Projeksiyon cihazları özellikle ofiste sunum yaparken sıkça kullanılan ekipmanlardan biridir. Ayrıca son dönemlerde evlerde sinema keyfi yapmak için de bu cihazlar kullanılmaya başlanmıştır. Kolay bir şekilde taşınabilen projeksiyon cihazları, ergonomik yapıları ile kullanım kolaylığı sağlar. Farklı bir cihazdan, büyük bir ekrana yüksek görüntü kalitesine sahip bir şekilde aktarım yapmak için projeksiyon cihazı kullanabilirsiniz. Bu sayede kalabalık ortamlarda herkesin ekranı görmesini sağlayabilirsiniz. Kolay kurulum, bağlantı ve aktarım özelliklerine sahip projeksiyon cihazları, dahili ses ve medya oynatıcı gibi işlevleriyle de kullanım kolaylığı sağlar. Bu cihazlar arasından seçim yaparken kullanım alanınızı ve amacınızı göz önünde bulundurarak ideal özelliklere sahip olanı tercih edebilirsiniz. En iyi projeksiyon cihazı modellerini inceleyerek siz de ihtiyaçlarınıza uygun olanı bulabilir ve hemen kolayca satın alabilirsiniz.

Xiaomi Mi Smart Projector 2 Pro

Modern tasarımı ile öne çıkan Xiaomi Mi Smart Projector 2 Pro, akıllı özellikleri sayesinde maksimum kullanıcı deneyimi sunar. 1300 ANSI lümene kadar 4 kanallı luminus LED ışık kaynağı bulunur. Bu sayede gündüzleri bile net bir izleme imkanı sunar. 1.1:1 atış oranı özelliği 60-120 inç ekrana kadar ideal mesafede görüntü aktarımı yapabilir.

Kompakt ve minimal tasarıma sahip olan bu projeksiyon cihazı, Bluetooth özelliği ile kablosuz bağlantı kolaylığı sunar. Böylece dilediğiniz yere rahatlıkla taşıyabilirsiniz. Full HD görüntü kalitesi ve anında odaklama özelliği sayesinde izleme esnasında gözlerinizi koruyabilir. Ayrıca dağınık saçılma etkin görüntüleme teknolojisi de göz koruması sağlayabilir. Birden fazla bağlantı noktası olduğu için de çok yönlü kullanabilirsiniz.

Philips NeoPix Easy

80 inçe kadar ekranlarda yüksek kaliteli görüntüler oluşturabilir. İhtiyacınız olan tüm görüntü ve ses aktarımı bağlantı noktalarına sahiptir. Güçlü LED ışık kaynağı, 30.000 saate kadar kesintisiz kullanım imkanı ve renklerin canlı, zengin, parlak olmasını sağlar. Dikey eğim düzeltme ve odak teknolojisi sayesinde görüntülerde ince ayar yapabilirsiniz. Böylece projeksiyon cihazını istediğiniz mesafeye koyabilirsiniz.

Dahili medya oynatıcı sayesinde internette gezebilir, video izleyebilir ya da müzik dinleyebilirsiniz. USB, HDMI, MicroSD bağlantı noktaları sayesinde pek çok cihazı bağlayabilirsiniz. Dahili stereo hoparlörler sayesinde, ekstra bir ses cihazına gerek duymadan sinema keyfi elde edebilirsiniz. Kullanıcı dostu düğmeleri sayesinde kolay bir şekilde istediğiniz ayarı yapabilirsiniz.

BenQ EH600

Anında yansıtma yapabilmeniz için BenQ EH600, kablosuz özelliğe sahip bir projeksiyon cihazıdır. USB destekli olduğu için bilgisayara gerek duymadan çalıştırabilirsiniz. 3500 lümen gücü, her türlü aydınlatma koşulunda net bir şekilde yayın izlemenizi sağlar. Ayrıca 1080P görüntü kalitesi de aktarım esnasında görüntülerin net olmasına yardımcı olur. Projeksiyon cihazı tavsiye olarak sunulabilecek BenQ EH600’ü telefonunuzdan kolay bir şekilde yönetebilirsiniz.

Dahili web tarayıcısına sahip olduğu için çevrim içi etkinliklere katılırken kullanabilirsiniz. Tamamen cam lenslerle üretilmiş olup uzun süre göz alıcı netlik sağlar. DLP yansıtma özelliği de sıfır renk bozulması avantajı verir. 60-180” arası ekran yansıtması yapabilir, mükemmel hizalama için dikey keystone özelliğini kullanabilir ve kurulum esnasında ayar ayaklarından yardım alabilirsiniz.

LG HU80KSW

4K genişletilmiş boyut avantajı, yüksek kaliteli bir şekilde ekran yansıtmanızı sağlar. 2.500 lümen parlaklık sayesinde en aydınlık ortamlarda bile ekranı rahat bir şekilde görebilirsiniz. 20.000 saatlik lazer ömrü de kesintisiz bir şekilde izlemeniz için idealdir. HDR10 deneyimi ile daha canlı ve gerçekçi görseller elde edebilirsiniz. TruMotion teknolojisi de hareket tahmini ve hareket dengeleme imkanı sunar ve akıcı görüntüler elde etmenize yardımcı olur.

Otomatik dikey eğrilik düzeltme işlevi, projeksiyon ayarı için optimum seviyeye gelir ve görüntü bozukluğunu ortadan kaldırır. 66 inç ila 150 inç arası tüm ekran boyutlarına uygun olduğu için herhangi bir duvarı, yansıtma alanı olarak tercih edebilirsiniz. Kablosuz olması hem anında yansıtma hem de taşıma açısından avantaj sağlar. Ayrıca bluetooth bağlantısı ile harici hoparlör, kulaklık gibi cihazları da eşleştirebilirsiniz.

ViewSonic M1 Plus

En iyi projektör hangisi diye düşünüyorsanız, ViewSonic M1 Plus’ı portatif tasarımı ve işlevsel özellikleri ile düşünebilirsiniz. 30.000 saatten fazla çalışma ömrü sayesinde uzun süre kesintisiz bir şekilde kullanabilirsiniz. HD kaliteye sahip görüntü aktarımı sayesinde en küçük detayları bile net olarak görebilirsiniz. Ayrıca Bluetooth hoparlör desteği ile canlı ses deneyimi sunar. Wi-Fi bağlantısı da çoklu ortamlarda içerik paylaşma konusunda kolaylık sağlar.

Kompakt tasarımı sayesinde rahatlıkla dilediğiniz yere taşıyabileceğiniz bir projeksiyon cihazıdır. 1 kg’dan hafiftir ve aynı zamanda küçük alanlarda bile rahatça kullanabilirsiniz. Akıllı standa sahip olduğu için lens kapağı olarak ikiye katlanabilir. 360 derece kurulum kolaylığı sağlar. MicroSD, USB Type-A ve USB Type-C bağlantı noktaları sayesinde çok yönlü bağlantı olanağı sunar.

Blue Inter C9

LED ışık kaynağına sahiptir ve oldukça güçlü bir şekilde çalışır. 50.000 saat lamba ömrü ile uzun süre kesintisiz izleme imkanı sunar. 2800 lümen parlaklığa sahip olması da her türlü aydınlatma koşulunda ekranı net bir şekilde görebilmeniz için idealdir. 1280 x 720 piksel HD görüntü kalitesine sahip olduğu için büyük ekranda bile tüm detayları kaliteli bir şekilde izleyebilirsiniz. 120 inç ekran boyutuna kadar yansıtma yapabilirsiniz.

HDMI, USB Type-A, RCA, VGA ve ses çıkışı bağlantı noktaları sayesinde birden fazla ihtiyacınızı karşılayabilir ve verimli bir şekilde görüntü aktarmanızı sağlar. Üzerinde bulunan tuşlar yardımıyla kolay bir şekilde istediğiniz ayarlamayı yapabilirsiniz. Kompakt tasarımı ile portatif ve sade görünümü ile oldukça minimaldir. Ofiste ve evde kullanıma uygundur.

ViewSonic PX728-4K DLP

Evde sinema deneyimi yaşayabilmeniz için ideal özelliklere sahip projeksiyon cihazlarından biridir. Gerçek 4K HD görüntü deneyimi sunarak küçük ekrandan büyük ekrana net bir şekilde aktarım yapmanızı sağlar. USB Type-C bağlantı noktası ile doğrudan aktarım yapabilir ve şarj edebilirsiniz. Cinema SuperColor teknolojisi sayesinde tüm renkleri ve görüntüleri canlı ve gerçekçi bir şekilde izleyebilirsiniz. 240 Hz yenileme hızı ve 4.2 ms tepki süresi ile görüntü gecikmesini en aza indirger.

1,3 kat optik yakınlaştırma özelliğine sahiptir ve kavisli yüzeylerde bile üstün görüntü sağlar. Küçük alanda büyük görüntü elde edebilirsiniz. 100 ila 150” arası ekran boyutu tercih edebilirsiniz. SuperEco modu sayesinde 20.000 saate kadar lamba ömrü sunar. 2000 ANSI lümen parlaklığı da her türlü ortamda parlak ve net bir izleme deneyimi sunar.

Xiaomi Mijia Mini Projeksiyon

Mini projeksiyon tavsiye listesinde Xiaomi Mijia mini projeksiyon kesinlikle yer alır. Xiaomi teknolojisine sahip olmasının yanı sıra tasarımıyla da avantaj sağlar. 1920 x 1080 piksel doğal çözünürlüğü sayesinde büyük ekranda net ve kaliteli bir izleme deneyimi elde edebilirsiniz. 4K çözünürlük desteği de netliği artırır. 30.000 saat ampul ömrü ile uzun süre kesintisiz kullanım sağlar. 500 ANSI lümen sayesinde de parlak ve canlı görüntüler elde edebilirsiniz.

HDMI ve USB bağlantı noktalarını kullanarak istediğiniz cihazdan görüntü aktarımı yapabilirsiniz. Dolby Atmos ses teknolojisi, kullanım esnasında harici bir hoparlöre ihtiyacınız olmamasını sağlar. Kompakt tasarımı sayesinde portatiftir ve küçük alanlarda bile rahatlıkla muhafaza edebilirsiniz. Kaymaz ayakları da zemine sabit bir şekilde durmasını sağlar. Uzaktan kumandasını kullanarak da kolay bir şekilde yönetebilir ve dilediğiniz ayarları yapabilirsiniz.

Philips PicoPix

Full HD çözünürlüğü sayesinde ultra canlı görüntü kalitesi sunar. Kablosuz bağlantı imkanı sağladığı için anında bağlantı kurup kullanmaya başlayabilirsiniz. Ayrıca konumlandırma ve taşıma açısından da kablosuz bağlantı özelliği ile avantaj sağlar. Wi-Fi, Bluetooth ve USB-C bağlantı seçenekleri sayesinde tüm uygulamalarınızı yansıtabilirsiniz. Görünmez üst dokunmatik yüzeyi sayesinde istediğiniz ayarı kolayca yapabilirsiniz.

120 inçe kadar görüntü aktarımı yapabilir ve 3 saat boyunca kesintisiz bir şekilde kullanabilirsiniz. LED ömrü ise 30.000 saattir. Otomatik dikey eğim düzeltme özelliği vardır ve odak ayarını manuel olarak yapabilirsiniz. Süper kompakt tasarımı sayesinde rahatça yanınızda taşıyabilir ve küçük yerlere bile konumlandırabilirsiniz. Harici Bluetooth hoparlöre bağlanarak ses kalitesini istediğiniz seviyeye göre ayarlayabilirsiniz.

ViewSonic PX701HD+

Full HD 1080P çözünürlüğü sayesinde gerçekçi bir izleme deneyimi sunar. 3500 ANSI lümen desteği de aydınlık ortamlarda bile ekranı net bir şekilde görmenizi sağlar. 20.000 saate kadar lamba ömrü, uzun süreli kullanım imkanı verir. SuperEco+ modu ile doğa dostu bir şekilde kullanabilirsiniz. Dikey lens kaydırma fonksiyonu, kurulumu oldukça kolay hale getirir. Kompakt tasarımı da taşınabilirlik açısından avantaj sağlar ve küçük alanlarda bile konumlandırılabilir.

SuperColor teknolojisine sahip olduğu için karanlık ortamlarda bile renkleri canlı bir şekilde görebilirsiniz. vColorTuner renk profili ile kendi renk tercihlerinizi de ayarlamanız mümkündür. Çift HDMI desteğine sahip olan bu projeksiyon cihazı, özellikle birden fazla cihazdan aktarım yapmanız gerektiğinde size kolaylık sağlar. Güçlü ses çıkışları da üç boyutlu ses performansı sunar.

Ofis sunumlarınız ya da evde sinema keyfiniz için siz de aradığınız kriterlere uygun projeksiyon cihazlarını tercih edebilirsiniz. Markaların geniş ürün yelpazesi içinde birbirinden farklı özelliklere sahip pek çok projektör bulunur. Bunların özelliklerini ve fiyatlarını inceleyerek size hitap eden modelleri tek tıkla dilediğinizce satın alabilirsiniz.

0 Shares:
Diğer Yazılarımızı İnceleyin
elektrikli bisiklet nedir teknosa
Devamını Oku

Elektrikli Bisiklet Nedir?

Bisiklet, yıllarca insanların doğa dostu olarak kullandığı, bedene ve aynı zamanda zihne iyi gelen sportif yönümüzü geliştiren bir…
nikola tesla icatlari teknosa
Devamını Oku

Nikola Tesla İcatları

Şüphesiz bilim dünyasındaki en sembol isimlerden biri olan Nikola Tesla, 1856 yılında günümüz Hırvatistan’ında doğdu. Babası Milutin, Sırp…