Her yıl Kasım ayının son günlerinde dünya çapında düzenlenen alışveriş festivali olan Black Friday, 130’dan fazla ülkede düzenleniyor. Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de mağazalar ve e-ticaret siteleri yaptıkları büyük indirimlerle bu festivale ortak oluyor. Black Friday ne zaman ya da Black Friday hangi gün sorusu çokça soruluyor. Bu yıl 26 kasım 2021 tarihine denk gelecek. Alışveriş tutkunları da Kasım ayı geldiğinde alacakları ürünlerin listesini yaparak indirimlerin gelmesini bekliyor. Ülkemizde Black Friday alışveriş festivaline en yoğun katılımı e-ticaret mağazaları yapıyor. Bu nedenle alışveriş yapmak isteyenler internet üzerinden sunulan bu fırsatları değerlendirmeye çalışıyor. Piyasadaki hemen her sektörden birçok marka buna katıldığı için aradığınız şeyleri, bu tarihte indirimli olarak alabilme imkanına sahip oluyorsunuz. Pek çok marka ve üründe indirimler yapılsa da her yıl bu konuda öne çıkan ürünler oluyor. Bazı teknolojik ürünler diğerlerine göre daha çok indirimli olarak sunuluyor. Bu yazımızda Black Friday döneminde en çok indirime giren teknolojik ürünler neler anlatmaya çalışacağız.

Bluetooth Hoparlör

Mobil teknoloji sayesinde artık eğlenceyi gittiğimiz her yere götürebiliyoruz. Sevdiklerimizle daha fazla güzel anı paylaşabilmek için Bluetooth hoparlörler seyahat çantalarımızda kendilerine yer buluyor. Kablosuz olarak akıllı telefon ya da tabletimizle kolayca bağlanabildiğimiz için kullanım açısından sorun yaratmaması en büyük avantajı oluyor.

Özellikle son yıllarda Bluetooth hoparlör kullanımı hızla artmaya devam ediyor. Üretici firmalar da her türlü kullanıcının taleplerini karşılayabilmek için çeşitli tasarım ve özelliklerde hoparlör üretmeye başlıyor.

Eğer Bluetooth Hoparlör almak istiyorsanız Black Friday indirimlerinde istediğiniz ürünü daha uygun fiyatla alma imkanı buluyorsunuz.

Bluetooth Kulaklık

Bu yıl Black Friday indirimlerinde daha önceden olduğu gibi mobil ürünler daha ön plana çıkacak gibi görünüyor. Çünkü akıllı telefondan dizüstü bilgisayara kadar kullandığımız teknolojik cihazların tamamı mobil hale geliyor ve bu sayede hareket özgürlüğümüz kısıtlanmıyor.

Son dönemde piyasaya sürülen bazı akıllı telefonların kulaklık girişi olmamasıyla artık Bluetooth kulaklıklar zorunlu ihtiyaçlarımız arasına girmeye başlıyor. Her gün daha fazla kullanıcı kablosuz kulaklık araştırması yapıp ihtiyacı olan en iyi modele ulaşmaya çalışıyor.

Gelişen teknoloji sayesinde ürün çeşitliliği en hızlı şekilde artan ürünlerden olan Bluetooth kulaklıklar çok farklı tasarım ve modelde piyasada bulunuyor. Black Friday döneminde en çok indirime girmesi beklenen teknolojik ürünler arasında Bluetooth kulaklıkların da bulunması bekleniyor.

Powerbank

Bu yıl Black Friday’de öne çıkacak teknolojik ürünlerin arasında powerbank’ler de bulunuyor. Mobil hayatın vazgeçilmez ihtiyacı güç kaynağı oluyor. Sahip olduğumuz cihazlar depoladıkları enerjiyi kullanarak çalışıyor ve bu enerji bir süre sonra bitiyor. Eğer hareket etmeyi seviyorsak her zaman cihazlarımızı şarj edecek priz bulamayabiliyoruz. Bu tarz durumlarda yardımımıza powerbank’ler koşuyor.

Powerbank’lerin performansı sahip oldukları miliamper değerleriyle ölçülüyor. Yüksek mAh gücüne sahip olan powerbank’ler ile cihazlarımızı çok daha uzun süreler şarj edebiliyoruz. Almak istediğiniz ürün tercihi yaparken de bu özellik bizim için oldukça önemli oluyor.

Black Friday döneminde teknolojik cihazlarda olduğu gibi onların en büyük yardımcısı olan powerbank’lerde de büyük indirimler yapılıyor.

Akıllı Telefon

Black Friday dönemi, eskiyen cihazlarımızı değiştirmek için bulunmaz fırsatlar sunuyor. Özellikle fazla bütçeye ihtiyaç duyduğumuz teknolojik cihazlarda yapılan büyük indirimler bize rahat bir nefes aldırıyor.

Akıllı telefonlar artık günlük yaşantımızın vazgeçilmez cihazları arasında bulunuyor. Sevdiklerimizle iletişimde kalmamızı sağladığı gibi hemen her işimizi de akıllı telefon uygulamaları üzerinden kolayca halledebiliyoruz.

Black Friday sırasında akıllı telefonlar da en çok indirim yapılan teknolojik ürünler arasında yer alıyor. Tüm telefonlarda yapılan ciddi oranda indirimler sayesinde son çıkan modellere daha rahat ulaşabiliyoruz.

Televizyon

Evlerimizin hiç değişmeyen teknolojik ürünlerinin başında televizyonlarımız geliyor. Her akşam ailece birlikte vakit geçirdiğimiz anlarda televizyon hep karşımızda oluyordu.

Son dönemde sadece yayınlanan televizyon kanallarını değil dijital platform, video ve müzik uygulamalarını da televizyonlardan takip edebiliyoruz. Aynı zamanda hem konsol hem de bilgisayar oyunlarını televizyonumuzun büyük ekranından oynama keyfini doyasıya yaşayabiliyoruz.

Evinizdeki televizyonunuz eskidiyse ya da özellikleri daha fazla ve daha büyük ekrana sahip bir televizyon almak istiyorsanız Black Friday bunun için en uygun zamanlardan biri oluyor. Çünkü bu dönemde televizyonlar da en çok indirime giren ürünler arasında bulunuyor.

Dizüstü Bilgisayar

Mobil teknolojinin son yıllarda gelişimine en çok önem verdiği ürünlerin başında dizüstü bilgisayarlar geliyor. Eskiden kısıtlı kullanım imkanı sunan bu bilgisayarlar artık neredeyse masaüstü bilgisayarlarla aynı şekilde çalışıyor.

Özellikle bilgisayardan oyun oynamayı sevenlerin ve hem işini hem de eğlencesini yanında taşımak isteyen kullanıcıların birinci tercihi dizüstü bilgisayarlar oluyor. Performans zorlayıcı programları bile rahatlıkla çalıştırabiliyor olması, oynanamayan oyun kalmaması ve pratik kullanımıyla çantamızda bir dizüstü bilgisayarın yer almasını her zaman istiyoruz.

Yeni bir dizüstü bilgisayar almaya karar verdiyseniz ya da artık masaüstü bilgisayara bağlı kalmadan istediğiniz gibi hareket etmek istiyorsanız Black Friday indirimlerinde dizüstü bilgisayar fırsatlarını kaçırmamanız gerekiyor.

Oyun Konsolu

Evde tek başımıza olup yapacak bir şey bulamadığımızda ya da arkadaşlarımızla bir araya geldiğimizde yaptığımız en eğlenceli aktivitelerin başında oyun konsoluyla oyun oynamak geliyor. Büyük ekran televizyonumuza bağladığımız oyun konsolu ile birlikte saatlerin nasıl geçtiğini anlayamıyoruz.

Konsol oyunlarında da devamlı olarak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Artık daha gerçekçi grafiklerle sunulan oyunlar bizi kendisine daha çok çekiyor. Görüntü teknolojisi çok iyi televizyonlarla birlikte oyun oynamanın keyfini sonuna kadar yaşayabiliyoruz. Yeni çıkan oyun konsollarından birine sahip olup keyifli saatler geçirmek istiyorsanız Black Friday döneminde yapılacak indirimleri takip etmeniz faydalı oluyor. O gün hem cihazı hem de oyunlarını normalden çok daha uygun fiyatlara alabiliyorsunuz.

Yukarıda Black Friday döneminde en çok indirime giren teknolojik ürünler neler anlatmaya çalıştık. Teknosa Black Friday için size en iyi alternatifleri sunuyor.

Siz de en Black Friday döneminde en iyi teknolojik fırsatları takip etmek için buraya tıklayabilirsiniz.

0 Shares:
Diğer Yazılarımızı İnceleyin
Kombi Verimliliği Nasıl Arttırılır?
Devamını Oku

Kombi Verimliliği Nasıl Arttırılır?

Kombiler bireysel ya da toplumsal alanları ısıtmak için kullanılan yüksek performanslı ürünlerdir. Evimizi ya da ofisimizi ısıtmak için…
evde ekmek nasil yapilir teknosa
Devamını Oku

Evde Ekmek Nasıl Yapılır?

Taze pişmiş ekmek gerçekten çok lezzetli oluyor. Bir ekmeğin üzerindeki altın rengi kahverengi bir kabuğun çıtırtısı ve içinden…