Dünyanın en büyük akıllı cep telefonu üreticilerinden Çin merkezli Xiaomi tarafından üretilen Xiaomi Smart Band 8, Xiaomi’nin son akıllı bileklik modelidir. Bu cihaz, şık tasarımı, yüksek çözünürlüklü ekranı, uzun pil ömrü, kapsamlı sağlık yönetimi ve pek çok spor modu ile hayatınıza yenilik, tarz ve kolaylık katar. Çok yönlü özellikleriyle dikkat çeken Xiaomi Smart Band 8, farklı kayış ve kolye seçenekleriyle de tamamen kişiselleştirilebilir bir bileklik modelidir. Fiyat-performans açısından iyi bir seçenek olan Xiaomi Smart Band 8 bileklik, üstün fonksiyonel özellikleriyle son derece akıllı ve akıcı bir saat deneyimi sunar.

Xiaomi Smart Band 8 Nedir?

Xiaomi Smart Band 8, Xiaomi’nin popüler akıllı fitness bilekliği serisinin 8. nesli ve son üyesidir. Akıllı bir yaşam asistanı olarak size kolaylık ve konfor sağlayan bu bilekliği spor salonuna giderken ve kıyafetlerinizi eşleştirirken çok yönlü olarak kullanabilirsiniz. Koşmak veya yürümek için güzel bir bileklik veya spor kapsülü olarak da kullanılabilen Xiaomi Smart Band 8, pek çok işlevsel özellikle donatılmıştır. Yüksek pil kapasitesi sayesinde tek bir şarjla uzun süre kesintisiz genel kullanım imkanı sağlayan Xiaomi Smart Band 8 akıllı bileklik modeli, çarpıcı tasarımı, renkli dokunmatik ekranı, hassas sensörleri, sürekli sağlık izleme özelliği, profesyonel antrenman analizi ve diğer kullanışlı özellikleri ile her zamankinden daha farklı ve özel bir saat deneyimi vadederek kendinizi özel hissettirir. Android 6.0 / iOS 12.0 ve üzeri sürümlerin yüklü olduğu akıllı telefonları destekleyen Xiaomi Smart Band 8 özellikleri bununla sınırlı kalmaz. Bluetooth 5.1 BLE özelliğine de sahip olan Xiaomi Smart Band 8, Mi Fitness uygulaması üzerinden kolayca yönetilebilir.

Xiaomi Smart Band 8 Özellikleri Nelerdir?

Xiaomi Smart Band 8, hayatınıza konfor katan benzersiz özelliklerle gelir. 150’nin üzerinde antrenman modu ile gerçek zamanlı izleme, kapsamlı egzersiz analizi, kondisyon ve performans istatistikleri sunarak egzersiz verilerinize ulaşma imkanı sağlar. Mi Fitness uygulamasını açarak yürüme, koşma, bisiklete binme gibi egzersizlerinizi yapabilir, koşarken adım sıklığını, uzunluğunu darbe kuvvetini ve darbe stilini kontrol edebilir, koşu formunuzu gerçek zamanlı olarak ayarlayabilirsiniz. Koşu bitiminde uygulamadaki tüm uzman veriler de dahil olmak üzere daha fazla geliştirme yapmanıza olanak sağlayacak özel metriklerle veri yorumlarını görüntüleyebilirsiniz. Koşmayı vazgeçilmez bir rutin haline getiren spor severlere yönelik olarak geliştirilen Yeni Pebble modu, daha profesyonel bir koşu deneyimi sunarken 13 profesyonel istatistikle birlikte profesyonel yorumları da görme imkanı sunar. Xiaomi Smart Band 8, koşu deneyiminizi daha da geliştirmenizi sağlamak için özel tasarlanmış koşu klipsi aksesuarı (opsiyonel) ile kullanılabilir. Koşu klipsini profesyonel antrenmanlarınızda ayakkabı bağcıklarınıza kolayca takabilirsiniz. Xiaomi Smart Band 8 bileklikte bulunan Smart Companion modu sayesinde konumunuz ile belirlenen hız arasındaki farkı, gerçek zamanlı olarak görebilirsiniz. Zindelik puanı özelliği, mevcut fiziksel zindelik durumunuzu değerlendirerek 7 gün boyunca yaptığınız orta ve yüksek yoğunluklu egzersize dayalı olarak bir zindelik puanı oluşturur. Bileğinizdeki koşu parkurları ile kendi fiziksel durumunuza ve atletik deneyiminize uygun farklı egzersiz yoğunluğuna sahip 10 dahili koşu rotası arasından seçim yapabilirsiniz.

Kapsamlı Sağlık Yönetimi

Xiaomi Smart Band 8, kapsamlı sağlık yönetimi özelliği ile 24 saat boyunca sağlık koruması sunar. Cihaz, tüm gün SpO2 ve kalp atış hızı izlemenin yanı sıra uyku takibi, tansiyon takibi ve kadınlara yönelik regl döngüsü takibi gibi özelliklerle donatılmıştır. Yüksek stres seviyeleri için gevşeme komutlarının yanında kadın sağlığı için özel günleri telefonunuzdan takip ederek tahmini regl günlerinizi öğrenebilir, bilimsel uyku izleme özelliğiyle günlük uyku kalitesi raporlarınızı görüntüleyebilirsiniz. Xiaomi Smart Band 8, gün boyunca kalp atış hızınızı otomatik olarak izleyerek anormal kalp atış hızı uyarıları verirken stres izleme özelliği ile yüksek stres seviyeleri için gevşeme komutları sunar. Kan oksijen doygunluğu takip etme özelliği ile gün boyunca düşük kan oksijen doygunluğu için titreşim uyarıları gönderir. Ayrıca, uyku kalitesi ile ilgili değerli bilgiler sunarak uyku düzeninizi anlamanıza ve daha bilinçli kararlar alarak daha sağlıklı bir hayat sürmenize yardımcı olur.

Eğlenceli Saat Yüzleri

Xiaomi Smart Band 8, benzersiz tarzınızı ifade eden neşeli ve şık saat yüzlerine sahiptir. Yüzlerce seçenek sunan eğlenceli saat yüzleri arasından o günkü modunuza uygun saat yüzünü kolayca seçebilir, daima açık (Always- on) özel ekranlı 200’den fazla yeni saat yüzüyle giysileriniz için tarzınıza uyan benzersiz kombinasyonları yakalayabilirsiniz. Xiaomi Smart Band 8, ortam parlaklığına hassas bir şekilde uyum sağlayan kademesiz otomatik parlaklık ayarı sayesinde bileğinizi her kaldırışınızda parlaklık seviyesini gözlerinizi rahatsız etmeyecek şekilde en mükemmel seviyeye ayarlar.

İşlevsel ve Göz Alıcı Tasarım

Xiaomi Smart Band 8, altın ve grafit siyah renklerde üretilmiş metalik orta çerçeve tasarımına sahiptir ve farklı kayış seçenekleri ile hızlıca kişiselleştirilebilir. 27 gr. ağırlıktaki Xiaomi Smart Band 8, TPU malzemeden üretilmiş olup dokunmatik AMOLED ekran ile gelir. 2.5D güçlendirilmiş kavisli cam kasalı ekran, 192 x 490 piksel çözünürlük, 60 Hz yenileme hızı, 326 piksel yoğunluğu ve 600 nit’e kadar parlaklık sunar. Bu sekizinci nesil akıllı bileklik, standart bir dikdörtgenin içine yerleştirilmiş hap şeklindeki bir ekran tasarımına sahiptir. Standart dikdörtgene göre ölçülen ekranın çapraz uzunluğu 1,62 (46.5 x 20.7 x 12.25 mm) inçtir. Gün boyu kesintisiz performans için Xiaomi Smart Band 8 modelinin pili, 190 mAh’a çıkarılmıştır ve tek şarjla yaklaşık 16 gün kesintisiz pil ömrü sunar. Manyetik şarj ile yaklaşık 1 saatte şarj edilebilen Xiaomi Smart Band 8’in şık metalik kaplamaya sahip zarif gövdesi, iki yeni orta çerçeve rengiyle piyasaya sürülmüştür. Tüm bunlara ek olarak ürün, 5 ATM derecesine kadar su geçirmezlik özelliğine sahiptir. Bu sayede saatinizi su aktiviteleri sırasında çıkarmanıza gerek kalmaz (5 ATM su geçirmezlik derecesi, saatinizin 50 metrelik atmosferik basınca dayanıklı olduğu anlamına gelir. Ancak saatiniz 50 metre derinlikte su geçirmez değildir. Saatinizi yağmurda, havuzda ve duşta kullanabilmekle birlikte saat üzerinde çok fazla su basıncı oluşturacak aktivitelerden kaçınmak daha doğru olacaktır.).

Kişiselleştirilebilir Bileklik

Selefinin tasarım dilini takip eden Xiaomi Smart Band 8, kayış kısmında değişikliğe giderek tek parçalı kayıştan iki parçalı kayışa geçiş yapmıştır. Her iki tarafından minik bir kilit düğmesine basarak kayışları kolayca açabilir ve farklı kayış seçenekleri ile saatinizi tarzınıza uygun hale getirebilirsiniz. Deri, silikon veya metal olmak üzere pek çok saat kayış seçeneği bulabilirsiniz. Şık bir doku ile tamamen yeniden tasarlanan kayışlar kolayca takılıp çıkarılabilir.

  • Hemen her şeyle uyum sağlayan klasik deri kayış modelleri; yüksek kaliteli, ithal dana derisinden üretilmiş olup yumuşak ve rahat bir kullanım sunarken, yeşil kareli desenler, her duruma uygun klasik ve kullanışlı bir görünüm yaratır.
  • Tarzını yansıtmak isteyen kullanıcılar, çok yönlü ve göz alıcı bir tasarım sunan ve siyah beyaz renklerden oluşan çift sargılı kayış modellerini seçebilirler. Bu kayış, hem şık hem rahat giyim tercihlerinde stilinizi öne çıkarmanıza yardımcı olur.
  • Deri ve metal kombinasyonundan oluşan iç içe geçmiş zincir kayış modelleri, metalik saatinizi şık bir zincir bilekliğe dönüştürerek ortamın yıldızı haline getirirken aynı zamanda daha hafif ve daha rahat bir kullanım avantajı sağlar.
  • Örgülü kayışlar, yaz aylarında bileklerinize nefes alabilirlik ve serinlik kazandırmayı amaçlayan kayış modelleri olup, hafif ve minimalist bir tasarıma sahiptir. Parlak limon sarısı, sade zeytin yeşili renk seçenekleri ile topluluğa karışabilir ve tüm dikkatleri üzerinizde toplayabilirsiniz. Yüksek kaliteli deri ve perçin detayları, trend yaz stilinizi tamamlamaya yardımcı olur.
  • Daha sportif bir seçim yapmak isteyenler için üretilen TPU kayışlar, pürüzsüz, yumuşak ve su geçirmez yapısı sayesinde terleseniz de yüzseniz de sizin için çok yönlü ve vazgeçilmez bir alternatif oluşturur. Bu kayış ayrıca canlı renk seçenekleriyle atletik stilinize kolayca uyum sağlar.
  • Bilekliğini bileğine takmak yerine şık bir mücevher gibi boynunda taşımak isteyenlere kolye saat özelliği sunan Xiaomi Smart Band 8 modelini, yeni hızlı çıkarma mekanizması ile kolayca bir kolyeye dönüştürebilirsiniz. Kayışa seviye atlatan kolye aksesuarı ve onunla eşleşen zarif kolye saat kadranı, zaman ve adım sayma işlevleri sayesinde bu bilekliği anında akıllı bir mücevhere dönüştürür.

Xiaomi Smart Band Ne Kadar?

Xiaomi Smart Band 8 akıllı bileklik modeli bütçe dostu fiyat aralıkları ile satışa sunulmuştur. Bu akıllı bileklik, şık bir kutu içerisinde bileklik gövdesi, bileklik kayışı, şarj adaptörü, şarj kablosu ve hızlı başlangıç kılavuzu ile birlikte gelir. Yüksek hassasiyetli 6 eksenli sensör PPG kalp atış hızı sensörü ve ortam ışığı sensörü gibi mükemmel özelliklerle donatılan Xiaomi Smart Band 8 akıllı bileklik, ayrıca akıllı bildirimler,hatırlatıcılar, alarm, müzik çalar kontrolü, aydınlatma, dünya saatleri, mini oyun,telefonumu bul ve zamanlayıcı olmak üzere önceden yüklenmiş servis ve uygulamalarla gelir.

Siz de Xiaomi Smart Band 8 akıllı bilekliğe, uygun fiyat seçenekleri, çeşitli fırsat ve kampanyalarla kolayca sahip olabilir, hayatınıza stil, yenilik ve eğlence katabilirsiniz.

0 Shares:
Diğer Yazılarımızı İnceleyin
katlanabilir macbook gelecek mi teknosa
Devamını Oku

Katlanabilir Macbook Gelecek Mi?

Teknoloji dünyasına yön veren markaların başında gelen Apple’ın birçok yenilik üzerinde çalıştığı konusunda söylentiler hızla yayılıyor. Daha önce…
ideal tablet boyutu ne olmali teknosa
Devamını Oku

İdeal Tablet Boyutu Ne Olmalı?

Tabletler dizüstü bilgisayarlardan daha pratik kullanıma sahip oldukları için mobil cihazlar arasında çok fazla tercih edilen ürünler oluyor.…
Isı Pompası Nedir? Nasıl Çalışır?
Devamını Oku

Isı Pompası Nedir? Nasıl Çalışır?

Günümüzde nüfus artışı ve iklim değişikliklerinin olumsuz etkileri nedeniyle öne çıkan konular genellikle enerji verimliliği, çevresel sürdürülebilirliktir. Dolayısıyla…