Oyuncuların en vazgeçilmez ekipmanlarından biri gamer koltuklarıdır. Göz alıcı ve konforlu tasarımları ile ön plana çıkan oyuncu koltuğu modelleri sadece evlerde değil, ofislerde ve okullarda da tercih edilir. Kas, omurga ve iskelet sistemini destekleyen koltuklar, uzun süreli kullanımlarda size rahatlık sağlarken, vücut sağlığınızı da korur. Farklı büyüklüklerde, renklerde ve özelliklerde birçok oyuncu koltuğu modeli mevcuttur. Aynı zamanda piyasada çeşitli markaların oyuncu koltukları ile karşılamak da mümkündür. Bu onlarca model arasından kendiniz için en iyi gamer koltuk modelini seçebilmek için yazının devamını okuyarak, ürünler hakkında daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz.

1. Omen Citadel 6KY97AA Oyuncu Koltuğu

136 kiloya kadar taşıma kapasitesine sahip olan Omen Citadel 6KY97AA oyuncu koltuğu, en sık tercih edilen modellerden biridir. Kalın yastıklara sahip olan koltuk, uzun süreli kullanımlarda dahi konfor sağlar. Koltuğun en sevilen özelliklerinden biri ise 4 yönde ayarlanabilen kolçaklarıdır. Oyun sırasında ekstra rahatlık sağlayan kolçaklar; aşağı-yukarı, öne-arkaya, yana ve dışarı ayarlanabilir. Aynı zamanda koltuğun boyunu ve eğimini de kendi rahatlığınıza uygun olarak ayarlama imkanınız bulunur.

2. XDrive Toryum Oyuncu Koltuğu

Oyuncu koltuğu tavsiye yazılarında ön plana çıkan modellerden bir diğeri de XDrive Toryum oyuncu koltuğudur. 90 kilo taşıma kapasitesine sahip olan model, üstün kalite süngerleri ve Premium PU kumaşları sayesinde hem rahat hem de uzun süre dayanıklıdır. Koltuğun sırtı 160 derecedir, kolçaklar ise iki yönlü şekilde ayarlanabilir. Ayrıca modelin çıkarıp takılabilen sırt ve bel desteği için yastıkları da bulunur.

3. XDrive Sancak Oyuncu Koltuğu

Oyuncu koltuğu önerisi denildiğinde ilk akla gelen markalardan biri XDrive’dır. 120 kiloluk taşıma kapasitesi ile ön plana çıkan XDrive Sancak modeli, ayarlanabilir boyu sayesinde baş ve boyun sağlığınıza olumlu bir etki sağlar. Ortopedi uzmanlarının danışmanlığında tasarlanan bu model, kalın ve yumuşak süngerleri ile rahat bir oyun deneyimi sunar. XDrive Sancak oyuncu koltuğu, 4Class amortisör teknolojisine ve 2D hareketli kolçaklara sahiptir. Koltuğun Hybrid deri-kumaşı, terleme ve darbelere karşı da dayanıklıdır.

4. Razer RZ38 Oyuncu Koltuğu

En iyi oyuncu koltuğu modelleri arasında adını duyurmuş olan Razer RZ38 oyuncu koltuğunun eğimi ve yüksekliği ayarlanabilir. Koltuğun sırt kısmını 152 dereceye kadar yatırma imkanı mevcuttur. Deri kumaştan yapılan koltuk, yırtılma, delinme ve sökülmelere karşı daha dayanıklıdır. Aynı zamanda bel destekli tasarımı ve ekstra kol koyma yerleri sayesinde de rahat bir şekilde dilediğiniz oyunu oynayabilirsiniz.

5. Hawk Fab V5 Oyuncu Koltuğu

Ergonomik tasarımı ile dikkat çeken Hawk Fan V5 oyuncu koltuğu, tamamen akıllı süngerlerden tasarlanmıştır. 60 DNS sertliğe sahip olan süngerler, 2MM’lik demir iskelet ile güçlendirilmiştir. Koltuk üzerinde bel ve boyun bölgesini desteklemesi adına iki adet yastık yer alır. Aynı zamanda nefes alabilen kumaşı sayesinde, uzun süreli kullanımlarda terletmez ve cildinizi rahatsız etmez. Koltuğun kolçakları üç yönlü olarak hareket ettirilebilir, sırt kısmı ise 180 dereceye kadar eğilebilir.

6. Twisted Minds Oyuncu Koltuğu

136 kiloya kadar taşıma kapasitesine sahip olan Twisted Minds oyuncu koltuğu, yumuşak ve nefes alan kumaşları sayesinde kullanıcıları tarafından beğenilir. Modelin sırtı, 165 dereceye kadar eğilebilir. Ayrıca 4. sınıf gazlı asansöre sahip olan bu modelin yüksekliğini boyun sağlığınıza uygun şekilde ayarlayabilirsiniz. Bel ve boyun yastığı bulunan Twisted Minds modelinde ekstra rahatlık sağlaması açısından açılıp kapanabilir ayak destekleri de mevcuttur.

7. NPO GC3001PW Oyuncu Koltuğu

Rahatlık ve donanım özellikleri açısından adını duyurmuş modellerden biri de 130 kilo taşıma kapasitesine sahip olan NPO GC3001PW oyuncu koltuğudur. RGB ışıklı tasarımı ile odanıza ışıl ışıl bir hava katacak olan model, USB aracılığı ile çalışır. Işıklar dört farklı renk kombinasyonu ile çalıştırılabilir. Koltuğun en dikkat çeken özelliği masaj destekli bel yastığıdır. USB bağlantısı sayesinde çalışan yastık bel bölgenize masaj yaparak, sizi rahatlatır. Aynı zamanda koltuğun boyun ve sırt desteği de vücut sağlığınızın korunmasına yardımcı olur. Koltuğun kolçakları ise ekstra rahat malzemeden yapılmıştır ve 4 yönlü şekilde ayarlanabilir.

8. Calitte Samurai SS Oyuncu Koltuğu

Oyun tutkunlarının son zamanlarda en çok tercih ettiği Calitte Samurai SS oyuncu koltuğu, uygun fiyat seçenekleri ile ön plana çıkar. Bel ve boyun desteği için ekstra yastıklara sahip olan model, 2 boyutlu ayarlanabilir kolçakları ile oyun sırasında rahat bir deneyim sunar. Dayanıklı 4 class amortisör sistemi, 130 kiloya kadar taşıma kapasitesine sahiptir. Modelin sırtı ise 170 dereceye kadar ayarlanabilir.

9. Rampage Styles KL-R61 Oyuncu Koltuğu

Son zamanlarda gaming ürünleri arasında ön plana çıkan Rampage Styles KL-R61 oyuncu koltuğu, teknik özellikleri açısından beğenilir. 180 derece yatma açısına sahip olan koltuk, istenilen konumda sabitlenebilir. Bel, boyun ve ayak desteği sayesinde de sizler için rahat bir kullanım sunar. 120 kiloya kadar taşıma kapasitesi bulunan Rampage Styles KL-R61, iki boyutlu ayarlanabilir kolçakları sayesinde de her kullanıcı için uygun bir üründür.

10. XDrive Akdeniz Ayak Uzatmalı Oyuncu Koltuğu

110 kilo taşıma kapasitesi ve 160 derece yatma açısına sahip olan XDrive Akdeniz oyuncu koltuğu, kalitesi sayesinde tercih edilir. Modelin ayak uzatma sistemi, ekstra bel ve boyun yastığı bulunur. Terleme ve darbelere karşı kumaşı, ekstra yumuşak süngerle de desteklenmiştir. Bu sayede saatlerini bilgisayar başında geçirenlerin omurga sağlığını korur.

Birçok fiyat seçeneğine ve farklı özelliklere sahip oyuncu koltuklarını inceleyerek, kendiniz için en uygun olanı tercih edebilirsiniz. Bu sayede oyun sırasında ekstra rahat bir deneyim yaşayabilirsiniz.

0 Shares:
Diğer Yazılarımızı İnceleyin
microsoft 365 nedir teknosa
Devamını Oku

Microsoft 365 Nedir?

Özellikle iş hayatında en çok kullanılan uygulamaların başında Microsoft Office uygulamaları geliyor. Metin yazıları ve resmi yazılar için…
Plak Alırken Nelere Dikkat Etmek Gerekir?
Devamını Oku

Plak Alırken Nelere Dikkat Etmek Gerekir?

Plak, genellikle vinil veya benzeri malzemelerden yapılan, müzik kayıtlarını oynatmak için kullanılan formattır. Plaklar, 20. yüzyılın ortalarından itibaren…