünüze kadar, bebeğinizle günlük yaşamınızın kolaylığı ve erişilebilirliği açısından tüm…
french presste kahve nasil yapilir teknosa
Devamını Oku

French Presste Kahve Nasıl Yapılır?

Gün içerisinde kahve içmeye ihtiyaç duyduğumuzda her zaman kahve makinesi olmayabiliyor ya da onun için zamanımız olmayabiliyor. Günün…
bebekle sohbahar yuruyusu teknosa
Devamını Oku

Bebekle Sonbahar Yürüyüşleri

Sonbahar dendiğinde genellikle herkesin aklına kurumaya başlamış olan yapraklar geliyor. Sonbaharın yılın en büyülü zamanlarından biri olduğuna şüphe…
hangi kir icin dogru camasir yikama nasil yapilir teknosa
Devamını Oku

Doğru Çamaşır Yıkama Nasıl Yapılır?

Çamaşır makinelerinde, çamaşırları ve diğer ev tekstili ürünlerini en iyi şekilde yıkamayı sağlayan birçok program mevcut oluyor. Programların…